up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Garmin

Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

plus
 • Play videoGarmin BirdsEye Satellite Imagery Software
 • Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Produktbeskrivning Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Vi? Ve gjort det ännu enklare att överföra högupplösta satellitbilder till din GPS handhållen enhet för att få en sann bild av din omgivning med en 1 års prenumeration på BirdsEye satellitbilder.

Använd din BirdsEye satellitbilder abonnemang med Basecamp? att snabbt överföra obegränsat med satellitbilder till enheten, med täta uppdateringar och sömlöst integrera dessa bilder i din handdator? s kartor när du behöver dem.

Bilder uppdateras ofta för större noggrannhet. Plus, är nedladdningen optimerad för jämnare, snabbare uppdateringar.

Fångar världen i strålande skärpa och detaljrikedom med hög upplösning sub meter färg satellitbilder.

Gör det möjligt att lagra vektorkartor på handdatorn (t.ex. TOPO 100K, TOPO 24K eller City Navigator) med BirdsEye satellitbilder för en riktig bild av vägar, byggnader och terräng.

Gör det enkelt för jägare att utföra försäsongen scouting, bestämma placering av montrar och lokalisera spel pinchpoints.

Hjälper vandrare och campare hitta spår / trailheads och gläntor för campingområden.

Låter geocachare bestämma terrängtyp runt en cache och identifiera parkeringsplatser nära till cachar.

Tillåter resenärer att se turist hotspots och landmärken från ett flygfoto att göra utflykter minnesvärda utan att gå vilse.

Funktioner:

Överför ett obegränsat antal satellit- och antennbildsegment till enheten med denna teckning och fri programvara Basecamp ?. Innan du köper din BirdsEye prenumeration, ladda ner den senaste versionen av Basecamp och importera satellitbilder till din dator för att kontrollera datatäckning för din valda området.

Högupplöst sub meter färg satellitbilder fångar världen i strålande skärpa och detaljrikedom. *

Gör att du kan lagra Garmin vektorkartor på handdatorn (t.ex. TOPO 100K, TOPO 24K eller City Navigator) med BirdsEye satellitbilder för en riktig bild av vägar, byggnader och terräng.

Hjälper vandrare och campare hitta spår / trailheads och gläntor för campingområden.

Låter geocachare bestämma terrängtyp runt en cache och identifiera parkeringsplatser nära till cachar.

Möjliggör resenärer att se turist hotspots och landmärken från ett flygfoto för att göra utflykter minnesvärda utan att gå vilse.

Krav:

File Information:

Filstorleken på denna hämtning varierar beroende på mängden valda området. Nedladdningar kan lagras i det interna minnet eller SD? kortet.

Använd med 1 Device Only:

Detta abonnemang kan endast användas med en kompatibel, registrerad enhet. Enheten måste vara registrerad i ditt Garmin-konto för att aktivera prenumerationen på den enheten. Vänligen köpa ytterligare abonnemang för ytterligare enheter.

Hämta Times:

Ej för användning med uppringd Internetanslutning eller satellit Internet-leverantörer. Hämtningstiderna kan variera beroende på område markerat.

Produkt Kompatibilitet:

Se till att enheten är kompatibel med denna produkt innan de köper. Nedladdningsbara produkter är icke återbetalningsbar.

Utgångsdatum:

Prenumerationen varar 1 år från det datum aktivering. Du måste förnya efter 1 år. Imagery hämtas till enheten under 1 års prenumeration upphör inte att gälla.

Minimikrav:

Du måste ha Basecamp? (Version 3.0.0 eller senare) installerat på datorn innan du kan använda den här prenumerationen. Du behöver också en Garmin-konto. Om du inte har en, kommer vi att kräva att du kan skapa en under köpprocessen. Imagery ner till din GPS-enhet under 1 års prenumeration frist inte löper ut.

Windows:

Windows Vista Service Pack 2 eller senare

2 GB RAM

Minst 1024 x 768 display

USB-port

Höghastighetsanslutning till Internet

Mac:

Intel-baserad Mac som kör OS 10.8 eller senare

2 GB RAM

Minst 1024 x 768 display

USB-port

Höghastighetsanslutning till Internet


Funderar du på att köpa Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software? Detta är en av stjärnprodukterna på motardinn, din motorcykelbutik online. Priset är 28.99 $, under begränsad tid! På motardinn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från Garmin till bästa pris. Alla våra motorcykelprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Funktioner Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Färg
Underkategori
Produkttyp

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up