`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Arai

Arai Axces II Haga Monza

Arai Axces II Haga Monza

Arai Axces II Haga Monza

Arai Axces II Haga Monza

 • Arai Axces II Haga Monza
 • Arai Axces II Haga Monza
 • Arai Axces II Haga Monza
 • Arai Axces II Haga Monza
 • Arai Axces II Haga Monza
 • Arai Axces II Haga Monza

Arai Axces II Haga Monza

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Arai Axces II Haga Monza

Standard CE 22,05.

En äkta Arai hjälm i en populär prissegmentet. Den AxcesII är den perfekta ingången till en värld av Arai. Med en helt ny yttre skal: starkare, styvare och med en frisk, fräsch design.

Ett viktigt inslag i detta skal är den förstorade visiröppningen, som erbjuder en 5 mm bredare synfält på båda sidor om öppningen. Mycket uppmärksamhet har ägnats åt att ytterligare förbättra och uppdatera ventilationssystemet.

Speciellt för AxcesII en komplett ny bakre kanal utformades. Det ökar flödet av varm och fuktig luft ur hjälmen interiör och erbjuder ett unikt utseende. En ny främre kanalen erbjuder fräsch och sval luft runt toppen av huvudet.

Den lyxiga fast innerfoder av AxcesII är gjord av en premiumkvalitet grått tyg. De kindkuddarna är avtagbara. Flera pad tjocklekar finns för att skapa en skräddarsydd passform. Den AxcesII erbjuder komfort, passform och funktioner Arai är känd för.

Teknik:

Utveckling på Arai är en alltid pågående process. Ett perfekt exempel på denna filosofi är AXCES II, efterföljaren till den mycket populära AXCES.

För AXCES II har vi konstruerat ett helt nytt Super fiber (SFC) yttre skal, med den beprövade bredbildsöppning SAI bländare.

Den AXCES II erbjuder alla kända Arai funktioner, vilket gör den nya modellen en tuff utmanare i det populära mellanklasssegmentet.

Ytter:

SFL (Super Fibre Laminat) Detta är den grundläggande Arai yttre skalet. Super fiber ger mer komfort än andra skalmaterial, men är fortfarande stark och lätt.

Ventilation:

Ett stycke bakre ventilations ökar flödet av varm och fuktig luft ur hjälmen. Främre kanalen erbjuder fräsch och sval luft runt toppen av huvudet. Stängbart haka vent styr luftflödet till hakan.

Unik panna vents guide friskluft i förgrunden huvud område utan behov av hål i det yttre skalet och stötabsorberande fodret.

Stängbar haka vent:

Den stängbara haka Hålen möjliggör styrning av flödet av frisk sval luft i hakan.

Inredning:

Utbytbara kindkuddar. Arai? S kindkuddar finns i flera olika tjocklekar storlekar, för att göra en mer anpassad passform möjligt. De följer käklinjen perfekt, ger en bättre passform som håller hjälmen på plats även vid högre hastigheter.

Komfort:

Stora drift rattar. Stora knappar för bekväm användning, även med handskar på.

Hyper Ridge:

The? Stötfångare? är ett förstärkningsband som cirklar i botten av skalet tillsätta styrka och sänkning hjälmen? s tyngdpunkt.

Blossar upp för lätt att sätta på och ta av.

Bred SAI visionen:

Nästa generations MotoGP testade Super AdSis? I? visir förlängs med 5 mm på båda sidor och erbjuder det bredaste perifera seendet i verksamheten för bättre prestanda.

SuperAdSis LRS (Lever Release System):

Gör visir förändringar möjliga i sekunder, utan verktyg eller avlägsnande av sido skida. Rengöring eller byte av skölden är enklare än någonsin.

Fem gånger inspekteras:

Varje Arai hjälm går genom fem separata kvalitetskontroll avdelningar: efter skalet är gjort, efter målning och grafisk slutförande,

efter montering och två in-process kontroller.

Tvättbar inredning:

Den högsta kvalitet inre av någon Arai hjälm lätt kan rengöras, på plats, med mild tvål och ljummet vatten.

Handmade:

Det kan ta upp till fem år för våra experter att förtjäna rätten att skapa en Arai skal. Varje skal kan ta upp till 27 steg och bygga en Arai hjälm tar cirka 18 mantimmar.

Komfort hela dagen:

Komfort hela dagen med Arai interiör passform och form tillsammans med de finaste linermaterial och omfattande ventilationssystem. Och tack vare den perfekta balansen och viktfördelning av hjälmen, du knappt märker att du bär en Arai.

Penetration testad:

Alla Arai hjälmar penetration testas, även om det inte krävs av europeiska hjälm standarder. Den Arai penetrationstest utförs med en 3 kg prov kon som slår från en höjd av 3 m på hjälmen.

Dubbel-D-ring-enhet:

De platta och D-formade ringar passar smidigt mot hakan. Inga rörliga delar, inga korrosionsproblem och bara dra i fliken är tillräckligt för att lossa

fästorganet.

Smidig form, bättre skydd:

Den släta yttertyg av Arai hjälmar är utformad för att glida utan onödigt motstånd. Du dont vill bromsa din hjälm mer än nödvändigt. Det? Är därför alla Arai ventiler och ledningar är utformade för att bryta under ett genomslag.

Hårt yttre skal, mjukt inre skal:

Arai använder ett mycket hårt yttre skal för att sprida stötkrafter och ett mjukt inre skal för att absorbera kvarvarande energi. Den fler densitet EPS inre skalet är gjort med hjälp av en unik teknik för att kombinera 04:57 densiteter inom olika områden som en enda komponent.

Organisk form:

Den organiska formen av en Arai yttre skal ger ett mer naturligt utseende, tätningar bättre och överensstämmer mer med huvudet? Naturliga form för bättre komfort, passform och för att minimera vindturbulens.

Olika yttre skal:

Tillsammans med olika formade yttre skal för olika modeller är det nästan omöjligt att inte hitta den passform du söker efter.

Arai In-house-test:

Denna Arai hjälm är konstruerad för att uppfylla de stränga Arai In-house standardkrav, utöver obligatoriska standarder såsom ECE 22-05 och frivilliga standarder såsom SNELL M2010.


Vill du ha mer motorcykelprodukter från märket Arai? På motardinn, din motorcykelbutik online, hittar du ett brett utbud av motorcykelprodukter relaterade till Arai Axces II Haga Monza. Just nu finns Arai Axces II Haga Monza i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje motorcykelvara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Funktioner Arai Axces II Haga Monza

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter