`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Dainese

Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit

Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit

 • Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit
 • Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit
 • Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit
 • Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit

Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit

Dainese Laguna Seca D1 1 st PERFORERAD motorcykel skinnställ. Den fortsatta utvecklingen av Laguna Seca Evo, att alltid få det bästa från dina bankörning.

Material:

Tutu nötnappa

S1 bielastic tyg

Stötskydd:

Co injicerade skuldra med aluminium insats: Samtidig injicerade axeln med metallinlägg är en av de mest revolutionerande innovationer som utvecklats för Dainese plagg. Den sedvanliga avtagbara skydds komposit har ersatts här av en injektion av plastmaterial över ett nät utvändigt täckt av polyuretan. En ficka för införande av metallplattan fästs med nitar på insidan skapas inuti denna struktur. Resultatet är en helt bepansrade CE homologiserad folien sammanfogas med resten av plagget med minsta ockupation av utrymme för den maximala fördelen för bärarens komfort.

Pro Shape mjuka skydd certifierade enligt standarden EN 1621,1 på sidorna: Med sin speciella konstruktion, kompositSkydd på axlar, armbågar och knän homologe EN 1.621,1 standarderbjudande förhöjda skydd. En styv yttre plastskal absorberar och distribuerar anslagsenergi över beskyddare är hela ytan tack vare en patenterad retikulärt struktur som också erbjuder lägre tjocklek och vikt. Insidan av skyddet i högdensitetspolyeten skum har förhöjda deformerbarhet och hög form minne lagring som säkerställer större komfort genom anpassning till användarens kropp, som också betjänas av perforering på utsidan som ökar andningsförmåga.

Kompositskydd certifierade enligt standarden EN 1621,1: Med sin speciella konstruktion, komposit skydd på axlar, armbågar och knän homologiserad EN 1.621,1 standarderbjudande förhöjda skydd. En styv yttre plastskal absorberar och distribuerar anslagsenergi över beskyddare är hela ytan tack vare en patenterad retikulärt struktur som också erbjuder lägre tjocklek och vikt. Insidan av skyddet i högdensitetspolyeten skum har förhöjda deformerbarhet och hög form minne lagring som säkerställer större komfort genom anpassning till användarens kropp, som också betjänas av perforering på utsidan som ökar andningsförmåga.

Suit certifierade enligt CE Cat. II 89/686 / EEG Direktiv

Ergonomi:

Dubbel dragkedja i kalv

Elastiska insatser: Elastisk skär placerade i de mest strategiska platser förbättrar plaggets förmåga till anpassning till kroppens ändra form och rörelse under ridning.

Aerodynamisk puckel: Detta förbättrar aerodynamiken för förare / fordonssystemet när racer böjs låg bakom styret.

Krage med resår insats: Elastisk skär placerade i de mest strategiska platser förbättrar plaggets förmåga till anpassning till kroppens ändra form och rörelse under ridning.

Skär i elastiska tyg: Elastisk skär placerade i de mest strategiska platser förbättrar plaggets förmåga till anpassning till kroppens ändra form och rörelse under ridning.

Microelastic resår insatser: Omfattande forskning i ergonomi har lönat sig med denna nya Dainese patent inlämnad att ytterligare öka åkkomforten samtidigt säkerhetsnivåerna höga samtidigt. Bindning av en insats i resår tyg under en panel i läder tillstånd lokaliserade mikro elastiska områden där kroppen kräver rörelsefrihet mest samtidigt som de ökar de områden nötningsbeständighet samt. Detta uppnås genom att minska antalet av plattor och vilka sömmar som förbinder dem, samtidigt hålla större tjocklek i själva panelen än i traditionella elastiska skär.

Bi axiell elastisk insats System: Denna Dainese patent har fört säkerhet och komfort till nya nivåer: en stor panel i läder resår av bälgen sträcker vinkelrätt i två riktningar, bredd och längd för att ge bäraren större rörelsefrihet runt njurarna (när böjd över bränsletanken) och i bröst och armar.

Temperaturinställning:

Lokaliserad perforering på framsidan och ärmar: Denna Dainese patent tillåter luftventiler för att vara lokaliserade endast om luftning är absolut nödvändigt och långt från sömmen, på detta sätt garantera både ökad säkerhet och förbättrad estetik.

NanoFeel® avtagbar liner: Innovativa liner i bakteriostatisk polyestertråd utvecklas genom nanoteknik. Behandlingen av nanopartiklar med silverjoner ger större effektivitet i antibacteria och anti luktegenskaper, längre livslängd och bättre motståndskraft mot tvätt eftersom silverpartiklarna är inne själva fibern och inte förs in från utsidan som i bakteriostatiska garn.

Aerodynamisk spoiler med luftintag

Allmänna egenskaper:

Utbytbara reglagen

Resegarderob tillgänglig

Skydd & Cleaning Kit

1 innerficka

Mjuka insatser: fördelade på olika delar av kroppen, främst på sidorna, nyckelben, bröst, och njurar, dessa insatser ökar komforten och förhindra mindre skador.


Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit som du köpt på motardinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår motorcykelbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Dainese och komplettera din order med motorcykelprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner Dainese Laguna Seca D1 1pc Perforated Estiva Suit

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga