Garmin Montana 680

Garmin

$ 465.95

Listpris: 568.23

Du sparar 18.00%: $ 102.28

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Garmin Montana 680

close

Garmin Montana 680

Garmin Montana 680

Garmin Montana 680

Garmin Montana 680

play-video

Garmin Montana 680

Produktbeskrivning

Handhållen GPS att gå någonstans och överallt
NEW GPS och GLONASS - snabbare och bättre satellit fix
4 "utomhus optimerad, dubbel orientering display - bästa synlighet på Garmins största handhållen display för enkel läsbarhet under alla förhållanden
NEW Levereras med bra innehåll förinstallerat - 250K cacher från Geocaching.com och ett år gratis BirdsEye Satellite Imagery1
NYA Lägger ny Spårhanterare för bättre användarupplevelse och mer kontroll
NEW 8MP kamera - för högupplösta geotaggade bilder
Mest mångsidiga navigering överallt - mest mångsidiga funktioner, visning och montering
Barometrisk höjdmätare och 3 axel kompass
Montana Banner
Avsedd att användas på leden, på väg eller på vattnet, kommer Montana 680 från Garmin guida dig vart du än går. Med en stor 4 "solljus läsbar pekskärm som ger kristallklart förbättrade färger, dubbla orientering display och GPS och GLONASS positionering för att spåra din position snabbare och mer exakt, även i de mest utmanande miljö. Det är lätt att se var du befinner dig vid alla tidpunkter och bekvämt styra spårsinspelning med den nya Spårhanterare. Montana 680 har en 3 axel elektronisk kompass med barometrisk höjdmätare och levereras med en gratis 1 år BirdsEye satellitbilder subscription1. Både stryktålig och vattentät, Montana 680 lägger till en 8MP kamera och är byggd för att tåla elements2.
Se Big View
Montana 680 har en 4 "utomhus optimeras dubbel orientering pekskärm som erbjuder bäst läsbarhet under alla ljusförhållanden. Det är lätt att använda pekskärm användargränssnitt innebär att du kommer att spendera mer tid att njuta av upplevelserna och mindre tid på att leta efter information. Äventyrare älskar extra stor display av Montana som ger stor läsbarhet på grund av stora datafält och väl synliga kartfunktioner. Både stryktålig och vattentät, Montana 680 är byggd för att tåla väder och vind. Stötar, damm, smuts, fukt och vatten är ingen match för denna robusta navigator2.
Ta Geotaggade Pictures
Fånga platser och minnen med Montana 680s uppgraderad 8 megapixel digitalkamera. Varje foto geotagga automatiskt med platsen där det togs, så att du kan navigera tillbaka till den exakta platsen i framtiden. Snap och visa bilder i liggande eller stående orientering. Håll koll på dina bilder och se sina platser på en karta med hjälp av Basecamp ™. Sätt i ett microSD ™ -kort för mer foto lagring eller för att visa bilder från andra enheter.
Håll positionen
Med den nya högkänslig GPS och GLONASS-mottagare, Montana 680 din position snabbt och precist samt bibehåller sin plats även i tät skog och djupa dalar. Fördelen är tydlig - oavsett om du är under tung täcke eller bara i närheten av höga byggnader och träd, kan du räkna med Montana 680 för att hjälpa dig att hitta vägen när du behöver det mest.
gå Anywhere
Med en rad kompatibla fästen är Montana avsedd för användning på cyklar i 4x4, på båtar och som en handhållen eller för bekväm vardags navigering i bilen. Använd den valfria auto Fäste med kartor City Navigator för talat, sväng för sväng vägbeskrivning, eller prova den valfria robust fäste för din motorcykel eller ATV.
gå Allt
Montana 680 levereras med en 1 år BirdsEye satellitbilder abonnemang för stora flygbilder för att förbättra din navigering, om du vill ha mer detaljerad information att lägga till fler kartor till Montana är easy1. Last Topo kartor och slå leden, koppla in BlueChart® g2 förinstallerade kort för en stor dag på vattnet, eller ladda City Navigator kartdata för sväng för sväng vägbeskrivning. Eller förvandla papperskartor i filer som du kan ladda ner till din Montana med Custom Maps.
Navigera med lätthet
