`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Arai

Arai Tour X4 Detour

Arai Tour X4 Detour

 • Arai Tour X4 Detour
 • Arai Tour X4 Detour
 • Arai Tour X4 Detour

Arai Tour X4 Detour

Produktbeskrivning Arai Tour X4 Detour

Den nya Tour-X 4 måste vara en av de mest mångsidiga hjälmar någonsin: äventyr, Grand Touring eller off road, oavsett de körförhållanden, är det Tour-X 4 redo för det. Kan användas utan visir med glasögon, utan topp men med visir, något sätt som passar dig.

- Mångsidiga alternativ:

Ditt val: bära Tour-X 4 med eller utan topp, med eller utan visir och kombinationer av dessa två. Den stora visir öppning erbjuder gott om plats för motocross-stil glasögon när man rider utan visir.

- Ventilation:

Lätt att rengöra diffusorer skapar en stark venturi vakuum på baksidan. Dubbla Ingången för ökat luftflöde en lägre ljudnivå. Under-topp luftintag samlar sv leder kall luft in i hjälmen. Stängbart haka vent styr luftflödet till hakan. Inre haka vent slutare förhindrar skräp som kommer in i hjälmen i dammiga körförhållanden. Panna ventilation, nedre sido ventiler och nackrulle avgaser.

- Ytter SFL (Super Fibre Laminat)

Detta är den grundläggande Arai yttre skalet. Super fiber ger mer komfort än andra skalmaterial, men är fortfarande stark och lätt.

- Utbytbar interiör:

Komplett flytt interiörer som kan rengöras med mild tvål och ljummet vatten, skölj väl och låt den torka i en dag, aldrig i direkt solljus eller nära en kamin. Olika storlek tjocklekar finns för att passa de i-mellan storlekar för en anpassad passform för varje ryttare.

- Facial Contour System:

För att ge en ännu bättre åtsittande passform och ökad komfort för underkäken, ansiktskonturen System (FCS) arbetar med ett skum fjäderstödet i kindkudden som komprimerar och returer.

- Peel 5mm Borta:??

5 mm tjock avtagbar skumskiktet på öronkåpor / kindkuddar och tempel kuddar. Erbjuder mer utrymme om så önskas utan att behöva köpa en valfri headliner eller nya kuddar / öronkåpor.

- Emergency Release System:

Låter lättare tillgång till en skadad ryttare. Genom att dra de orangefärgade flikarna integrerade i dynorna, kindkuddar glider ut. Göra hjälm borttagning lättare för utbildad sjukvårdspersonal och räddningsarbetare. Att minimera risken för ytterligare skador

- Innovativt peak:

Den Arai topp avlägsnar och krafter luft i pannan vent hamnar för kylning medan samtidigt använda flera lättnad-portar för att minska? Lyft? vid högre hastigheter.

- Fem gånger inspekteras:

Varje Arai hjälm går genom fem separata kvalitetskontroll avdelningar: efter skalet är gjort, efter målning och grafisk slutförande, efter montering och två in-process kontroller.

- Tvättbar inredning:

Den högsta kvalitet inre av någon Arai hjälm lätt kan rengöras, på plats, med mild tvål och ljummet vatten

- Handmade:

Det kan ta upp till fem år för våra experter att förtjäna rätten att skapa en Arai skal. Varje skal kan ta upp till 27 steg och bygga en Arai hjälm tar cirka 18 mantimmar.

- Komfort hela dagen:

Komfort hela dagen med Arai interiör passform och form tillsammans med de finaste linermaterial och omfattande ventilationssystem. Och tack vare den perfekta balansen och viktfördelning av hjälmen, du knappt märker att du bär en Arai.

- Penetration testad:

Alla Arai hjälmar penetration testas, även om det inte krävs av europeiska hjälm standarder. Den Arai penetrationstest utförs med en 3 kg prov kon som slår från en höjd av 3 m på hjälmen.

- Dubbel-D ring enhet:

De platta och D-formade ringar passar smidigt mot hakan. Inga rörliga delar, inga korrosionsproblem och bara dra i fliken är tillräckligt för att lossa fästanordningen.

- Smidig form, bättre skydd:

Den släta yttertyg av Arai hjälmar är utformad för att glida utan onödigt motstånd. Du dont vill bromsa din hjälm mer än nödvändigt. Det? Är därför alla Arai ventiler och ledningar är utformade för att bryta under en påverkan

- Hårt yttre skal, mjukt inre skal:

Arai använder ett mycket hårt yttre skal för att sprida stötkrafter och ett mjukt inre skal för att absorbera kvarvarande energi. Den fler densitet EPS inre skalet är gjort med hjälp av en unik teknik för att kombinera 04:57 densiteter inom olika områden som en enda komponent.

- Organisk form:

Den organiska formen av en Arai yttre skal ger ett mer naturligt utseende, tätningar bättre och överensstämmer mer med huvudet? Naturliga

form för bättre komfort, passform och för att minimera vindturbulens

- 5 års garanti:

Alla Arai hjälmar har garanti mot defekter i material och utförande, och är funktionsdugliga endast för korrekt avpassat första användaren i 5 år från datum för första användning, men inte mer än 7 år från tillverkningsdatum.

- Olika yttre skal:

Till skillnad från många andra tillverkare Arai har en storlek yttertyg för varje två-hjälmstorlekar för de flesta modeller. Tillsammans med olika formade yttre skal för olika modeller är det nästan omöjligt att inte hitta den passform du söker efter.

- Arai In-house-test:

Denna Arai hjälm är konstruerad för att uppfylla de stränga Arai In-house standardkrav, utöver obligatoriska standarder såsom ECE 22-05 och frivilliga standarder såsom SNELL M2010.


Funderar du på att köpa Arai Tour X4 Detour? Detta är en av stjärnprodukterna på motardinn, din motorcykelbutik online. Priset är 630.95 $, under begränsad tid! På motardinn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från Arai till bästa pris. Alla våra motorcykelprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Funktioner Arai Tour X4 Detour

Stängningssystem
Vikt
Godkännande
Rekommenderad Användning
Storlek
Rekommenderad Användning
Färg
Ålder
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga