`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica

AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica

AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica

 • AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica
 • AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica
 • AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica
 • AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica
 • AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica

AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica

Produktbeskrivning AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica

K 3 Sv utvecklades från The Experience Agv vunnits under designprocessen av den Pista GP och Corsa Helmets.Thanks användningen av Finita Element Analysis (fem), Tekniska avdelningen Utvecklat En Benchmark produkt i fråga om komfort, aerodynamik och säkerhet . Denna hjälm Har många människor och är lämplig för Young Riders med en passion för racing liksom för mer mogna Riders söker komfort och hög prestanda. Den moderna Aerodynamisk Design Of The Shell har samma egenskaper som den senaste AGV modeller.

SHELL: Hir Th (högt resistent termoplast) Ytter Shell. K 3 Sv finns i XXS till XXXL storlekar med två olika yttre skalstorlekar.

VENTLATION: IVS (integrerade ventilationssystem) har utformats med CFD analys och funktioner kanaler Hollowed Into The Shell för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen och bättre aerodynamisk effektivitet. Två främre luft Vents på sidorna arbeta med en ny Större Central Vent att ge ett konstant flöde av kall luft inuti hjälmen. Den bakre Extraktorer använda kabelrör Hollowed Into EPS att transportera bort varm, fuktig luft från inuti hjälmen.

VISOR: Den nya GT 2 Visor har behandlats som standard med special reptålig och Anti Fog processer. Det ger också 100% skydd mot UV-strålar. Den nya Visor Edge På den här modellen erbjuder en bättre tätning och skydd mot Drag och buller. Visiret har också en ny Micro öppningssystem som är lätt manövreras från en knapp på hakskydd. K 3 Sv kommer också med en Scratch Resi

Konstant, Tonade, inre solskydd som kan tas bort för rengöring och byte utan användning av verktyg.

Innerfoder: The Inner Liners kan tas bort och tvättas och är tillverkade av ett Sanitised Dry Comfort Fabric att förhindra uppkomsten av bakterier och uppkomsten av allergier. Detta Fabric bidrar till den snabba spridning av Fukt från huden, absorptionen av Överskott Sweat och säkerställer Rider håller sig fräsch även över långa tidsperioder.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Mekanismen för öppning och stängning av visiret har tre anpassade inställningar enligt hjälmanvändning (touring, ras och City) och funktioner Xqrs systemet för snabb borttagning. Den Retention System har ett Microlock System och en anti Theft Ring. K 3 Sv är förberedd för anslutning till ny resurs kommunikationsplattformen.

TEKNISK DATA:

2 Storlekar av Hir Th Shell (högt Resistance termoplastisk harts)

Inre Shell Eps i 4 storlekar;

Shell och EPS Mått Optimerad Använda Fem (finita element analys) System.

Homologering: Ece 2205, Jis, NBR, AS / NZS, Ece Dot, Ece Asien, Sni.

Ventilationsanläggning som utformats och Optimerad i en vindtunnel, Består av 4 Front Vents (3 på framsidan och en på hakskydd) och 2 bak Extraktorer;

Xqrs (x tra Quick Release System) Visor mekanism

För Tool Gratis Removal och utbyte av Visor i sekunder.

Visor mekanism med PVS System (omkrets Visor Seal) för förbättrad Seal och skydd mot Drag och buller tack vare de säte för Visor Edge.

Gt 2 reptålig, Anti Fog Polykarbonat Visir med 100% skydd mot UV-strålar.

Integrerad Removable Sun Visor (ISV) med reptålig Visor Med Tool Free Replacement System

Avtagbar Breath Deflektor

Löstagbar Vindtät Chin Strap Protection

Helt avtagbara och tvättbara 3d Inre Liners

Sanitised Torr Komfort Tyger

Mikrometriskt Justerbar Strap Retention System

Anti Theft Ringning På Strap

Vikt E2205: 1470 G (+ / 50 G)


Funderar du på att köpa AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica? Detta är en av stjärnprodukterna på motardinn, din motorcykelbutik online. Priset är 240.45 $, under begränsad tid! På motardinn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från AGV till bästa pris. Alla våra motorcykelprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Funktioner AGV K3 SV Tartaruga Pinlock Rossi Replica

Stängningssystem
Vikt
Godkännande
Storlek
Aktiviteter
Färg
Ålder
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (10)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Agv k3 sv tartaruga pinlock rossi replika

-

Hej, jag är intressant att köpa den här hjälmen, men den nämns som Replica, ville bekräfta om produkten är original och certifierad och skickar ni killar till Indien och är då några utmaningar att ta emot produkten.

våra experter svarar

Hallå! replika betyder bara att designen liknar en berömd pilot. Alla våra produkter är original från varje märke. Tack för din fråga!

Agv k3 sv sköldpadda

-

Motsvarade perfekt till förväntningarna. Bra jobbat.

Beställa

-

Hjälm uppfyller förväntningarna.

Hjälm mottagna

-

Snabb leverans och service

Stor

-

Skrovet var en gåva, kom inom 48 timmar, perfekt förpackade, allmänt uppfyllt mina förväntningar, jag rekommenderar både produkten och butiken.

Hjälm agv k3 sv

-

Stor hjälm nöjd i sin helhet, komplett med allt, även kontanter korta väntetider som jag beställde under helgdagar Jag rekommenderar starkt Tack för tjänsten

Matt black

-

Var intresserad av att köpa denna hjälm Min fråga är om det svarta skrovet är jag dödade eftersom jag har sett i blankt svart men jag söker som kommer i matt svart version

våra experter svarar

Hej, detta är hjälmen glänsande svart. hälsningar

Hjälm mottagna

-

Hjälmen passar mina förväntningar. ... Vacker och bra. Fick paketet i tid till 2 dagar nära

Punkt

-

Dess denna hjälm DOT CERTIFIED? & Har DOT klistermärke på det?

våra experter svarar

Hallå! det är bara Godkännande: Ece-22,05. Tack!

Pinlock

-

Hej. Jag är intresserad av att köpa denna stad och jag skulle vilja fråga om Pinlock systemet. Genom att köpa denna modell inkluderar skärmen med anti-fog Pinlock systemet, eller måste köpa någon punkt vid högre ?? Jag har aldrig haft en hjälm med detta system och jag är lite vilsen ... Tack

våra experter svarar

Hej! Ja, innehåller den Pinlock. Tack!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga