`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Ariete

Ariete Ari Fork Oil Seals

Ariete Ari Fork Oil Seals

 • Ariete Ari Fork Oil Seals
 • Ariete Ari Fork Oil Seals
 • Ariete Ari Fork Oil Seals

Ariete Ari Fork Oil Seals

Produktbeskrivning Ariete Ari Fork Oil Seals

ARI gaffeloljetätningar är tillverkade av en gummiblandning speciellt utvecklad för att arbeta med de smörjmedel som används i framgafflar, med alla sina olika tillsatser. Denna förening är helt annorlunda än den som vanligtvis används för att rotera axeltätningar, eftersom den fysiska miljön i en gaffel med sin fram- och återgående rörelse, och de specialiserade smörjmedel, är helt annorlunda. Vi har utformat ARI oljetätningar med en mängd olika läpp profiler för att göra dem längre livslängd, samtidigt minska till ett minimum friktionen effekt mot den rörliga axeln. Under årens lopp har vi upptäckt den nyckelroll som en separerande smörjmedel mellan gaffelröret och gummit av oljetätning för att minimera ytfriktionen, utan att påverka funktionen av oljetätning. Efter omfattande tester har vi valt ett smörjmedel som tillverkas i USA, och framtagna specifikt som en gummi / metall smörjmedel för mekaniska komponenter som används i NASAs rymdprogram.

Funktioner:

Fördelen med detta specialfett, som vi kallar ARISIL, är att det förlänger livslängden på oljetätningen och hjälper det behålla sina vitala egenskaper flexibilitet och kemisk resistens.

Av denna anledning, varje uppsättning av ARI Fork oljetätningar innehåller en enda dos påse ARISIL, tillräckligt för att smörja de två oljetätningar som levereras.

Specifikationer:

produkttyp: fett

Sammansättning: silikon smörjmedel med tillsatser

Temperaturområde -65 ° grader C => + 175 ° grader C

Friktionskoefficient 0,003 belastning 6,3 N vid 10 mm per sekund 24h

USA militära specifikationen G 4343 C


Letar du efter material från Ariete och speciellt Ariete Ari Fork Oil Seals? På motardinn, kan du hitta en fullständig lista av Tillbehörprodukter och motorcykeltillbehör. Gör din betällning på vår onlinebutik motardinn. Du har 75 olika sätt att betala på . Kolla in vår katalog och få specjalerbjudanden på motorcykel. Och om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI