`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Fitbit

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR

 • Fitbit Charge HR
 • Fitbit Charge HR
 • Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Fitbit Charge HR

Funktioner:

För bättre kondition, börja med hjärta:

Låt ditt hjärta vara din guide med Charge HR. Övervaka hjärtfrekvensen automatiskt och kontinuerligt till höger på handleden för att exakt spåra kaloriförbrukning, underhålla träningsintensitet, maximera utbildning och optimera hälsan? Alla utan en obekväm bröstband.

För bättre kondition, börja med hjärta:

Låt ditt hjärta vara din guide med Charge HR. Övervaka hjärtfrekvensen automatiskt och kontinuerligt till höger på handleden för att exakt spåra kaloriförbrukning, underhålla träningsintensitet, maximera utbildning och optimera hälsan? Alla utan en obekväm bröstband.

Få bättre uppföljning med varje slag:

Ta kontroll över dina mål genom att använda Charge HR att registrera din träning och spåra alla dag verksamhet som hjärtfrekvens, steg, sträcka, kaloriförbrukning, trappor klättrade och aktiva minuter. Med en imponerande batteritid på upp till 5 dagar och omedelbar tillgång till varje stat, du don? T måste leta länge för motivation att hålla sig i rörelse.

Se dina samtal. Kallar skotten:

Med en skön passform och nummerpresentation låter Charge HR du hålla kontakten med stil. Se inkommande meddelanden samtal på displayen när telefonen är i närheten att stanna i know, på språng. Visa kompatibla enheter

Spela in dina träningspass. Möt dina mål:

Använd Träningsläge för att enkelt spela in träning, se realtid träningsstatistik och har sammanfattningar visas automatiskt på din Fitbit instrumentbräda. Använd MobileRun i Fitbit appen se tempo, sträcka, splittringar och rutter.

Vet dina nätter. Förbättra dina dagar:

Få en bättre bild av din hälsa med hjälp av Charge HR att automatiskt spåra hur länge och hur väl du sover. Synkronisera dina nattliga statistik för att se på nätet grafer som visar din sömn trender och vakna fred genom att ställa en tyst, vibrerande larm.

Synkronisera. Håll dig inspireras:

Charge HR automatiskt och trådlöst synkar din statistik till datorn och 120 + ledande smartphones, och spårar dina framsteg i detaljerade tabeller och diagram som håller dig uppmuntras att nå dina träningsmål.

App + Dashboard:

Spåra All Day Aktivitet: Se statistik som steg, golv klättrade, aktiva minuter, kaloriförbrukning och mer när du använder appen med en Fitbit tracker.

Log Mat: Logga kalorier snabbt med hjälp av streckkodsläsaren, snabb kalori estimator och måltids genvägar. Eller sök vår databas över trovärdiga föda. Se kompatibla enheter.

Prata med vänner: Bjud in vänner och familj att dela statistik, skicka jubel och glåpord, och konkurrera på leaderboarden.

Se Progress: Visa framsteg och analysera dina trender med lättlästa tabeller och diagram.

MobileRun: MobileRun spår statistik som takt, tid, distans och splittringar under körningar, promenader och vandringar, och använder GPS från din telefon för att kartlägga dina rutter. Se kompatibla enheter.

Record Sleep: Spåra din sömn trender med en Fitbit tracker, och ange ett tyst larm och visa sömn diagram på appen. Jämför produkter.

Sätt mål: Stanna fokuserad genom att sätta steg, vikt och verksamhetsmål. Uppnå tyngdmål med hjälp av kalori Coaching att jämföra kalorierna skrev in i din dagliga mat logg.

Spela pass: Logga träning på några sekunder och se dem visas direkt på månads övning kalender.

Kontroll Vikt: Aria spårar din vikt, BMI, muskelmassa och kroppsfett procentsatser och automatiskt synkar allt till din Fitbit instrumentbräda.

MobileTrack: Track dagliga steg och distans på din smartphone med MobileTrack, även om du inte har en Fitbit enhet. Se kompatibla enheter.

Håll dig motiverad: Få push-meddelanden och tjäna märken för att hålla dig på väg mot dina mål och ge dig beröm när du har uppnått dem.

Sync trådlöst: synkronisera trådlöst statistik över telefonen, Fitbit tracker och Aria Smart Scale, för att komma åt dina framsteg utan att koppla in.

Specifikationer:

Sensorer och komponenter:

Optisk pulsmätare

3 axel accelerometer

Altimeter

Vibrationsmotor

Display:

OLED

Vad s ingår:

Laddningskabel Trådlös synk dongle

Vatten Resistance:

Charge HR är svett, regn och stänksäker. Emellertid är anordningen inte simma bevis eller dusch. Med någon bärbar enhet, det? Ar bäst för din hud om bandet förblir torr och ren.

Skötsel:

Om bandet blir våt eller om du svettas i den, ta bort och helt torka bandet innan du sätter på den igen. Rengör bandet med en mild tvål fri rengöringsmedel som Cetaphil eller Aquanil. Ge din handled vila genom att ta bandet ut då och då. Läs mer.

Material:

Laddning HRs armband är tillverkad av ett böjligt, tåligt elastomermaterial liknande det som används i många sportklockor. Charge HR har också ett kirurgiskt rostfritt stål spänne.

Batteri och Power:

Vi rekommenderar att du laddar enheten med några dagars mellanrum för att se till att du alltid spåra.

Batteritid: varar upp till 5 dagar

Batterityp: Litium polymer

Laddningstid: En till två timmar

Radiotransceiver: Bluetooth 4.0

Miljökrav:

Driftstemperatur: 20 till 45 ° C

Maximal arbets altitute: 9,144 km

Minne:

Spår 7 dagar detaljerad rörelsedata? minut för minut.

Spår dagliga summor under de senaste 30 dagarna

Lagrar pulsdata på 1 sekunds intervall under träning spårning och vid 5 sekunders intervall alla andra tider

Synkronisera:

Charge HR synkroniseras automatiskt och trådlöst till tabletter, datorer och 120 + ledande iOS, Android och Windows smartphones som använder Bluetooth 4.0 trådlös teknik.

Synkronisera Intervall: 6 meter

Ring meddelanden via Bluetooth 4.0

Synkronisera till datorer kräver Internet-anslutning och USB-port

Synkronisera till mobila enheter kräver Bluetooth och Internet-anslutning

Synkroniseras med Windows Vista och senare, Mac OS X 10.6 och uppåt, iPhone 4S och senare, iPad 3 gen. och senare, och ledande Android och Windows-enheter


Fitbit Charge HR är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa Fitbit Charge HR från vår online motorcykelbutik motardinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På motardinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom motorcykelutrustning från märket Fitbit.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Fitbit Charge HR

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

-

Detta skulle vara en julklapp, men om det är fel storlek eller färg kan det bytas ut?

våra experter svarar

Hej, kan du returnera varan inom 30 dagar. Hälsningar

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga