`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Dainese

Dainese Aero Evo D1 1pc Suit

Dainese Aero Evo D1 1pc Suit

 • Dainese Aero Evo D1 1pc Suit
 • Dainese Aero Evo D1 1pc Suit
 • Dainese Aero Evo D1 1pc Suit
 • Dainese Aero Evo D1 1pc Suit

Dainese Aero Evo D1 1pc Suit

Produktbeskrivning Dainese Aero Evo D1 1pc Suit

Maximal ergonomi och tekniskt innehåll kombineras i en hypermoderna design och en konstruktion som revolutionerar motorcykel kläder: Aero Evo kommer att förvåna dig med den exceptionella passform som erbjuds av de patenterade Microelastic insatser, som möjliggör sträckning av läder utan att behöva minska dess tjocklek, såsom sker i konventionella elastiska skär, vilket förbättrar den mekaniska hållfastheten. Med sin patenterade elastisk buken avsnitt, passar dräkten alltid perfekt, även när hukande över bränsletanken. Denna exceptionella kostym, tillägnad travet ridning entusiaster, kompletteras med aluminiuminlägg på axlar och knän, co injicerade skydd på axlarna, lokaliserad perforering, skär i bi axiell elastiskt material och kostym boot fästsystem, både patenterade.

Material:

Aluminium skär på axlar, armbågar och knän: Användning av skär i metall som titan, stål, aluminium eller speciallegeringar beviljar ett bättre skydd mot nötning för kroppens leder, minskar risken för farliga rotation och / eller rullande under hösten, och distribuerar inverkan energi över ett större ytområde.

D Skin 2,0 läder

S1 bielastic tyg

Stötskydd:

Co injicerade axel med aluminium insats: Samtidig injicerade axeln med metallinlägg är en av de mest revolutionerande innovationer som utvecklats för Dainese plagg. Den sedvanliga löstagbara skydd komposit har ersatts här av en injektion av plastmaterial över ett nät utvändigt täckt av polyuretan. En ficka för införande av metallplattan fästs med nitar på insidan skapas inuti denna struktur. Resultatet är en helt bepansrad CE homologe protector skarvas till resten av plagget med den minsta ockupationen av utrymme för den maximala fördelen för bärarens komfort.

Pro Shape mjuka skydd certifierade enligt standarden EN 1621,1 på sidorna: Med sin speciella konstruktion, komposit skydd på axlar, armbågar och knän homologe EN 1621,1 standarderbjudande förhöjda skydd. En styv yttre plastskal absorberar och distribuerar anslagsenergi över beskydd s hela ytan tack vare en patenterad reticulate struktur som också erbjuder lägre tjocklek och vikt. Insidan av skyddet i högdensitetspolyeten skum har förhöjda deformerbarhet och hög formminneskvarhållning som säkerställer större komfort genom anpassning till användarens kropp, vilket också är betjänad av perforering på utsidan som ökar andningsförmåga.

Kompositskydd certifierade enligt standarden EN 1621,1: Med sin speciella konstruktion, komposit skydd på axlar, armbågar och knän homologiserad EN 1621,1 standarderbjudande förhöjda skydd. En styv yttre plastskal absorberar och distribuerar anslagsenergi över beskydd s hela ytan tack vare en patenterad reticulate struktur som också erbjuder lägre tjocklek och vikt. Insidan av skyddet i högdensitetspolyeten skum har förhöjda deformerbarhet och hög formminneskvarhållning som säkerställer större komfort genom anpassning till användarens kropp, vilket också är betjänad av perforering på utsidan som ökar andningsförmåga.

Suit certifierad CE Cat. II 89/686 / EEG Direktiv

Ergonomi:

Dubbel dragkedja kalv

Elastiska inlägg: Elastisk skär positionerade i de mest strategiska platser förbättra plaggets förmåga till anpassning till kroppens ändra form och rörelse under ridning.

Suit stövlar fästsystem: Denna exklusiva Dainese patent låter stövlar bäras och fäst med kardborrband remsa under vissa kostymer. Resultatet är ökad säkerhet på grund av minskningen av antalet plagg delar som kan fastna på cykeln under hösten, lägre vikt, bättre aerodynamik och ökad komfort på grund av minskningen av stövlar volym och större vidhäftning av ryttare ben till fordonet.

Aerodynamisk puckel: Detta förbättrar aerodynamiken för förare / fordonssystemet när racer böjs låg bakom styret.

Krage med elastisk insats: Elastisk skär positionerade i de mest strategiska platser förbättra plaggets förmåga till anpassning till kroppens ändra form och rörelse under ridning.

Skär i elastiska tyg: Elastisk skär positionerade i de mest strategiska platser förbättra plaggets förmåga till anpassning till kroppens ändra form och rörelse under ridning.

Microelastic resår insatser: Omfattande forskning i ergonomi har lönat sig med denna nya Dainese patent arkiveras för att ytterligare öka åkkomforten samtidigt säkerhetsnivåerna höga samtidigt. Bindning av en insats i elastiskt tyg under en panel i läder tillstånd lokaliserade mikro elastiska områden där kroppen behöver rörelsefrihet mest samtidigt som de ökar de områden nötningsbeständighet samt. Detta uppnås genom att minska antalet av plattor och vilka sömmar som förbinder dem, samtidigt hålla större tjocklek i själva panelen än i traditionella elastiska skär.

Bi axiell elastisk insats systemet: Denna Dainese patent har fört säkerhet och komfort till nya nivåer: en stor panel i läder resår av bälgen sträcker sig vinkelrätt i två riktningar, bredd och längd för att ge bäraren större rörelsefrihet runt njurarna (när böjd över bränsletanken) och i bröst och armar.

Elastisk mage: maximal komfort och rörelsefrihet i sadeln för det bästa uttrycket för sport ridning: med detta patent, Dainese introducerar en högre nivå av komfort med införandet av ett elastiskt buken som gör dräkten passar perfekt till bärarens bröst tack vare de dubbla blixtlås omöjliga att uppnå med traditionella centrala blixtlås som är en del av stelhet vid kistor linjen böjning istället.

Temperaturinställning:

3D Bubble liner med luftkammare: Född och testade för behoven hos förare som Valentino Rossi, tillåter denna tredimensionella liner skapandet av en luftkammare mellan insidan och utsidan av kläderna, blir en isolator för att ge en idealisk mikro under både sommar och vinter.

Lokaliserad perforering: Denna Dainese patent tillåter luftventiler för att vara lokaliserade endast om luftning är absolut nödvändigt och långt ifrån sömmen på detta sätt garantera både ökad säkerhet och förbättrad estetik.

Nanofeel® liner med silverjoner behandling: Innovativ liner i bakteriostatisk polyestergarn utvecklas genom nanoteknik. Behandlingen av nanopartiklar med silverjoner ger större effektivitet i antibacteria och anti lukt egenskaper, längre livslängd och bättre motståndskraft mot tvätt eftersom silverpartiklarna är inne i själva fibern och inte förs in från utsidan som i bakteriostatiska garner.

Allmänna funktioner:

reflekterande skär

utbytbara sliders

Resegarderob tillgänglig

Ficka för vatten väska kit

Skydd & Cleaning Kit

En innerficka

Mjuka inlägg: distribueras i olika delar av kroppen, främst på sidorna, nyckelben, bröst, och njurar, dessa insatser ökar komforten och förhindra mindre skador.


Köp din Dainese Aero Evo D1 1pc Suit till lägsta pris! Vår motorcykelbutik online, motardinn gör dina drömmar till verklighet! Hitta Herrkläder till oslagbara priser. Kolla in våra detaljerad beskrivningar med egenskaper och produktomdömen från andra kunder som redan har köpt Dainese Aero Evo D1 1pc Suit. Hitta de senast rabatterade produkterna och finn alla våra reor i vår motorcykelkatalog till otroligt låga priser!

Funktioner Dainese Aero Evo D1 1pc Suit

Delar
Färg

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Cool

-

Det är så cool

Storlekar

-

Är storlekar i USA eller euro?

våra experter svarar

Hej, detta är EU dimensionering. Hälsningar

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga