`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Arai

Arai RX 7 GP Edwards

Arai RX 7 GP Edwards

Arai RX 7 GP Edwards

 • Arai RX 7 GP Edwards
 • Arai RX 7 GP Edwards
 • Arai RX 7 GP Edwards
 • Arai RX 7 GP Edwards
 • Arai RX 7 GP Edwards

Arai RX 7 GP Edwards

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Arai RX 7 GP Edwards

Arai är oerhört stolta över att meddela att RX 7 GP hjälmen är en av de allra första hjälmar för att möta både ECE-reglemente 22 05 och den nya SNELL M2010 standarden. RX 7 GP är i alla respekterar nytt riktmärke i Arai? Hjälm teknologi. RX 7 GP har utvecklats med SNELL M2010 i sikte, en av de strängaste hjälm standarder för stötupptagning tester, utöver uppdrag ECE-reglemente standard 22 05. Det finns dock stora skillnader mellan ECE 22 05 och SNELL M2010 krav. SNELL M2010 kräver till exempel att någon plats ovanför testlinjen är testad av två effekter i rad, medan ECE 22 05 kräver en enda effekt endast vid specifika punkter på testhuvudet formen. Detta gör den totala effekten energi som absorberas av varje test platsen för SNELL M2010 standarden nästan dubbelt så hög än ECE 22 05 tester i vissa konsumentstorleksintervall. Dessutom är SNELL M2010 stötabsorptions tester som utförts med halvrunda och bar städ. Båda städ är kända som hårda till yttermanteln prestanda.

Dessutom är att försäkra hjälmhöljet stark nog, skal penetrationstester krävs också av SNELL M2010, men saknas i ECE 22 05 standarder. Den stötupptagande kapacitet Arai RX 7 GP överstiger till och med att den berömda RX 7 Corsair. Tillsammans med sin överensstämmelse med både ECE-reglemente 22 05 och SNELL M2010 det gör RX 7 GP en sann riktmärke i hjälmteknologi.


Komplettera din order av Arai RX 7 GP Edwards med vårt Hjälmarurval och Integral landsvägvaror. Surfa genom de andra motorcykelkategorierna på motardinn, din onlinebutik specialiserad på motorcykelutrustning och få all din Integral landsvägutrustning till bästa pris, 100% garanti på motardinn!

Funktioner Arai RX 7 GP Edwards

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter