`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Arai

Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

 • Arai Tour X4 Adventure
 • Arai Tour X4 Adventure
 • Arai Tour X4 Adventure
 • Arai Tour X4 Adventure
 • Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

Produktbeskrivning Arai Tour X4 Adventure

Standard CE 22.05.

Äventyr, grand tour eller off road, oavsett körförhållanden, är Tour X4 redo för någonting. Tour X4 har ett helt nytt yttre skal.

Redesignad för att vara hårdare, starkare och styvare än någonsin. Eftersom Tour X4 kan användas under extrema förhållanden har ventilationssystemet utvecklats för maximal effektivitet.

Det nya Facial Contour System (FCS) erbjuder mer stöd och komfort till underkäften och skapar en hårdare passform. För en ännu bättre personlig passform finns det ett avtagbart 5 mm ytskumskikt på kindens kuddar och tempelplatta från huvudlinjen.

Bär Tour X4 med eller utan topp, med eller utan visir och kombinationer av dessa två. Den stora visiröppningen erbjuder gott om plats för motocross-stil glasögon när du kör utan visir.

Teknologi:

Den nya Tour X 4 måste vara en av de mest mångsidiga hjälmarna någonsin: äventyr, grand tour eller off road, oavsett körförhållanden, är Tour X 4 redo för det. Kan användas utan visir med skyddsglasögon, utan topp men med visir, vilken som helst som passar dig.

Mångsidiga alternativ:

Ditt val: Använd Tour X 4 med eller utan topp, med eller utan visir och kombinationer av dessa två. Den stora visiröppningen erbjuder gott om plats för motocross-stil glasögon när du kör utan visir.

Ventilation:

Lätt att rengöra diffusorer skapar ett starkt venturi-vakuum på baksidan. Dubbelintag för ökad luftflöde och lägre ljudnivå.

Under toppluftsintag samlar och styr cool luft i hjälmen. Stängbar hakventil styr luftflödet till hakområdet. Innerhakventilluckan förhindrar att skräp kommer in i hjälmen i dammiga körförhållanden. Blåsventilation, nedre sidoventiler och nackvalsutlopp.

Yttre skal:

SFL (Super Fiber Laminate) Detta är det grundläggande Arai yttre skalet. Super fibreprovides mer komfort än andra skalmaterial, men är fortfarande starka och lätta.

Utbytbar inredning:

Komplett avtagbart interiör som kan rengöras med mildt tvål och ljummet vatten, skölj väl och låt det torka för en dag, aldrig i direkt solljus eller nära en spis. Olika storlekar tjocklekar är tillgängliga för att passa dem i mellan storlekar för en anpassad passform för varje ryttare.

Facial Contour System:

För att erbjuda en ännu bättre snygg passform och förbättra komforten till underkäken, arbetar Facial Contour System (FCS) med ett skumfjäderstöd i kinden som komprimerar och retar.

5mm ?? Peel Away ??

5 mm tjockt löstagbart skumlager på öronkopparna / kinnpuddarna och tempelkuddarna. Erbjuder mer utrymme om det behövs utan att behöva köpa en valfri headliner eller nya pads / ear cups.

Nödutlösningssystem:

Ger lättare tillgång till en skadad ryttare. Genom att dra de orange flikarna integrerade i dynorna glider cheekdynorna ut. Ta bort hjälmavlägsningen lättare för utbildad medicinsk personal och redningsmedel. Minimera risken för ytterligare skador.

Innovativ topp:

Arai-spetsen scavenges och tvingar luften in i pannans utloppsportar för kylning samtidigt som man använder flera reliefportar för att minska? Lyft? vid högre hastigheter. * Hjälmar levereras alltid med en transparent skärm. VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt europeiska föreskrifter ECE / ONU R22.05, så den kan endast användas i länder där denna europeiska homologation ECE / ONU R22.05 är godkänd. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation ECE / ONU R22.05, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder. Med detta meddelande är köparen medveten om detta och förbinder sig därför att inte använda hjälmen på något territorium där denna europeiska homologation ECE / ONU R22.05 inte är godkänd, med ansvar för användningen i dessa länder , avstå från att ansöka om ansvar och / eller ersättning till TRADEINN vid eventuella olyckor eller skador av något slag. I synnerhet är denna hjälm inte avsedd att användas i USA eller Kanada för att inte uppfylla kraven i dessa länder.


Vänta inte längre utan köp Arai Tour X4 Adventure! På motardinn har alla våra Kroppsskyddprodukter full tillverkargaranti från märket Arai. När du köper i vår motorcykelbutik online, kan du ta del av förmåner om du är med i vår motorcykel community. Gör din beställning nu och få Arai Tour X4 Adventure så snart som möjligt hem till dig.

Funktioner Arai Tour X4 Adventure

Kön
Ålder
Storlek
Rekommenderad Användning
Godkännande
Stängningssystem
Vikt
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Liknande produkter

Visa alla produkter

Stänga