Den nya Montana 680 har en Spårhanterare app som låter dig spela in, visa och analysera dina spår i ett mycket bekvämt och intuitivt sätt. Den handhållna har viktiga funktioner för utomhus som en 3 axis kompenseras kompass som visar din kurs även när du är fortfarande, utan att hålla den nivå. Den har också en barometrisk höjdmätare som spårar förändringar i tryck för att lokalisera din exakta höjd, och du kan även använda den för att plotta lufttrycket över tiden, vilket kan hjälpa dig att hålla ett öga på väderomslag.
hitta roliga
Montana 680 levereras med 250,000+ diverse cacher från geocaching.com och stödjer papperslös geocaching. Detta gör det möjligt för Montana 680 för att lagra och visar viktig information cache, inklusive plats, terräng, svårighet, tips och beskrivningar, vilket innebär att ingen mer manuellt in koordinater och pappersutskrifter. När du vill lägga till fler cachar helt enkelt ladda upp GPX-filen till enheten och hålla jakten igång.
Dela trådlöst
Med Montana 680 kan du dela dina waypoints, spår, rutter och geocacheplatser trådlöst med andra kompatibla Garmin GPS-användare. Tryck bara på "Skicka" för att överföra informationen till andra enheter.
Fördubbla Power
Montana 680 har Garmin dubbla batterisystem som garanterar maximalt oberoende. Du kommer att ha möjlighet att använda det laddningsbara litiumjonbatteri eller traditionella alkaliska AA-batterier - beroende på vilket som passar dig bäst.
Planera nästa resa
Ta hand om din nästa äventyr med vår gratis Basecamp ™, programvara som låter dig visa och organisera kartor, waypoints, rutter och spår. Detta gratis resa planering programvara gör att du kan skapa Garmin äventyr som du kan dela med vänner, familj eller andra utforskare. Basecamp visar topografiska kartdata i två D eller 3 D på datorskärmen, inklusive konturlinjer och höjdprofiler. Det kan också överföra en nästan obegränsad mängd satellitbilder till enheten från den medföljande BirdsEye satellitbilder abonnemang.
Montana är den ultimata ta allt navigator för allvarliga äventyrare.
¹One år BirdsEye satellitbilder (nedladdning krävs). Använd den medföljande BirdsEye satellitbilder abonnemang med Basecamp ™ för att överföra en nästan obegränsad mängd av högupplösta satellitbilder till handdatorn för ett år. När dessa bilder har integrerats i enheten, kan de nås där när du behöver dem - även efter den inledande ett år erbjudande har tagit slut. Ytterligare BirdsEye Satellitbilder abonnemang kan köpas från www.garmin.com/BirdsEye.
²Water Betyg IPX7 Tål oavsiktlig nedsänkning i vatten upp till 1 meter i djup i upp till 30 minuter. Se garmin.com/waterrating~~V för mer information.
Lättare att skräddarsy
New Spårhanterare
Det nya spåret Manager kan du organisera och navigera genom waypoints, rutter och spårloggar med lätthet och ger också stor kontroll över start / stopp spår inspelning.
8 megapixelkamera
Inkluderar en 8 megapixel digitalkamera som gör det möjligt att ta bilder i liggande och stående läge. Varje foto geotagga automatiskt med platsen där det togs, så att du kan navigera till den exakta platsen i framtiden.
Advanced Shortcut Funktioner
Oavsett om det är laddar ett program, navigera till en waypoint, byta din profil eller anpassa specifika inställningar efter dina behov, låter avancerade genvägar du kombinera dessa funktioner för att skapa en skräddarsys, strömlinjeformad upplevelse. Varje Montana kommer med pre laddade genvägar - gå hem, spårlogg On / Off och Avbryt navigering - att komma igång.
Fler instrumentpaneler på fler platser
Med ett tryck på strömbrytaren, kan du dra upp en fler orientering instrumentpanel från var som helst - kartan, startskärmen, kompass, färddator, statussida och mer - så att du kan skapa fler instrumentpaneler på fler platser.
Fullständigt anpassade startskärmen
Oavsett om du går någonstans ofta, ständigt ändra inställningarna eller skapa genvägar tillåter Montana fullt anpassningsbar startskärm dig att ta upp till 16 objekt från "Vart ?," "Setup" och "Genvägar" på startskärmen så att du enkelt kan komma åt dem utan att behöva klicka mellan skärmarna.
Reorderable menyalternativ
Ordna om någon meny hur du vill med den här nya funktionen, som håller dig från att ständigt rulla till botten av en lång lista.
smartare Profiler
Montana smartare profiler funktionen kommer ihåg vilken profil du använde, baserad på berget, så när du är utanför logistikfrågor eller försöker hitta en cykelaffär, kommer det att sätta dig i rätt sinnesstämning så att du kan få dig på din väg snabbt .
anpassnings~~POS=TRUNC Kontroller
Gillar du inte hur något är inställd? Inga problem. Med en kran på en knapp kan du konfigurera dina program enkelt och snabbt med anpassningsbara kontroller. Måste montera på rätt styre? Inga problem. Montana rymmer vänster eller högerhänta inställningar baserat på skärmorienteringen.
Fysisk och prestanda
Fysiska dimensioner 7,48 x 14,42 x 3,64 cm
Visningsstorlek, BxH 5,06 x 8,93 cm; 4 "diag (10,2 cm)
Skärmupplösning, BxH 272 x 480 pixlar
Skärmtyp Bright, transflektiv 65k TFT, dubbel orientering pekskärm; solljus läsbar
Pekskärm
Vikt 289 g med medföljande litiumjonbatteri; 11,7 oz (333 g) med 3 AA-batterier (ingår ej)
Batteri Laddningsbart litiumjon (medföljer) eller 3 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller litium rekommenderas
Batteriets livslängd Upp till 16 timmar (litium-jon); upp till 22 timmar (AA-batterier)
Vatten rating IPX7
Hög känslighet mottagare
Gränssnitt höghastighets USB och NMEA 0183-kompatibel
Kamera
Ja (8 megapixel med autofokus, automatisk geotaggning)
barometrisk höjdmätare
Elektronisk kompass Ja (tilt kompenserade 3 axel)
Enhet till enhet överföring (delar data trådlöst med liknande enheter)
Kartor och minne
grundkarta
förladdade kartor
1 år BirdsEye Satellite prenumeration redo att ladda ner när du registrera enheten.
Möjlighet att lägga till kartor
Inbyggt minne 2,7 GB
Accepterar datakort microSD ™ -kort (ingår ej)
Custom POI (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse)
Waypoints / favoriter / platser 4000
rutter 200
Spårlogg 10.000 poäng, 200 sparade spår
utomhus funktioner
Automatiskt vägval (sväng för sväng routing på vägar) Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)
Geocaching vänlig Ja (papperslös)
Anpassade kartor kompatibel
Hunt / fisk kalender
Solen och månen informationen
Tidvattentabeller Ja (med Bluechart)
areaberäkning
bildvisare
Garmin Connect ™
Garmin Connect ™ kompatibel (online community där du analysera, kategorisera och dela data)
Ytterligare
Ytterligare
Högkänslig GPS-mottagare för både GPS och GLONASS signaler
250.000 cacher förladdade
Ny förbättrad Spårhanterare
I lådan
Montana 680
Litiumjonbatteri
USB-kabel
AC-laddare
manualer

Vill du veta vilka andra motorcykelrelaterade produkter Garmin har? På motardinn kan du köpa alla nödvändiga Gps och navigatorervaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Garmin Montana 680 finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Garmin - Elektronik - Gps och navigatorer

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (3)

Produktbetyg 5 / 5

(2017-04-08)

Precision

hej, vad är noggrannheten i GPS? tack

(2017-03-27)

Meddelande

Ganska nöjd. Bra pris Leverans inte överensstämmer. 3 dagar från den dag som avses. Inte för nödsituationer. För övrigt allt är perfekt

(2017-01-14)

Montana cykling

tillämpliga funktioner av denna modell GPS Montana 680, för användning i cykling: hjärtfrekvensen, entrenamineto register, planering, etc.

Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
Garmin Forerunner 25 Small

Garmin

Forerunner 25 Small

$ 128.18 $ 108.95

 
Garmin Fenix 3 HRM

Garmin

Fenix 3 HRM

$ 519.11 $ 378.95

 
Garmin inReach SE+

Garmin

inReach SE+

$ 441.95

 
Garmin Strap Swim

Garmin

Strap Swim

$ 19.95

imagen

Garmin Montana 680

$ 465.95

Listpris: 568.23

Du sparar 18.00%: $ 102.28

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!