AGV K5 Hero

AGV

$ 176.95

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

AGV K5 Hero

close

AGV K5 Hero

AGV K5 Hero

AGV K5 Hero

AGV K5 Hero

AGV K5 Hero

AGV K5 Hero

play-video

AGV K5 Hero

Produktbeskrivning

K 5 är den nya agvfiberglas- och kolfiberhjälmen, en referenspunkt för sportanvändning men samtidigt extremt bekväm. Den har utformats med hänsyn till Agv Extreme Standards, för att maximera prestanda och komfort. Glasfiber och kol Fiberskal garanterar motstånd och ljushet, medan linjerna är aerodynamiska och strömlinjeformade, i äkta AGV-stil. Komfort säkerställs genom perfekt passform, och med det lättanvända inre visiret. Storleken minimeras tack vare designstudier utförda på racinghjälmar och den integrerade bakspoileren ger utmärkt stabilitet även vid hög hastighet.
SHELL: Det yttre skalet är tillverkat av glasfiber och kolfiber. Skalet finns i 2 storlekar. Den inre EPS finns i 4 storlekar. Varje storlek har 4 olika densiteter, för att alltid garantera det bästa säkerhetslätthetsförhållandet och optimal komfort för varje storlek.
VENTILATION: IVS (Integrated Ventilation System), konstruerat med CFD-analys, har kanaler som är ihåliga i skalet för förbättrad luftcirkulation inom hjälmen och bättre aerodynamisk effektivitet. Användningen av två luftintag på framsidan tillsammans med ett annat stort centralt luftintag , Integrerad i skalprofilen, säkerställer ett konsekvent flöde av frisk luft inuti hjälmen. Rygguttagarna avlägsnar den heta fuktiga luften inuti hjälmen och är utrustade med ett nytt ON / OFF-system, utvecklat i vindtunneln, för optimal ventilation .
VISOR: Beroende på storlek, erbjuder K 5 två slags visorer: GT 2.1 för storlekarna XS, S, MS och GT 2 för storlekar ML, L, XL, XXL. Detta garanterar
Perfekt vidhäftning med skalet hela tiden för att undvika drar och ljud. För detta ändamål är visorerna också utrustade med den nya visirkanten, vilket ytterligare förbättrar tätningen och isoleringen. Visorer behandlas för att förhindra repor och misting, och 100% UV-strålskydd är också garanterat. Det finns också ett nytt patenterat mikroöppningssystem som enkelt kan manövreras med en knapp på hakskyddet. Detta system ger möjlighet att låsa visiret i lätt öppet läge, för ökad ventilation. Visorens öppnings- och stängningsmekanism har ett XQRS-system, för snabb avlägsnande utan att använda verktyg. K 5 har också en intern reporfast, tonad solskydd som kan avlägsnas för rengöring och byte utan att använda verktyg.
INNERLINJER: De inre linorna kan avlägsnas och tvättas och är gjorda av ett sanitiserat Dry Comfort-tyg för att förhindra bakterier och allergier. Denna tyg bidrar till den snabba spridningen av fukt från huden, absorptionen av överflödig svett och säkerställer att ryttaren håller sig frisk även under långa perioder.
FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Retentionssystemet har en dubbel D-metallringsmekanism som är inspirerad av racervärlden. K 5 är redo för användning med SHARE, kommunikationssystemet utvecklat av Agv.
TEKNISK DATA:
Kompositmaterialfiber (glaskarbon) yttre skal som finns i 2 storlekar och EPS innerfodral finns i 4 storlekar med 4 diffe
Hyrdensiteter.
Shell och EPS-dimensioner optimerade med hjälp av FEM (Finite Elements Analysis) -systemet.
Ventilationssystem: IVS består av en hakskyddsmekanism, 2 främre luftventiler och en luftuttag med ON / OFF-system, utvecklat i vindtunneln för optimal ventilation och stabilitet.
Central framluftsventil inbyggd i skalprofilen med direkt hög luftflödeskanal.
Bakspoiler integrerad i skalprofilen
De interna komponenterna, gjorda av sanitiserat 3D Dry Comfort-material, kan helt avlägsnas och tvättas.
Avtagbar andnings deflektor och vindskydd
GT2 (storlekar ML L XL XXL) och GT2 1 (storlekar XS SMS) visorer i rep-resistent och anti-dimma polykarbonat med 100% UV-strålskydd.
Visor mikroöppnande system.
Ny XQRS (extra snabbsläppsystem) GT 2 visormekanism, för snabb avlägsnande av visiret PATENTED
Integrerad repfast solskydd (ISV), flyttbar och utbytbar utan att använda verktyg.
Dubbel D-retention system.
Asia FIT-alternativet
Vikt: E2205: 1,390 g (+ / 50 g) MS-storlek
DELSYSTEMET klart
* Hjälmar levereras alltid med en transparent skärm.


AGV K5 Hero är en produkt som motsvarar Integral landsvägkategorin inom Hjälmarurvalet på din motorcykelbutik online, motardinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till motardinn communityn. Vad är fördelarna med AGV K5 Hero? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för motorcykel.

Funktioner

Solskydd:
Motorcykelförare:
Skalsammansättning:
Godkännande:
Körning:
Färg:

Storlekstabell. Hjälmar

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.


  • cm
  • inch
  • Kg
  • Pounds
Storlek Huvud (omkrets) (cm)(inch)
XS

54

21.06

S

56

21.84

MS

57

22.23

M

58

22.62

ML

59

23.01

L

60

23.4

XL

62

24.18

XXL

64

24.96

XXXL

66

25.74

head.jpg head_circum_swe.png
kundens omdömen och frågor (1)

Produktbetyg 5 / 5

(2017-02-14)

Lätt

Stor hjälm, mycket ljus och med många öppningar för ventilation, men inte så tyst.

Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
AGV K3 SV Pinlock

AGV

K3 SV Pinlock

$ 215.79 $ 149.95

 
AGV K3 SV Pulse Pinlock

AGV

K3 SV Pulse Pinlock

$ 254.06 $ 121.95

 
AGV K5 S Hurricane Pinlock

AGV

K5 S Hurricane Pinlock

$ 391.19 $ 312.95