`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Arai

Arai RX 7V Replica Dani 26 2015

 • Arai RX 7V Replica Dani 26 2015
 • Arai RX 7V Replica Dani 26 2015

Arai RX 7V Replica Dani 26 2015

Produktbeskrivning Arai RX 7V Replica Dani 26 2015

RX 7V representerar toppen av Arai? S kunskaper, erfarenhet och vet hur i hjälm teknik. Med en helt ny PB SNC ytterskal, den revolutionära VAS (? Variabel Axis System?) Visirsystem och en betydande ökad smidigare området runt templen erbjuder RX 7V det nya riktmärket i premiumsegmentet hjälmen. Från den också nya Eco Ren liner med en ännu smalare ram, till de nya kanalerna, förbättrad diffusor och de integrerade okodade kanaler, visar varje del uppmärksamhet på detaljer som är så typiskt för Arai. Arai har kontinuerligt förbättrat? Ögna off? prestanda genom att lära av verkliga scenarier. Tack vare den nya starkare och smidigare skal och VAS, är RX 7V närmare den perfekta hjälmen form än någonsin.

PB SNC2

Nya harts för att förbättra vidhäftningsförmågan mellan varje lager av fiber. Starkare yttre skal. Ungefär 30g viktbesparing.

Standard ECE 22 05

Ventilation

De kombinerade system erbjuder utmärkt och effektiv ventilation. Den nya topp kanalen ger 11% mer luftflöde, med större switchar för enkel driftsstöd. Air Channel styr luft från ögat hamnområdet till sidokanalerna. Den nya diffusorn är 20 mm längre med förbättrad aerodynamik, och 19% större intag skopor, både arbete tillsammans med Air Wing för att förbättra stabiliteten. Hakan täcka blockerar luft intrång och drar mer luft från munnen området.

Nytt formulär

Den nya designen fortsätter att gynnas av att fokus och levererar Arai? S smidig skal form. Fördelen är att förbättra ögna av förmåga. VAS sänker visiret hållaren, och därför sänker visiret mekanismen under testlinjen, vilket möjliggör en smidigare skal och bättre effekt prestanda.

Mer hakan rum

Resultatet av en ny konstruktion yttre skal, det är nu nästan 3 mm extra ansikte / hakan rum.

New Shield Lock System

Lånat från vår F1 hjälm, helt modifierad 3D flyttar ny sköld låsmekanism säkrar skölden som aldrig förr, men fungerar smidigt med ett intuitivt vätska? ett finger? även med handskar.

Nytt skyddssystemet

VAS: Varierande Axis System tillåter skölden att resa i en båge, vilket gör att en lägre och mer kompakt visir mekanism, förbättrar inte bara hjälm prestanda för ryttare skydd, men också tillåter enklare sköld förändringar med mer intuitiv design.

Ny interiör

Tunnare ram material och omgjorda ram anslutningspunkter gör den senaste invändig komfort huvud liner ännu bekvämare. Stress leder tillåter insatsen att böja och även separera i nödvändig för att inte störa hjälmar slagenergiförvaltningsfastigheter / prestanda.

Ny diffusor

20mm längre att öka luftflödet effektivitet samt förbättra hög hastighet aerodynamik. Större främre intag med luckor intags som bättre tätning för en mer aerodynamisk effekt vid stängning. Avslutande sidor diffusorkroppen effektivisera luftflöde för att förbättra stabiliteten, dra och vindbrus.

Fem gånger inspekteras

Varje Arai hjälm går igenom fem separata kvalitetskontroll avdelningar: efter skalet är gjort, efter målning och grafisk avslutad efter montering och två i process inspektioner.

Tvättbar interiör

Den högsta kvalitet Interiören i någon Arai hjälm kan lätt rengöras, på plats, med mild tvål och ljummet vatten

Handgjord

Det kan ta upp till fem år för våra experter att tjäna rätt att skapa en Arai skal. Varje skal kan ta upp till 27 steg och bygga en Arai hjälm tar cirka 18 mantimmar.

Komfort hela dagen

Komfort hela dagen med Arai inredning passar och form tillsammans med de finaste fodermaterial och den omfattande ventilationssystem. Och tack vare den perfekta balansen och viktfördelning av hjälmen, du knappast märker att du bär en Arai.

Penetration testad

Alla Arai hjälmar är penetration testas (utom Freeway 2, Penta, Astro Ljus och VX Pro Jr) men inte krävs av europeiska hjälm standarder. Den Arai penetrationstest genomförs med en 3 kg prov kon som slår från en höjd av 3 m på hjälmen.

Dubbel D-ring-enhet

De platta och D formad ringar passar smidigt mot hakan. Inga rörliga delar, inga korrosionsproblem och bara dra i fliken är tillräckligt för att lossa fästanordningen.

Rundare, mjukare, starkare skal

Det yttre skalet av Arai hjälmar är utformad för att glida utan onödigt motstånd. Du don? T vill bromsa din hjälm mer än nödvändigt. Det? Är därför alla Arai ventiler och ledningar är utformade för att bryta under en stöt.

Starkare yttre skal, mjukare inre skalet

Arai använder en starkare yttre skal för att sprida stötkrafter och en mjukare inre skal för att absorbera kvarvarande energi. Den fler densitet EPS inre skalet är gjort med hjälp av en unik teknik att kombinera tre till fem densiteter inom olika områden som en enda komponent.

Organisk form

Den organiska formen av en Arai yttre skal ger ett mer naturligt utseende, tätningar bättre och överensstämmer mer med huvudet? Naturliga form för bättre komfort, passform och för att minimera vindturbulens.

5 års garanti

Alla Arai hjälmar garanteras mot defekter i material och utförande och är funktionsdugliga endast för korrekt monterad första användaren i 5 år från dagen för den första användningen, men inte mer än 7 år från tillverkningsdatum.

Olika yttre skal

Till skillnad från många andra tillverkare Arai har en storlek yttre skal för varje två hjälm storlekar för de flesta modeller. Tillsammans med olika formade yttre skal för olika modeller är det nästan omöjligt att inte hitta den passform du letar efter.

Arai Egen testet

Detta Arai hjälm är utformad för att möta stringenArai I huset standardkraven, förutom tmandatory standarder såsom ECE 22 05.


Beställ din Arai RX 7V Replica Dani 26 2015 nu och få leveransen hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du välja mellan olika storlekar och färger på Arai RX 7V Replica Dani 26 2015, på så vis anpassas produkten efter dina behov. Vid detta tillfälle är Arai RX 7V Replica Dani 26 2015 i lager och priset ligger på 848.95 $. Med vårt varierade utbud av Hjälmarartiklar, kan du hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

Funktioner Arai RX 7V Replica Dani 26 2015

Stängningssystem
Vikt
Godkännande
Storlek
Rekommenderad Användning
Färg
Ålder
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga