`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV K3 SV Replica Guy Martin

AGV K3 SV Replica Guy Martin

 • AGV K3 SV Replica Guy Martin
 • AGV K3 SV Replica Guy Martin
 • AGV K3 SV Replica Guy Martin

AGV K3 SV Replica Guy Martin

Produktbeskrivning AGV K3 SV Replica Guy Martin

K 3 Sv utvecklades från The Experience Agv vunnits under designprocessen av den Pista GP och Corsa Helmets.Thanks användningen av Finita Element Analysis (fem), Tekniska avdelningen Utvecklat En Benchmark produkt i fråga om komfort, aerodynamik och säkerhet . Denna hjälm Har många människor och är lämplig för Young Riders med en passion för racing liksom för mer mogna Riders söker komfort och hög prestanda. Den moderna Aerodynamisk Design Of The Shell har samma egenskaper som den senaste AGV modeller.

SHELL: Hir Th (högt resistent termoplast) Ytter Shell. K 3 Sv finns i XXS till XXXL storlekar med två olika yttre skalstorlekar.

VENTLATION: IVS (integrerade ventilationssystem) har utformats med CFD analys och funktioner kanaler Hollowed Into The Shell för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen och bättre aerodynamisk effektivitet. Två främre luft Vents på sidorna arbeta med en ny Större Central Vent att ge ett konstant flöde av kall luft inuti hjälmen. Den bakre Extraktorer använda kabelrör Hollowed Into EPS att transportera bort varm, fuktig luft från inuti hjälmen.

VISOR: Den nya GT 2 Visor har behandlats som standard med special reptålig och Anti Fog processer. Det ger också 100% skydd mot UV-strålar. Den nya Visor Edge På den här modellen erbjuder en bättre tätning och skydd mot Drag och buller. Visiret har också en ny Micro öppningssystem som är lätt manövreras från en knapp på hakskydd. K 3 Sv kommer också med en Scratch Resi

Konstant, Tonade, inre solskydd som kan tas bort för rengöring och byte utan användning av verktyg.

Innerfoder: The Inner Liners kan tas bort och tvättas och är tillverkade av ett Sanitised Dry Comfort Fabric att förhindra uppkomsten av bakterier och uppkomsten av allergier. Detta Fabric bidrar till den snabba spridning av Fukt från huden, absorptionen av Överskott Sweat och säkerställer Rider håller sig fräsch även över långa tidsperioder.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Mekanismen för öppning och stängning av visiret har tre anpassade inställningar enligt hjälmanvändning (touring, ras och City) och funktioner Xqrs systemet för snabb borttagning. Den Retention System har ett Microlock System och en anti Theft Ring. K 3 Sv är förberedd för anslutning till ny resurs kommunikationsplattformen.

TEKNISK DATA:

2 Storlekar av Hir Th Shell (högt Resistance termoplastisk harts)

Inre Shell Eps i 4 storlekar;

Shell och EPS Mått Optimerad Använda Fem (finita element analys) System.

Homologering: Ece 2205, Jis, NBR, AS / NZS, Ece Dot, Ece Asien, Sni.

Ventilationsanläggning som utformats och Optimerad i en vindtunnel, Består av 4 Front Vents (3 på framsidan och en på hakskydd) och 2 bak Extraktorer;

Xqrs (x tra Quick Release System) Visor mekanism

För Tool Gratis Removal och utbyte av Visor i sekunder.

Visor mekanism med PVS System (omkrets Visor Seal) för förbättrad Seal och skydd mot Drag och buller tack vare de säte för Visor Edge.

Gt 2 reptålig, Anti Fog Polykarbonat Visir med 100% skydd mot UV-strålar.

Integrerad Removable Sun Visor (ISV) med reptålig Visor Med Tool Free Replacement System

Avtagbar Breath Deflektor

Löstagbar Vindtät Chin Strap Protection

Helt avtagbara och tvättbara 3d Inre Liners

Sanitised Torr Komfort Tyger

Mikrometriskt Justerbar Strap Retention System

Anti Theft Ringning På Strap

Vikt E2205: 1470 G (+ / 50 G)


AGV K3 SV Replica Guy Martin är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på motardinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har AGV K3 SV Replica Guy Martin den officiella garantin från märket AGV. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Kroppsskyddkatalog och Hjälmar kategori.

Funktioner AGV K3 SV Replica Guy Martin

Stängningssystem
Vikt
Godkännande
Storlek
Rekommenderad användning
Rekommenderad Användning
Färg
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Fin hjälm

-

Mycket vacker objekt!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga