`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV K5 Jet Brave

AGV K5 Jet Brave

 • AGV K5 Jet Brave
 • AGV K5 Jet Brave
 • AGV K5 Jet Brave

AGV K5 Jet Brave

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning AGV K5 Jet Brave

K 5 är den nya Agv Glasfiber och kolfiber Hjälm, en referenspunkt för Sports använda, men på samma gång extremt Comfortable.It har utformats med hänsyn till de AGV Extreme Standards, för att maximera prestanda och Comfort.The Glasfiber och Carbon Fiber Shell Garantier Motstånd och lätthet, medan linjerna är aerodynamiska och effektiviseras och i sann Agv stil. Komfort säkerställs av Perfect Fit, och av lättmanövrerad inre visiret. Storleken är Minimerad Tack till Design studier som utförts på Racing Hjälmar och det integrerade bakspoiler ger utmärkt stabilitet även vid hög hastighet.

SHELL: Den externa skalet är gjort av glasfiber och kolfiber. Skalet finns i 2 storlekar. De inre EPS finns i 4 storlekar. Varje storlek har 4 olika densiteter, att alltid garantera bästa säkerhets lätthet förhållande och optimal komfort för varje storlek.

VENTILATION: IVS (Integrated Ventilation System), konstruerade med hjälp av CFD-analys, har kanaler urholkad i skalet för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen och bättre aerodynamisk efficiency.The användning av två främre sido luftintag, tillsammans med en annan stor central luftintag, integreras i skalet profilen säkerställer en konsekvent flöde av frisk luft inuti helmet.The tillbaka avskiljare bort den varma fuktiga luften inuti hjälmen, och är utrustade med en ny ON / OFF-systemet, som utvecklats i vindtunneln, för optimal ventilation.

VISOR: Beroende på storlek, K 5 erbjuder två typer av visir: GT 2.1 för storlekarna XS, S, MS och GT 2 för storlekar ML, L, XL, XXL. Detta garanterar perfekt vidhäftning med skalet vid alla tidpunkter, för att undvika drag och buller. För detta ändamål, är visir också utrustade med det nya visiret kant, vilket ytterligare förbättrar tätning och insulation.Visors behandlas för att förhindra repor och imma, och 100% UV-ray skydd garanteras också. Det finns också en ny patenterad mikroöppningssystem, enkelt manövreras med en knapp på hakskydd. Detta system ger möjligheten att låsa visiret i det något öppet läge, för ökad ventilation. Visiret öppnings- och stängningsmekanism har en XQRS system för snabb borttagning utan att använda tools.K 5 också levereras med ett internt reptålig, tonade solskydd, som kan tas bort för rengöring och byte utan verktyg.

Inre foder: De inre fodren kan tas bort och tvättas och är tillverkade av ett sanitized Dry Comfort tyget för att förhindra bildningen av bakterier och uppkomsten av allergier. Detta tyg bidrar till den snabba spridningen av fukt från huden, absorptionen av överskott svett

och säkerställer ryttaren förblir friskt även över långa tidsperioder.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Uppehålls Systemet har en dubbel D metallring stängningsmekanism inspirerade av racing world.K 5 är klar för användning med andelen, kommunikationssystemet utvecklats av Agv.

TEKNISK DATA:

Kompositmaterial fiber (glas kol) yttre skal finns i 2 storlekar och EPS innerfoder finns i 4 storlekar med fyra diffe

hyres densiteter.

Shell och EPS dimensioner optimeras med hjälp av FEM (Finite Element Analysis) systemet.

Ventilationssystem: IVS består av ett hakskydd vent, 2 främre luftintag och luftutsug med ON / OFF-systemet, som utvecklats i

vindtunnel för optimal ventilation och stabilitet.

Central främre luftventilen är inbyggd i skalet profil med direkt högt luftflöde kanal.

Bakspoiler integreras i skalet profil

De interna komponenterna, gjorda av sanerad 3D Dry Comfort material, kan vara helt bort och tvättas.

Avtagbar andetag deflektor och vind halsen skydd

GT2 (storlekar ML L XL XXL) och GT2 en (storlek XS SMS) visir i reptålig och anti dimma polykarbonat med 100% UV-ray pro

skydd.

Visir mikroöppningssystem.

Nya XQRS (extra snabbkoppling) GT två visor mekanism för snabb borttagning av visiret PATENTERAT

Integrerad reptålig solskyddet (ISV), löstagbar och utbytbar utan verktyg.

Double D retentionssystem.

Asien FIT alternativ

Vikt: E2205: 1390 g (+ / 50 g)

DELA SYSTEM klar


Om du är intresserad av AGV K5 Jet Brave, upptäck då också andra motorcykelprodukter relaterade till AGV i Kroppsskyddavdelningen och kika in i Hjälmarkatalogen. Dessutom, när du handlar på motardinn, din motorcykelbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner AGV K5 Jet Brave

kundens omdömen och frågor (4)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Mycket nöjd

-

Objektet ankom i den angivna tidsramen, återigen, helt förpackas, mycket nöjd. Grattis och vi ses snart

Agv hjälm

-

bra produkt, bra pris Jag är mycket nöjd.

Mycket bra service

-

Produkt anlände tidigare än vad som anges i beställningen. Perfekt förpackning. Hjälmen är perfekt, bekväm, utmärkt utförande. real, bra service.

Bravi

-

Produkt kom i avtalad tid, i perfekt skick, i ett utmärkt förpackning. Utmärkt produkt. Bravi.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga