`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Arai

Arai RX 7V Isle of Man TT 2016

Arai RX 7V Isle of Man TT 2016

 • Arai RX 7V Isle of Man TT 2016
 • Arai RX 7V Isle of Man TT 2016
 • Arai RX 7V Isle of Man TT 2016

Arai RX 7V Isle of Man TT 2016

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Arai RX 7V Isle of Man TT 2016

Standard ECE 22 05

RX 7V representerar toppen av Arai kunskap, erfarenhet och vet hur i hjälm teknologi. Med en helt ny PB SNC² yttre skal, den revolutionära VAS ( "Variable Axis System") visir system och en betydande ökad smidigare området runt tinningarna, erbjuder RX 7V det nya riktmärket i premium hjälm segmentet. Från även nya Eco Ren liner med en ännu smalare ram, till de nya kanalerna, förbättrad diffusor och de integrerade okodade kanaler, visar varje del uppmärksamhet på detaljer som är så typisk för Arai. Arai har kontinuerligt förbättrat "blick off" prestanda genom att lära av verkliga scenarion. Tack vare den nya starkare och jämnare skal och VAS, är RX 7V närmare den ideala hjälmen form än någonsin.

PB SNC2

Nya harts för att förbättra vidhäftningsförmågan mellan varje lager av fiber. Starkare yttre skalet. Ungefär 30g viktbesparing.

Ventilation

De kombinerade system erbjuder utmärkt och effektiv ventilation. Den nya topp kanalen ger 11% mer luftflöde, med större omkopplare för enkel drifts. Luftkanalen leder luft från ögat hamnområdet till sidokanalerna. Den nya diffusorn är 20 mm längre med förbättrad aerodynamik, och 19% större intag skopor, både arbete tillsammans med Air Wing för att förbättra stabiliteten. Hakan täcka blockerar luft intrång och drar mer luft från munnen området.

nya formen

Den nya designen fortsätter att dra nytta av det fokus och levererar Arai s smidig skal form. Fördelen är att förbättra ögna off förmåga. VAS sänker visiret hållaren, och därför sänker visiret mekanismen under testlinjen, vilket möjliggör en jämnare skal och bättre effekt prestanda.

Mer hakan room

Resultatet av en ny utformning yttre skal, finns det nu nästan 3 mm extra ansikte / haka rum.

New Shield Lock System

Lånat från vår F1 hjälm, helt modifierad 3D flyttar ny sköld låsmekanism säkrar skölden som aldrig förr, men fungerar smidigt med ett intuitivt vätska - ett finger - även med handskar.

Nya Shield System

VAS: Varierande axelsystemet tillåter skölden att färdas i en båge, så att en lägre och mer kompakt visir mekanism, förbättrar inte bara hjälm prestanda för ryttaren skydd, men också tillåter enklare sköld förändringar med mer intuitiv design.

ny interiör

Tunnare ram material och omgjorda ram anslutningspunkter gör den senaste invändig komfort huvud liner ännu bekvämare. Stress leder tillåter insatsen att böja och även separera i nödvändig för att inte störa hjälmar slagenergiförvaltningsfastigheter / prestanda.

ny diffusor

20mm längre att öka luftflödet effektivitet samt förbättra hög hastighet aerodynamik. Större främre intag med luckor intag som bättre tätning för en mer aerodynamisk effekt vid stängning. Avslutande sidor av diffusorn kroppen effektivisera luftflöde för att förbättra stabiliteten, dra och vindbrus.

Fem gånger inspekteras

Varje Arai hjälm går igenom fem separata kvalitetskontroll avdelningar: efter skalet är gjort, efter målning och grafisk slutförande, efter montering och två i processinspektioner.

tvättbar inredning

Den högsta kvalitet inre av någon Arai hjälm kan lätt rengöras, på plats, med mild tvål och ljummet vatten

handgjort

Det kan ta upp till fem år för våra experter att tjäna rätt att skapa en Arai skal. Varje skal kan ta upp till 27 steg och bygga en Arai hjälm tar cirka 18 mantimmar.

Komfort hela dagen

Komfort hela dagen med Arai interiör passa och forma tillsammans med de finaste fodermaterial och omfattande ventilationssystem. Och tack vare den perfekta balansen och viktfördelning av hjälmen, du knappast märker du bär en Arai.

penetration testad

Alla Arai hjälmar är penetration testas (förutom Freeway 2, Penta, Astro ljus och VX Pro Jr) men inte krävs enligt europeiska hjälm standarder. Den Arai penetrationstest genomförs med en 3 kg prov kon som slår från en höjd av 3 m på hjälmen.

Dubbel D-ring-enhet

De platta och D formade ringar passar slät mot hakan. Inga rörliga delar, inga korrosionsproblem och bara dra i fliken är tillräckligt för att lossa fästanordningen.

Rundare, mjukare, starkare skal

Det yttre skalet av Arai hjälmar är utformad för att glida utan onödigt motstånd. Du vill inte att bromsa hjälmen mer än nödvändigt. Därför är alla Arai ventilerar och kanaler är utformade för att bryta under en stöt.

Starkare yttre skal, mjukare inre skalet

Arai använder en starkare yttre skal för att sprida stötkrafter och en mjukare inre skal för att absorbera kvarvarande energi. Den multipla densitet EPS inre skalet är gjort med hjälp av en unik teknik att kombinera tre till fem densiteter inom olika områden som en enda komponent.

organisk form

Den organiska formen av en Arai yttre skal ger ett mer naturligt utseende, tätningar bättre och överensstämmer mer med huvudet naturliga form för förbättrad komfort, passform och för att minimera vindturbulens.

5 års garanti

Alla Arai hjälmar är garanterade mot defekter i material och utförande, och är funktionsdugliga endast för korrekt avpassat första användaren i 5 år från datum för första användning, men inte mer än 7 år från tillverkningsdatum.

Olika yttre skal

Till skillnad från många andra tillverkare Arai har en storlek yttre skal för varje två hjälmstorlekar för de flesta modeller. Tillsammans med olika formade yttre skal för olika modeller är det nästan omöjligt att inte hitta den passform du letar efter.

Arai Egen testet

Detta Arai hjälm är konstruerad för att möta stringenArai i hus standardkraven, förutom tmandatory standarder såsom ECE 22 05.


Vad tycker du om att hitta Arai RX 7V Isle of Man TT 2016 till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår motorcykelbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med Arai. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina varor.

Funktioner Arai RX 7V Isle of Man TT 2016

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga