Garmin Fenix 3 HRM

Garmin

$ 442.95

Listpris: 521.12

Du sparar 15.00%: $ 78.17

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

Tillgänglig i andra färger

garmin-fenix-3-hrm

garmin-fenix-3-hrm

lupa

Garmin Fenix 3 HRM

close

Garmin Fenix 3 HRM

Garmin Fenix 3 HRM

Garmin Fenix 3 HRM

play-video

Garmin Fenix 3 HRM

Produktbeskrivning

Kompromisslös GPS Sport Watch
Rostfritt stål EXO? antenn med GPS + GLONASS stöd för snabb fix och noggrannhet
3.1 cm (1,2 tum) solljus läsbar färg Chroma? visning
Höjdmätare, barometer och 3 axel kompass med automatisk kalibrering
Stöd för ett brett utbud av sporter och aktiviteter med dedikerade användarprofiler som terränglöpning, simning, vandring, skidåkning och mycket mer
Avancerade konditionsträning funktioner, inklusive VO2 Max and Recovery Advisor och klassiska Garmin navigeringsfunktioner som TracBack
Smarta funktioner som Smart Meddelanden och Connect IQ? App stöd till ytterligare anpassning
fenix 3 är den kompromisslösa GPS sportklocka för krävande idrottare och utomhus äventyrare. Det drivs av GPS och GLONASS via nya stål EXO antenn och en briljant färgdisplay. Fenix ??3 kommer packad med multisportträning, terränglöpning och navigering. Det införs en tuff idrotts- design med kvalitet material och smarta funktioner som Connect IQ Apps
En sann ALLROUNDHOJ
fenix 3 är utformad för att hjälpa människor under deras sportaktiviteter och friluftsliv. Den stöder elitidrotten som löpning, cykling, simning, terränglöpning, inomhusträning, längdskidåkning samt triathlon och fritidsaktiviteter suchas vandring, klättring och utförsåkning. Den mäter prestanda på språng, spårar aktiviteter för att dela och navigerar användaren tillbaka hem i slutet av ett äventyr. Och det slutar inte där. Den nya ConnectIQ App stöd för fenix 3 öppnar upp möjligheter att utveckla många fler funktioner och för alla typer av aktiviteter inom en snar framtid.
När driften blir värre
fenix 3 är fullmatad med den senaste träningsfunktioner från Garmin. När den används med en pulsmätare (ingår i Performer Bundle) det kan ge dig statistik om formuläret och kondition. Den första är VO2 Max som ger dig en uppskattning av din faktiska kondition baserat på din prestanda och pulsdata. Fenix ??3 är även möjlighet att göra en prognos på din ras tid baserat på din VO2 Max värde. Efter din utbildning återställnings rådgivare talar om hur mycket tid du behöver för att återhämta sig från din senaste aktivitet. Fenix ??3 innehåller avancerad sensor feedback på din kör formuläret för att ge flera avancerade löpande statistik. När den används med HRM kör bildskärmen (ingår i utövande bunt), fenix 3 rapporterar din kadens, vertikal svängning och markkontakt tid annars vet lika Running Dynamics. Dessa mått visar din kör effektivitet? något du kan använda för att förbättra ditt resultat över tiden.
Kör Vertikal
För att möta de särskilda behoven hos spår löpare, fenix 3 ger en särskild spår profil. Nya funktioner inkluderar automatisk för grundläggande datapresentation under platt kör kontra klättring sekvenser och mer klättring relevanta uppgifter såsom uppstigning prestanda split för varv och vertikal hastighet. För Ultra Trail löpare Fenix ??3 säkrar ytterligare batteritid i UltraTrac läge och möjligheten att köra klockan med extern strömförsörjning för den stora utmaningen.
Dyka I
Oavsett om du? Re utbildning vid poolen eller ute på öppet vatten, fenix 3 fångar detaljerade simma statistik, inklusive distans, tempo, stroke count, takt och SWOLF poäng. Borrloggningsfunktionen kan du enkelt logga simma borrar och sparka uppsättningar vid poolen, och 2 typer av vila timers hålla dig skjuta off the wall i tid. Använd tids varningar som hjälper dig att hålla din takt, eller avstånds varningar så att du vet när en uppsättning är över. Det finns även varningar för kalorier och slagfrekvensen.
Rid På
fenix 3 är kompatibel med sensorer såsom hastighet, kadens och puls för att ge avancerade träningsfunktioner för dina cykel träning. Det kan också visa makt statistik när det paras ihop med ANT + kraftmätare, inklusive Vector raden av enkla och dubbla avkänning pedal alternativ. Om du tränar med en pulsmätare och kraftmätare, kan fenix 3 härleda din VO2 max uppskattning för cykling att hjälpa till att övervaka förändringar i din kondition.
Ta denna körning
Skid styrelse läge sätter fart, distans, fallhöjd och en automatisk körning räknare (med Auto Pause för hissen linje) och mer till hands. Du kan även använda din fenix 3 som en handske vänlig fjärrkontroll, via ANT +, för VIRB och VIRB Elite action kameror.
Du vet att din väg
fenix 3 erbjuder omfattande navigering och spårning funktioner för att guida dig på och utanför allfartsvägarna. fenix 3 registrerar en GPS spårlogg skapa en? bröd smula spår? när du flyttar. Det gör också att du kan markera platser, till exempel en start / mållinjen, naturligtvis checkpoint, eller en campingplats, fordon eller annan punkt av intresse. Med fenix 3, kan du skapa och delta i kurser eller markera upp till 1000 platser och navigera till dem. Planera resor och dela äventyr med vänner och familj med Garmin? Gratis planeringsverktyg Basecamp? på din dator.
Mer än bara ABC sensorer
fenix 3 är utrustad med en barometrisk höjdmätare och en elektronisk 3 axel kompass. Enheten auto kalibrerar avhandlingar sensorer med hjälp av sin GPS-mottagare för att ge den mest exakta uppgifter som möjligt. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för att exakt övervaka uppstigning och nedstigning, medan barometern kan användas för att förutsäga väderomslag genom att visa kortsiktiga trender i lufttrycket. Den 3 axis elektronisk kompass håller din bäring om du? Re flytta eller inte. För exakt temperaturavläsning från klockan, ihop fenix 3 med vår extern givare tempe temperatur.
Stor stil som klarar de tuffaste förhållanden
fenix 3 finns i 2 djärva modeller: grå med en repa skyddad välvd kristall och svart band; silver med rep skyddad välvd kristall och rött band. Varje klocka har en extremt stark glasfiber bostäder och knappar i rostfritt stål för extra hållbarhet. En solljus läsbar högupplösta färg Chroma skärm med LED-bakgrundsbelysning kan du komma åt dina data i alla ljusförhållanden. Fenix ??3 är vatten betyget till 100 meter och har en batteritid på upp till 50 timmar i UltraTrac läge, 16 timmar i GPS-läge och upp till 3 månader i watch-tillståndet (allt beroende på inställningar).
Anslut IQ? Appar
fenix 3 använder Connect IQ plattform för ytterligare anpassning så att du kan anpassa din klocka med ConnectIQ apps, widgets, datafält och unik klocka ansikten som gör din Garmin Smartwatch ännu smartare.
Håll kontakten
Fenix ??3 är verkligen smart och håller dig i kontakt med världen? vare sig det via din smartphone för att få Smart Notifications direkt på klockan, eller via WiFi-hotspot för sömlös automatisk aktivitet uppladdning till Garmin Connect ?. Om du vill, fenix 3 håller även familj och vänner informerade om din vistelseort genom LiveTrack. Få ut ännu mer information från fenix 3 genom att kombinera den med en av de många frivilliga Garmin ANT + sensorer som vektor för cykling makten, tempe TM för temperatur, HRM kör för löpande dynamik och hjärtfrekvens och många fler.
Fysisk och prestanda
Fysiska dimensioner 2,0? x 2,0? x 0,6? (51,0 x 51,0 x 16,0 mm)
Skärmstorlek, BxH 1.2? (30,4 mm)
Skärmupplösning, BxH 218 x 218 bildpunkter, transflektiv MlP färg
Färgskärm
Negativt läge display
Vikt med alla länkar: 6,56 oz (186 g); Med gummiband: 3,0 oz (85 g)
Battery Uppladdningsbara 300 mAh litiumjon
Batteritid Upp till 50 timmar i UltraTrac läge; upp till 20 timmar i GPS träningsläget; upp till 6 veckor i watch-tillståndet
Vatten betyg 10 ATM
GPS aktiverat
GLONASS
Hög känslighet mottagare
Barometerhöjdmätare
Elektronisk kompass
Smarta meddelanden (visar e-post, text och andra registreringar när det paras ihop med en kompatibel telefon)
Vibrator
Musik kontroll
Hitta min telefon
VIRB kontroll
Klockafunktioner Tid på dygnet (12 / 24h), kalender (dag / datum), dagligt larm
Kartor & Minne
Inbyggt minne 32 MB; tillgängliga 23 MB
Waypoint / favoriter / platser 1000
Rutter 50
Löpfunktioner
Virtuell Pacer? (Jämför nuvarande takten till mål)
V02-max uppskattning
Återhämtning rådgivare
Ras prediktor
Running dynamik
Accelerometer (beräknar avståndet för inomhus träning, utan behov av en fotsensor)
Personliga poster
Cykling Funktioner
Kompatibel med Vector?
Flera cykelprofiler
Bike hastighet / kadenssensor Ja (tillval)
Löpning & Cykling Funktioner
Pulsmätare Ja (vissa versioner)
Virtual Partner (tåg mot en digital personer)
Virtuell racer? (Tävla mot andra verksamheter)
Auto Pause (paus och återupptar timer baserat på hastighet)
Multi sport (förändringar sportläge med ett tryck på en knapp)
Auto multisport (switch sportläge med 1 knapptryckning)
Avancerade pass (skapa egna, målinriktade träningspass)
Pace alert (utlöser larm om du varierar från förinställt tempo)
Intervallträning (inrätta motion och vila intervall)
Pulsbaserad kaloriberäkning
Beräknar brända kalorier
Training Effect (åtgärder effekterna av en aktivitet på din kondition)
Simning Egenskaper
Pool simma mått (längd, distans, tempo, stroke count / hastighet, kalorier)
Stroke typbeteckning (t.ex. freestyle)
Öppet vatten simma mått (distans, tempo, stroke count / hastighet, kalorier)
Borrmaskin loggning
Rest timers
Aktivitet spårning funktioner
Stegräknare
Auto mål (lär din aktivitetsnivå och tilldelar en daglig steg mål)
Flytta bar (visas på enheten efter en period av inaktivitet, gå i ett par minuter för att återställa det)
Sleep övervakning (monitorer total sömn och perioder av rörelse eller vilsam sömn)
Garmin Connect
Garmin Connect? kompatibel (online-community där du analysera, kategorisera och dela data)
Automatisk synkronisering (överför automatiskt data till datorn)
Ytterligare
Ytterligare
Anslut IQ? app stöd: Ja (watch ansikten, datafält, widgets och program)
EXO? antennen (GPS / GLONASS): Ja
Trådlös anslutning: Ja
ANT +: Ja
Bluetooth: Ja
Vädervarningar: Ja
UltraTrac: Ja
Tempe? sensor stöd: Ja
TracBack: Ja
fenix 3
HRM sikt?
USB-laddning / datakabel
AC-adapter
Produktdokumentation

Om du är intresserad av Garmin Fenix 3 HRM, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Elektronik produkter från märket Garmin har den bästa tillverkarkvaliteten. Garmin designar exklusiva motorcykel produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din Garmin Fenix 3 HRM idag!

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Garmin - Elektronik - Gps och navigatorer

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (1)

Produktbetyg 5 / 5

(2017-04-19)

Garmin fenix 3 hrm

Super! Mycket nöjd.

Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
 
Garmin Fenix 3 HR

Garmin

Fenix 3 HR

$ 484.95

 

imagen

Garmin Fenix 3 HRM

$ 442.95

Listpris: 521.12

Du sparar 15.00%: $ 78.17

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!