`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Arai

Arai RX 7V Statement

 • Arai RX 7V Statement
 • Arai RX 7V Statement
 • Arai RX 7V Statement

Arai RX 7V Statement

Produktbeskrivning Arai RX 7V Statement

RX 7V representerar toppen av Arai kunskap, erfarenhet och vet hur i hjälm teknologi. Med en helt ny PB SNC2 yttre skal, den revolutionära VAS ( "Variable Axis System") visirsystemet och en signifikant ökad smidigare området runt tinningarna, erbjuder RX 7V det nya riktmärket i premium hjälm segmentet. Från även nya Eco Ren liner med en ännu smalare ram, till de nya kanalerna, förbättrad diffusor och de integrerade okodade kanaler, visar varje del uppmärksamhet på detaljer som är så typisk för Arai. Arai har kontinuerligt förbättrat "blick off" prestanda genom att lära av verkliga scenarion. Tack vare den nya starkare och jämnare skal och VAS, är RX 7V närmare den ideala hjälmen form än någonsin. Med VAS, är visiret monteringsläge sänks, vilket ger ett genomsnitt på en extra 24mm över både tempelområden, i jakten på den perfekta mjukare form som ökar möjligheten för ögna av energi. Som ett resultat har detta gjort det möjligt för flera av skalet för att vara smidigare längs och över provningslinje Snell-standarden.

Funktioner:

PB SNC 2 Shell:

Super Fiber och andra speciella syntetiska fibrer, med superb draghållfasthet och flexibilitetsegenskaper, som utvecklats för F 1 hjälmvisir panel, monterade och bundna av Arai experter, förstärkande över pannan område (föreställa stålband som används för att hålla ett fat tillsammans) med en variation av noggrant staplade och gjutna material. Nyutvecklade harts skapar starkare band mellan skalmaterial med mindre vikt.

Diffusor Typ 12:

Ny typ 12 spridare är 20mm längre och rätas för förbättrad aerodynamik, som arbetar tillsammans med Air Wing för att förbättra stabiliteten. Jämfört med tidigare typ 10 diffusorer har effektiviteten i intags skopor av den nya typen 12 diffusorer ökade med 19%. De nya ventilerna luftintags inte bara ha mer justerbarhet med tre lägen; sluten, halvöppen och helt öppen, men också bidra till att förbättra komforten, tätning som minskar vindbrus och vatten intrång.

Eco ren liner:

Den helt avtagbara inre liner har förbättrats med ny diffusor material, vilket bidrar till att upprätthålla neutrala surhetsgraden nära mänsklig hud och antibakteriella konsumtion. I syfte att den en mjukare, djupare och ännu mer bekväm passform Den

vi ny utvecklat en ny mjukare liner frame material. Den nya nära har också justerbar tempel utfyllnad som som gör det möjligt för en anpassad passform.

VAS V MV Sköld:

VAS MAX Vision sköld är standard för att ge bättre sikt i alla årstider och för alla typer av ridning. levereras som standard med tydlig anti dimma Pinlock insatsen installeras vid behov.


Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på motorcykelutrustning, upptäck motardinn. Som officiell Araiåterförsäljare, har alla våra motorcykelprodukter full tillverkargaranti av Arai. Välj en av våra Hjälmarkategorier och upptäck alla våra Hjälmarprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Arai RX 7V Statement funktioner?

Funktioner Arai RX 7V Statement

Vikt
Godkännande
Stängningssystem
Storlek
Rekommenderad användning
Färg
Färg
Färg
Rekommenderad Användning
Aktiviteter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter