`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV Pista GP

AGV Pista GP

AGV Pista GP

AGV Pista GP

 • AGV Pista GP
 • AGV Pista GP
 • AGV Pista GP
 • AGV Pista GP
 • AGV Pista GP

AGV Pista GP

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning AGV Pista GP

Den Pista GP är den revolutionerande nya toppmodeller modellen. Utvecklad i samarbete med Valentino Rossi och andra cyklister från VM-serien, den Pista GP sätter nya standarder när det gäller skydd och ergonomi och är riktmärket för professionella racinghjälmar.

Kolfiber skal och EPS interna komponenterna optimerade med hjälp FEM tekniker (Finite Element Analysis) för att få en extremt hög prestanda hjälm i fråga om storlek, låg vikt och skydd. Resultatet är en hjälm som är signifikant bättre än de gränsvärden som ECE-standarder och som väger bara 1500 g (refererar till MS storlek i ECE 2205-versionen).

Hela ventilationssystemet utformades med hjälp Computational Fluid dynamiska modellering och vindtunneltester. Denna hjälm är mycket effektiv vid avlägsnande av värme och fukt från ryttare huvudet. Tack vare sin stora bakre spoiler, den Pista GP ståtar förstklassig prestanda i fråga om aerodynamiska penetration och hög hastighet stabilitet. Sammantaget är visiret öppningen 9% större vilket innebär en förbättring 15 i en syn som uppenbarligen ökar den aktiva säkerhetsfaktor.

Passformen på Pista GP har utvecklats med? Human Engineering? varvid konstruktionen börjar från ytorna i kontakt med användarens huvud.

Insidan av hjälmen börjar med en konkav 3D-struktur som är förut formad för att matcha konturerna av ryttare huvudet och eventuella ytor i kontakt med huvudet är söm fri. De Lycra och Shalimar sanerade interna komponenter är fullt justerbar beror på det faktum att positionen och djupet av kronan dynan kan modifieras så kan tjockleken på kindkuddar. Kombinationen av dessa lösningar, som omfattas av tre separata patent, gör Pista GP passar de olika skallformer som aldrig förr.

Shell: Kolfiber

N av tankar: 4 skalstorlekar

ECE 2205

Tyg: Andas Lycra foder och Shalimar tyg med desinficerande behandling

Liners: Fullt avtagbara och tvättbara innerfoder

Ventilationssystemet: IVS (Integrated Ventilation System) med breda kanaler urholkad i skalet

Luftintag med skyddande metallstomme och maskor är i? Alltid öppna? positionen. Plast omslag

Visor mekanism: XQRS (Extra Quick Release System) i metall med roto översättningsöppning. Visir främre mikro låssystem som minskar risken för oavsiktlig öppning i händelse av en olycka. Systemet Quick release för verktygsfria avlägsnande och utbyte av visiret i sekunder

Race platt, klass 1 optiska standarder, icke scratch och anti dimma visir (4 lager) dugg brett synfält lämplig för tear off remsor

Retention systemet: Double D

Avtagbar näsa vakt

Avtagbar vindtätt skydd hakrem


Är du intresserad av AGV Pista GP? Då behöver du inte vänta längre! Köp denna produkt till bästa pris och alltid med den säkerhet vi erbjuder hos motardinn. Här kan du hitta all information angående AGV Pista GP. AGVär en av de bästa motorcykelmärkena som designar exklusiva Kroppsskyddvaror som är skräddarsydda efter kundernas önskemål.

Funktioner AGV Pista GP

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Utmärkt

-

Utmärkt AGV hjälm. Storleken sammanfaller exakt med omkretsen av huvudet, i mitt fall STORLEK ML 59-60 cm. mycket bra service motardinn också och även om det fanns förseningar med ordern var mycket uppmärksam. tack

Agv

-

Perfekt mycket bra hörlurar

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga