`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Arai

Arai Chaser V

Arai Chaser V

 • Arai Chaser V
 • Arai Chaser V
 • Arai Chaser V

Arai Chaser V

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Arai Chaser V

Den helt nya? Chaser-V? har gjorts om från grunden i nästan varje detalj. En fråga om evolution i stället för revolution, för att fortsätta framgången med den populära och älskade Chaser modell.

Nytt på Chaser-V är den nya, stor bländare och SAI visir ger en bättre överblick på vägen, förbättra både säkerhet och bekvämlighet. Komfort är betydligt uppdateras av modifierade ventilationssystemet.

- Ytter SFL (Super Fibre Laminat):

Detta är den grundläggande Arai yttre skalet. Super fiber ger mer komfort än andra skalmaterial, men är fortfarande stark och lätt.

- Ventilation:

Air Ledare bakre ventilations ger högre vakuum för bättre ventilation. Tre lägen hakan vent (inklusive avimningsanordningar funktion), nedre sido ventiler och bygga-i nacken avgaser ökar flödet av frisk luft inne i hjälmen. Unika visir ventiler guide frisk luft till pannan området utan behov av hål i det yttre skalet och stötabsorberande fodret.

- Facial Contour System:

Att erbjuda en ännu bättre perfekt passform och förbättra komforten för underkäken, den Facial Contour System (FCS) arbetar med en skum fjäderstöd i kinden pad som komprimerar och returer

- Utbytbar interiör:

Komplett flytt interiörer som kan rengöras med mild tvål och ljummet vatten skölj väl och låt den torka i en dag, aldrig i direkt solljus eller nära en kamin. Olika storlek tjocklekar finns för att passa de i-mellan storlekar för en anpassad passform för varje ryttare.

- Tre-positionen hakan vent:

Tre lägen hakan vent hjälper avimningsanordning visiret och erbjuder fräscha, sval luft för cyklisten.

- Peel 5mm Borta:??

5 mm tjock avtagbar skumskiktet på öronkåpor / kindkuddar och tempel kuddar. Erbjuder mer utrymme om så önskas utan att behöva köpa en valfri headliner eller nya kuddar / öronkåpor.

- Bred SAI visionen:

Nästa generations MotoGP testade Super AdSis? I? visir förlängs med 5 mm på båda sidor och erbjuder det bredaste perifera seendet i verksamheten för bättre prestanda. Åsarna utmed den övre kanten av skalet erbjuda en mjuk övergång mellan skärm och skal, minska vindbrus.

- SuperAdSis LRS (Lever Release System):

Gör visir förändringar möjliga i sekunder, utan verktyg eller avlägsnande av sido skida. Rengöring eller byte av skölden är enklare än någonsin.

- Fem gånger inspekteras:

Varje Arai hjälm går genom fem separata kvalitetskontroll avdelningar: efter skalet är gjort, efter målning och grafisk slutförande, efter montering och två in-process kontroller.

- Tvättbar inredning:

Den högsta kvalitet inre av någon Arai hjälm lätt kan rengöras, på plats, med mild tvål och ljummet vatten

- Handmade:

Det kan ta upp till fem år för våra experter att förtjäna rätten att skapa en Arai skal. Varje skal kan ta upp till 27 steg och bygga en Arai hjälm tar cirka 18 mantimmar.

- Komfort hela dagen:

Komfort hela dagen med Arai interiör passform och form tillsammans med de finaste linermaterial och omfattande ventilationssystem. Och tack vare den perfekta balansen och viktfördelning av hjälmen, du knappt märker att du bär en Arai.

- Penetration testad:

Alla Arai hjälmar penetration testas, även om det inte krävs av europeiska hjälm standarder. Den Arai penetrationstest utförs med en 3 kg prov kon som slår från en höjd av 3 m på hjälmen.

- Dubbel-D ring enhet:

De platta och D-formade ringar passar smidigt mot hakan. Inga rörliga delar, inga korrosionsproblem och bara dra i fliken är tillräckligt för att lossa fästanordningen.

- Smidig form, bättre skydd:

Den släta yttertyg av Arai hjälmar är utformad för att glida utan onödigt motstånd. Du dont vill bromsa din hjälm mer än nödvändigt. Det? Är därför alla Arai ventiler och ledningar är utformade för att bryta under en påverkan

- Hårt yttre skal, mjukt inre skal:

Arai använder ett mycket hårt yttre skal för att sprida stötkrafter och ett mjukt inre skal för att absorbera kvarvarande energi. Den fler densitet EPS inre skalet är gjort med hjälp av en unik teknik för att kombinera 04:57 densiteter inom olika områden som en enda komponent.

- Organisk form:

Den organiska formen av en Arai yttre skal ger ett mer naturligt utseende, tätningar bättre och överensstämmer mer med huvudet? Naturliga

form för bättre komfort, passform och för att minimera vindturbulens

- 5 års garanti:

Alla Arai hjälmar har garanti mot defekter i material och utförande, och är funktionsdugliga endast för korrekt avpassat första användaren i 5 år från datum för första användning, men inte mer än 7 år från tillverkningsdatum.

- Olika yttre skal:

Till skillnad från många andra tillverkare Arai har en storlek yttertyg för varje två-hjälmstorlekar för de flesta modeller. Tillsammans med olika formade yttre skal för olika modeller är det nästan omöjligt att inte hitta den passform du söker efter.

- Arai In-house-test:

Denna Arai hjälm är konstruerad för att uppfylla de stränga Arai In-house standardkrav, utöver obligatoriska standarder såsom ECE 22-05 och frivilliga standarder såsom SNELL M2010.


Arai Chaser V har den officiella Arai tillverkargarantin. Som en officiell Araiåterförsäljare, är alla våra motorcykelvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På motardinn, är vi dedikerade till att välja produkter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av varor som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Arai Chaser V

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga