up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Arai
360

Arai X Tend RAM Open Face Helmet

plus
 • 360Arai X Tend RAM Open Face Helmet
 • Play videoArai X Tend RAM Open Face Helmet
 • Arai X Tend RAM Open Face Helmet

Arai X Tend RAM Open Face Helmet

Produktbeskrivning Arai X Tend RAM Open Face Helmet

Den X-tenderar RAM öppen hjälm ger mer:

Mer skydd, mer komfort och mer reglerbar ventilation. Men också en ännu bättre passform utan att påverka den känslan av frihet och den utmärkta vyn endast en öppen hjälm har att erbjuda. Det yttre skalet av X-tenderar RAM erbjuder tre centimeter förlängda nedre sidor för mer komfort och ökad säkerhet. Nya ägare och täckta sidan vent avgaser slutföra den vackra designen av denna enastående touring hjälm.

Ytter SFL (Super Fibre Laminat):

Detta är den grundläggande Arai yttre skalet. Super fiber ger mer komfort än andra skalmaterial, men är fortfarande stark och lätt.

Ventilation:

Diffuser systemet har förbättrat insugs-och avgasportar för att öka luftflödet effektivitet, dra varm och fuktig luft ur hjälmar interiören och minskar vindturbulens. Den mellersta-intaget slot skapar en accelererad venturieffekt för snabbare avluftning av unken luft.

Patenterad Air Wing:

MotoGP testad och utformad för att kraftigt minska luftmotståndet, turbulens och buffeting vilket ger mer komfort och ytterligare topphastighet.

Den fasta Air Wing förbättrar stabiliteten av hjälmen vid höga hastigheter eller vid hårda inbromsningar. Det minskar också vindbrus.

Utbytbar interiör:

Slutför flytt interiörer som kan rengöras med mild tvål och ljummet vatten. Olika storlek tjocklekar finns för att passa de i-mellan storlekar för en anpassad passform för varje ryttare.

Utökade sidor:

Det yttre skalet har sidor som är förlängda med tre centimeter för mer skydd (som de flesta effekterna uppstår på sidan av hjälmen).

Hyper Ridge:

The? Stötfångare? är ett förstärkningsband som cirklar i botten av skalet tillsätta styrka och sänkning hjälmen? s tyngdpunkt.

Blossar upp för lätt att sätta på och ta av.

Facial Contour System (FCS):

För att ge en ännu bättre åtsittande passform och ökad komfort till underkäken, ansiktskonturen System (FCS) arbetar med ett skum fjäderstöd i

kinden pad som komprimerar och returer.

SuperAdSis LRS (Lever Release System):

Gör visir förändringar möjliga i sekunder, utan verktyg eller avlägsnande av sido skida. Rengöring eller byte av skölden är enklare än någonsin.

Fem gånger inspekteras:

Varje Arai hjälm går genom fem separata kvalitetskontroll avdelningar: efter skalet är gjort, efter målning och grafisk slutförande,

efter montering och två in-process kontroller.

Tvättbar inredning:

Den högsta kvalitet inre av någon Arai hjälm lätt kan rengöras, på plats, med mild tvål och ljummet vatten

Handmade:

Det kan ta upp till fem år för våra experter att förtjäna rätten att skapa en Arai skal. Varje skal kan ta upp till 27 steg och bygga en Arai hjälm tar cirka 18 mantimmar.

Komfort hela dagen:

Komfort hela dagen med Arai interiör passform och form tillsammans med de finaste linermaterial och omfattande ventilationssystem. Och tack vare den

perfekt balans och viktfördelning av hjälmen, du knappt märker att du bär en Arai.

Penetration testad:

Alla Arai hjälmar är penetration testas, även om det inte krävs av europeiska hjälm standarder. Den Arai penetrationstest utförs med en 3 kg

testet konen som slår från en höjd av 3 m på hjälmen.

Dubbel-D-ring-enhet:

De platta och D-formade ringar passar smidigt mot hakan. Inga rörliga delar, inga korrosionsproblem och bara dra i fliken är tillräckligt för att lossa

fästorganet.

Smidig form, bättre skydd:

Den släta yttertyg av Arai hjälmar är utformad för att glida utan onödigt motstånd. Du dont vill bromsa din hjälm mer

än nödvändigt. Det? Är därför alla Arai ventiler och ledningar är utformade för att bryta under ett genomslag.

Hårt yttre skal, mjukt inre skal:

Arai använder ett mycket hårt yttre skal för att sprida stötkrafter och ett mjukt inre skal för att absorbera kvarvarande energi. Den fler densitet EPS inre skal är

göras med hjälp av en unik teknik för att kombinera 3-5 densiteter inom olika områden såsom en enda komponent.

Organisk form:

Den organiska formen av en Arai yttre skal ger ett mer naturligt utseende, tätningar bättre och överensstämmer mer med huvudet? Naturliga form

för bättre komfort, passform och för att minimera vindturbulens.

5 års garanti:

Alla Arai hjälmar har garanti mot defekter i material och utförande, och är funktionsdugliga endast för korrekt avpassat första användaren i 5 år

från datumet för första användningen, men inte mer än 7 år från tillverkningsdatum.

Olika yttre skal:

Till skillnad från många andra tillverkare Arai har en storlek yttertyg för varje två-hjälmstorlekar för de flesta modeller. Tillsammans med olika formade yttre skal för olika modeller är det nästan omöjligt att inte hitta den passform du söker efter.

Arai In-house-test:

Denna Arai hjälm är konstruerad för att uppfylla de stränga Arai In-house standardkrav, utöver obligatoriska standarder såsom ECE 22-05 och frivilliga standarder såsom SNELL M2010.


Om du letar efter en Jet artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Jet alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig Arai X Tend RAM Open Face Helmet, till detta pris 500.99 $ och finns tillgänglig. motardinn är det bästa alternativet för att köpa din motorcykelutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på Arai X Tend RAM Open Face Helmet, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner Arai X Tend RAM Open Face Helmet

Stängningssystem
Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up