`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Oregon 750 Europa Occidental

Garmin Oregon 750 Europa Occidental

Garmin Oregon 750 Europa Occidental

Garmin Oregon 750 Europa Occidental

 • Garmin Oregon 750 Europa Occidental
 • Garmin Oregon 750 Europa Occidental
 • Garmin Oregon 750 Europa Occidental
 • Garmin Oregon 750 Europa Occidental
 • Garmin Oregon 750 Europa Occidental
 • Garmin Oregon 750 Europa Occidental

Garmin Oregon 750 Europa Occidental

Produktbeskrivning Garmin Oregon 750 Europa Occidental

Robust GPS / GLONASS Handheld med inbyggd Wi Fi®, kamera och mer

Hög känslighet dubbla GPS och GLONASS satellitmottagning för bättre prestanda i krävande miljöer än enbart GPS

Förbättrad antenn möjliggör bättre mottagning och prestanda; 3 axel kompass med accelerometer och barometerhöjdsensorer

3 tums solljus läsbar pekskärm med dubbla orientering (liggande eller stående vy)

Expanderade trådlös anslutning (Wi-Fi, Bluetooth, ANT + ® kapabel); inkluderar Smart Notifications1 och automatiska överföringar till Garmin Connect ™ community och stöder Active väder och Geocaching Live

1 år BirdsEye satellitbilder abonnemang ingår

8 megapixel kamera med autofokus som automatiskt geotaggar bilder

Tack vare en förbättrad antenn för bättre satellitmottagning, sätter Oregon 750 GPS och GLONASS handhållna ännu mer av naturen till hands. Oavsett om du vandring, cykling, geocaching, klättring, kajakpaddling, turridning eller vad som helst, det är robust navigator redo för allt. Det har multi trådlös anslutning (Wi-Fi, Bluetooth och ANT +), Active väder stöd med animerade radaröver, 1 år BirdsEye satellitbilder abonnemang och en inbyggd 3 axel kompass med barometrisk höjdmätare.

Mer Connectivity, Mindre Complexity1

De expanderade trådlösa funktionerna i Oregon 750 gör det enklare än någonsin att uppgradera programvaran, kolla vädret radar2 och ladda upp äventyr till Garmin Connect. Du kan även dela LiveTrack lokaliseringsuppgifter eller geocache upptäckter via WiFi eller smartphone. Smarta Meddelanden via Bluetooth med en kompatibel smartphone kan du emot e-post, texter och varningar direkt på enheten. Så du kan se vad som händer medan du komma bort från allt. Levereras som standard med dubbla batterisystem som låter dig använda traditionella AA-batterier eller ett uppladdningsbart NiMH nätdel.

Hitta roliga med Geocaching.com

Den trådlösa anslutning till Geocaching.com på din Oregon gör det enklare än någonsin att njuta av en överlägsen geocaching upplevelse. Du kan ställa in enheten så att den automatiskt hålla dig uppdaterad med alla de senaste cachar. Inget mer manuell inmatning av koordinater eller skriva ut cache detaljer på papper.

Ta Geotaggade Pictures

Fånga platser och minnen med 8 megapixel digitalkamera. Varje bild automatiskt geotagga, så att du enkelt navigera tillbaka till den exakta platsen i framtiden. Du kan ladda upp och dela dina favoritbilder med vänner via Garmin Adventures ™, en del av Garmin community.

Navigera

Oregon 750 handhållna ger omfattande navigering och spårning för att guida dig på och utanför stigen, med hjälp av GPS och GLONASS plus ABC (höjdmätare, barometer och kompass) sensorfunktioner. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för att noggrant övervaka uppstigning och nedstigning, medan barometern kan användas för att förutsäga väderomslag genom att visa kortsiktiga trender i lufttrycket. 3 axis elektronisk kompass håller lager, oavsett om du ska flytta eller inte. Det finns också en TracBack® funktionen på Oregon 750 för att hjälpa dig att navigera tillbaka till startpunkten på samma väg som du kom. Du kan också markera platser, såsom din campingplats, fordon eller andra intressanta platser, till vilka you'd som retur navigering.

Njut av utsikten på en Vivid Display

Oregon 750 handhållna har en ljus, solljus läsbar 3 tums pekskärm med dubbla orientering för liggande eller stående vyer. Den stöder lätt flera kartläggnings alternativ såsom BlueChart® g2 HD för vatten navigering eller City Navigator® för sväng för sväng vägbeskrivning. Slitstark och vatten betyget till IPX7 är Oregon-serien byggd för att hålla leverera viktiga kartläggning och spårningsdata, oavsett vad elementen kasta på dig. Dessutom kan du även skräddarsy din Oregon display med gratis nedladdningar från Garmin Connect IQ ™ online store3.

Planera nästa resa

Ta hand om din nästa äventyr med Basecamp ™, programvara som låter dig visa och organisera kartor, waypoints, rutter och spår. Detta gratis resa planering programvara gör att du kan skapa Garmin äventyr som du kan dela med vänner, familj eller andra utforskare på nätet. Basecamp visas på datorskärmen några topografiska kartdata lagras på enheten, inklusive konturlinjer och höjdprofiler. Det kan också överföra en nästan obegränsad mängd satellitbilder till enheten från den medföljande BirdsEye satellitbilder abonnemang.

1När ihopkopplad med en kompatibel smartphone. Se garmin.com/ble för kompatibilitet.

2Active Vädret är tillgänglig i Storbritannien, Irland, Portugal, Spanien, Frankrike, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Schweiz, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Österrike och Slovenien med partiell täckning i norra Italien.

3Apps kommer widgets och datafält införas när de blir tillgängliga, inte alla produkter kan vara tillgängliga hela tiden. Se vår hemsida för aktuell inventering av Connect IQ produkter.

Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. Wi Fi® ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

Fysisk och prestanda

Fysiska mått 6.1 x 11,4 x 3,3 cm

Visningsstorlek, BxH 3,8 x 6,3 cm; 3 "diag (7,6 cm)

Skärmupplösning, BxH 240 x 400 pixlar

Bildskärmstyp Transflektiv TFT pekskärm

Pekskärm

Vikt 209,8 g med batterier

Battery Uppladdningsbara NiMH-batterier (ingår) eller 2 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller litium rekommenderas

Batteriets livslängd Upp till 16 timmar

Vatten rating IPX7

Hög känslighet mottagare

Gränssnitt höghastighets USB och NMEA 0183-kompatibel

Kamera Ja (8 megapixel med autofokus, digital zoom)

barometrisk höjdmätare

Elektronisk kompass Ja (tilt kompenserade 3 axel)

Enhet till enhet överföring (delar data trådlöst med liknande enheter) Ja (plus bilder och anpassade kartor)

Kartor och minne

grundkarta

Förladdade kartor nr

Möjlighet att lägga till kartor

Inbyggt minne 4 GB

Accepterar datakort microSD ™ -kort upp till 32 GB (ingår ej)

Custom POI (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse)

Waypoints / favoriter / platser 10000

rutter 250

Spårlogg 20.000 poäng, 250 sparade spår

utomhus funktioner

Automatiskt vägval (sväng för sväng routing på vägar) Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)

Geocaching vänlig Ja (papperslös)

Anpassade kartor kompatibel

Hunt / fisk kalender

Solen och månen informationen

tidvattentabeller

areaberäkning

bildvisare

Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ kompatibel (online community där du analysera, kategorisera och dela data)

Ytterligare

Trådlös kompatibel: Ja (Wi-Fi, Bluetooth och ANT +)

Kartsegment: 15.000

Aktiv Väder: Ja

Anslut IQ kompatibel: Ja (widgets, program och datafält)

Torch: Ja

I lådan:

Oregon 750

Uppladdningsbart batteripaket

USB-kabel

växelströmsadapter

karbinhaken

Dokumentation


Ska du köpa Garmin Oregon 750 Europa Occidental? Alla produkter från Garmin är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Garmin Oregon 750 Europa Occidental nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på motardinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av motorcykelutrustning och unika livsstilsprylar.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Garmin Oregon 750 Europa Occidental

GPS/GLONASS
Pulsmätare
Färg

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Oregon750: översyn

-

'00 / Maj till GPS-satellit SA (felsignal) köpa en praktisk GPS i den period frigör, köptes först i Garmin GPS Ⅴ. Sedan har jag varit Noritsui sex flygplan för att överföra Oregon550 modeller med förbättrad prestanda. Täck runt växeln denna gång Oregon550 ersattes Oregon750 i den period som den försämrade skadade. Vid om användningen av två veckor, hänvisade till under dina intryck i jämförelse med den gamla maskinen. 1. Tillägg av satellitsignalen är mycket snabb, mycket liten satellitsignalen förloras under vandring klättring. Signal om det är nära ett fönster även inomhus kan komplettera. Kompletterande känslighet satelliten har ytterligare förbättrad känslighet än den tidigare modellen. 2. Eftersom du är utrustade med en Wi-Fi-funktionen, men har blivit lättare att överföra till datorn, läsa inbyggt minne krävs en USB-kabel. Denna punkt överleva även om det är bättre att vara ansluten till Wi-Fi. 3. Utrustade med olika typer av programvara är den andra sidan är en mångsidig, finns det ett behov av att komma ihåg var de olika funktionerna exakt. Funktion som intensiv att bli registrerad i huvudmenyn är lätt tillgång. Uppstarts hastighet förbättrats avsevärt, olika funktioner och satellit förvärv blev också skyldig att använda snabbt.

Mycket bättre gps från garmin

-

Dyr produkt men fungerar bra och är ett steg upp från den tidigare versionen. Min huvudsakliga användning geocaching och de nya direktkopplingar till Geocaching.com är mycket användbara. Batteritiden är bra laddning ta ett tag, men fyra timmars kontinuerlig användning används endast 75% av batteriladdningen. Det är en liten och lätt enhet lätt att bära och använda med en tydlig och lyhörd display. Beställning var snabbt och enkelt med den produkt som levereras i tid. Jag kunde följa utvecklingen av leveransen enkelt med de uppgifter som lämnats och mycket nöjda med dess service.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga