`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV K5 Jet Threesixty

AGV K5 Jet Threesixty

 • AGV K5 Jet Threesixty
 • AGV K5 Jet Threesixty
 • AGV K5 Jet Threesixty

AGV K5 Jet Threesixty

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning AGV K5 Jet Threesixty

K 5 är den nya Agv Glasfiber och Carbon Fibre Hjälm, en referenspunkt för Sport Använd Men på samma gång Extremt Comfortable.It har utformats med hänsyn till de AGV Extreme Standards, för att maximera prestanda och Comfort.The Glasfiber och Carbon Fiber Shell Garantier Resistance och lätthet, medan linjerna är aerodynamiska och effektiviseras och i sann Agv Style. Komfort säkerställs av Perfect Fit, och av lättmanövrerad Inner Visor. Storleken Minimerad Tack till Design studier som utförts på Racing hjälmar och de integrerade bakre spoiler ger utmärkt stabilitet även vid hög hastighet.

SHELL: Den yttre skalet är tillverkat av glasfiber och kolfiber. Skalet finns i 2 storlekar. De inre EPS finns i 4 storlekar. Varje storlek har 4 olika densiteter, att alltid garantera bästa säkerhets lätthet förhållande, och optimal komfort för varje storlek.

VENTILATION: IVS (Integrated Ventilation System), utformade med CFD-analys, har kanaler urholkad i skalet för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen och bättre aerodynamiska efficiency.The användning av två främre sido luftintag, tillsammans med en annan stor central luftintag, integrerad i skalet profilen säkerställer en konsekvent flöde av frisk luft inuti helmet.The tillbaka avskiljare tar bort den varma fuktiga luften inuti hjälmen, och är utrustade med en ny ON / OFF-system, utvecklat i vindtunnel, för optimal ventilation.

VISOR: Beroende på storlek, K 5 erbjuder två typer av visir: GT 2.1 för storlekarna XS, S, MS och GT 2 för storlekar ML, L, XL, XXL. Detta garanterar perfekt vidhäftning med skalet vid alla tidpunkter, för att undvika drag och buller. För detta ändamål är visir också utrustade med den nya visiret kant, vilket ytterligare förbättrar tätning och insulation.Visors behandlas för att förhindra repor och imma, och 100% UV-ray skydd garanteras också. Det finns också en ny patenterad mikroöppningssystem, enkelt manövreras med en knapp på hakskydd. Detta system ger möjligheten att låsa visiret i det något öppet läge, för ökad ventilation. Visiret öppnings- och stängningsmekanism har ett XQRS system för snabb borttagning utan att använda tools.K 5 även levereras med ett internt reptålig, tonade solskydd, som kan tas bort för rengöring och byte utan verktyg.

Inre foder: De inre fodren kan tas bort och tvättas och är tillverkade av ett sanitized Torr bekvämlighet tyget för att förhindra bildningen av bakterier och uppkomsten av allergier. Detta tyg bidrar till den snabba spridningen av fukt från huden, absorptionen av överskott svett

och säkerställer ryttaren förblir friskt även över långa tidsperioder.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Bevarandet Systemet har en dubbel D metallring stängningsmekanism inspirerade av racing world.K 5 är klar för användning med AKTIE, kommunikationssystemet utvecklats av Agv.

TEKNISK DATA:

Kompositmaterial fiber (glas kol) yttre skal finns i 2 storlekar och EPS innerfoder som finns i 4 storlekar med 4 diffe

hyres densiteter.

Shell och EPS dimensioner optimeras med hjälp av FEM (Finite Element Analysis) systemet.

Ventilationssystem: IVS består av ett hakskydd vent, 2 främre luftventiler och luftutsug med ON / OFF-systemet, som utvecklats i

vindtunnel för optimal ventilation och stabilitet.

Central främre luftgallret inbyggd i skalet Profilen med direkt högt luftflöde kanal.

Bakspoiler integrerad i skalet profil

De interna komponenter tillverkade av sanerad 3D Dry Comfort material, kan vara helt bort och tvättas.

Löstagbar andetag deflektor och vind halsen skydd

GT2 (storlekar ML L XL XXL) och GT2 1 (storlek XS SMS) visir i repfritt och anti dimma polykarbonat med 100% UV-ray pro

skydd.

Visir mikroöppningssystem.

Nya XQRS (extra snabbkoppling) GT 2 visor mekanism för snabb borttagning av visiret PATENTERAD

Integrerad reptålig solskydd (ISV), löstagbar och utbytbar utan verktyg.

Double D retentionssystem.

Asia FIT alternativ

Vikt: E2205: 1390 g (+ / 50 g)

AKTIE SYSTEM redo


Köp din AGV K5 Jet Threesixty nu för bara 144.95 $. Tillverkad av AGV, AGV K5 Jet Threesixty är tillgänglig i flera olika storlekar och färgeroch kommer komplett med allt du behöver. På motardinn, erbjuder vi de bästa priserna på dina favorit motorcykelprodukter. Kolla in hela vårt utbud av Hjälmar i vår Kroppsskyddavdelning.

Funktioner AGV K5 Jet Threesixty

kundens omdömen och frågor (4)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Agv k5 jet

-

Stor hjälm till ett oslagbart pris, jag kommer i perfekt skick. Jag är mycket nöjd med köpet.

Hjälm

-

Super hjälm.

Perfekt

-

Jag måste säga att det K5 Jethjälm AGV Threesixty mig att komma i perfekt skick och fullt envalado i dag hålla köpa i denna butik mycket nöjd

Perfekt

-

Jag måste säga att hjälmen AGV K5 Jet Threesixty mig att komma i perfekt skick och fullt envalado i dag hålla köpa i denna mycket nöjd butik mig jag missade en fast telefon eller mobil för att ha personlig uppmärksamhet när strömmen välja andra modell eller märke hjälmar

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga