`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV K5 You

AGV K5 You

 • AGV K5 You
 • AGV K5 You
 • AGV K5 You

AGV K5 You

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning AGV K5 You

K 5 är den nya Agv Glasfiber och Carbon Fibre Hjälm, en referenspunkt för Sport Använd Men på samma gång extremt Comfortable.It har utformats med hänsyn till AGV Extreme standarder, för att maximera prestanda och comfort.The glasfiber och kol fiberskal garanterar motstånd och lätthet, medan linjerna är aerodynamiska och effektiviseras och i sann AGV stil. Komfort säkerställs genom den perfekta passformen, och av lättmanövrerad inre visiret. Storlek minimeras tack vare utforma studier som utförts på racinghjälmar och det integrerade bakspoilern ger utmärkt stabilitet även vid höga hastigheter.

SHELL: Den yttre skalet är tillverkat av glasfiber och kolfiber. Skalet finns i 2 storlekar. De inre EPS finns i 4 storlekar. Varje storlek har 4 olika densiteter, att alltid garantera bästa säkerhets lätthet förhållande, och optimal komfort för varje storlek.

VENTILATION: IVS (Integrated Ventilation System), utformade med CFD-analys, har kanaler urholkad i skalet för förbättrad luft circu ning inuti hjälmen och bättre aerodynamiska efficiency.The användning av två främre sido luftintag, tillsammans med en annan stor central luftintag , integrerad i skalet profilen säkerställer en konsekvent flöde av frisk luft inuti helmet.The tillbaka avskiljare tar bort den varma fuktiga luften inuti hjälmen, och är utrustade med en ny ON / OFF-system, utvecklat i vindtunnel, för optimal ventilation .

VISOR: Beroende på storlek, K 5 erbjuder två typer av visir: GT 2.1 för storlekarna XS, S, MS och GT 2 för storlekar ML, L, XL, XXL. Detta garanterar

perfekt vidhäftning med skalet vid alla tidpunkter, för att undvika drag och buller. För detta ändamål är de visir också utrustade med den nya visiret kantning, vilket ytterligare förbättrar tätning och isolering. Visir behandlas för att förhindra repor och imma, och 100% UV-ray skydd garanteras också. Det finns också en ny patenterad mikroöppningssystem, enkelt manövreras med en knapp på hakskydd. Detta system ger möjligheten att låsa visiret i det något öppet läge, för ökad ventilation. Visiret öppnings- och stängningsmekanism har ett XQRS system för snabb borttagning utan att använda tools.K 5 även levereras med ett internt reptålig, tonade solskydd, som kan tas bort för rengöring och byte utan verktyg.

Inre foder: De inre fodren kan tas bort och tvättas och är tillverkade av ett sanitized Torr bekvämlighet tyget för att förhindra bildningen av bakterier och uppkomsten av allergier. Detta tyg bidrar till den snabba spridningen av fukt från huden, absorptionen av överskott svett och garanterar ryttaren håller sig fräsch även under långa tidsperioder.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Bevarandet Systemet har en dubbel D metallring stängningsmekanism inspirerade av racingvärlden. K 5 är klar för användning med AKTIE, kommunikationssystemet utvecklats av Agv.

TEKNISK DATA:

Kompositmaterial fiber (glas kol) yttre skal finns i 2 storlekar och EPS innerfoder som finns i 4 storlekar med 4 diffe

hyres densiteter.

Shell och EPS dimensioner optimeras med hjälp av FEM (Finite Element Analysis) systemet.

Ventilationssystem: IVS består av ett hakskydd vent, 2 främre luftventiler och luftutsug med ON / OFF-system, utvecklat i vindtunnel för optimal ventilation och stabilitet.

Central främre luftgallret inbyggd i skalet Profilen med direkt högt luftflöde kanal.

Bakspoiler integrerad i skalet profil

De interna komponenter tillverkade av sanerad 3D Dry Comfort material, kan vara helt bort och tvättas.

Löstagbar andetag deflektor och vind halsen skydd

GT2 (storlekar ML L XL XXL) och GT2 1 (storlek XS SMS) visir i repfritt och anti dimma polykarbonat med 100% UV-ray skydd.

Visir mikroöppningssystem.

Nya XQRS (extra snabbkoppling) GT 2 visor mekanism för snabb borttagning av visiret PATENTERAD

Integrerad reptålig solskydd (ISV), löstagbar och utbytbar utan verktyg.

Double D retentionssystem.

Asia FIT alternativ

Vikt: E2205: 1390 g (+ / 50 g) MS storlek

AKTIE SYSTEM redo


Vänta inte längre utan köp AGV K5 You. För ytterliggare frågor angående AGV K5 Yous egenskaper, kan du kontakta motardinn genom vår kontaktsida. motardinn erbjuder en exklusiv kollektion av Kroppsskydd för motorcykel och andra fritidsaktiviteter. Vår Kroppsskydd kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Hjälmarvaror.

Funktioner AGV K5 You

kundens omdömen och frågor (3)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Utmärkt produkt. utmärkt betjäning.

-

Jag är från Indien. Fick detta hjälm på en stjäla pris här. 100% ursprungliga produkten. Superb linjetrafik och kostnad. Jag kommer att vara tillbaka för mer

Agv k5 du

-

Utmärkt produkt. AGV är en garanti. snabb leverans

Bra hjälm

-

Perfekt, nöjd med köpet av hjälmen.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga