`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Leatt

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

 • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
 • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
 • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
 • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Från biomedicinska ingenjörer och medicinsk personal för Leatt forskningslaboratorier kommer en 100% nytt nackskydd för 2014. Vi tror att 5,5 nackskydd är verkligen den mest tekniskt avancerade nackskydd i världen. CE certifierad 5.5 nackskydd avvägning av behovet av komfort, effektivitet och säkerhet genom att tillåta större rörelsefrihet och anpassning till närmare möta behoven hos toppnivå åkare medan Leatt? S engagemang för säkerhet garanterar att viktiga säkerhetsfunktioner som inleddes av Leatt byggs in i varje stag.

Kärnan i vad som gör vårt nackskydd arbete är Alternative Load Path Technology (ALPT) och för ALPT ska fungera optimalt nackskydd måste passa på rätt sätt. Den justerbarhet inbyggd i alla Leatt nackskydd är inte bara för komfort, men för att säkerställa en korrekt passform som hjälper till att optimera effektiviteten i din nackskydd. Vi tror att ingen annan nackskydd kan justeras för att passa ryttare samt en Leatt. De främre och bakre glid SureFit juste kan ställas in för din personliga kroppsform, utan verktyg, på mindre än 30 sekunder. Ortosen kan också justeras vid behov för växande barn eller när man bär med olika kläder.

För att ytterligare optimera passform, har den nya och förbättrade CoreFlex bakre thorax strut en exklusiv funktion som gör att den kan anpassas till 4 inställningsvinklar. Detta görs med en enkel elastomer stötfångare som kan ställas in på 0, 5, 10 eller 15 grader på några sekunder. Den 5,5 har sänkt sidoområden, nedanför örat, som ökar komforten och slitstyrka, speciellt på barn, mindre statured ryttare och ryttare med kortare hals.

En enkel pop off axelvadd som kan höja eller sänka din stag för att passa dina halslängd eller hjälm fälgprofiler. Både fram- och baksida funktion har den nya split design som främjar bredare avledningen av energi överförs till kroppen och har ny gjuten stoppning för ökad komfort. Den halv styvt chassi är flexibel och justerbar nog att passa de flesta ryttare? kroppsform medan strukturen förblir styva nog att hjälpa överföra energi under en inverkan medan flera manipulerade brottpunkter och deformationszoner kommer att böja eller bryta bort på förhand bestämda spänningsnivåer för att hjälpa till att bidra till en ryttare? säkerhet.

Den nya och förbättrade CoreFlex bakre thorax strut är bekvämare än någonsin och fortfarande har den manipulerade brottpunkten på toppen som gör det för att bryta bort i vissa allvarliga konsekvenser. Om brutit denna strut kan köpas som en reservdel och lätt ändras ut. Staget är fodrad med samma mjuk stoppning som på alla ytor som rider mot kroppen och denna skyddande vadde är på stag sidorna hamnar inåt mot de mjuka vävnaderna i halsen. Den injicerade stoppning är mer hållbara och lättare att rengöra än någonsin tidigare och utformad för att rymma anpassade klistermärke kit.

Funktioner:

Konstruerad av en läkare och Bio Medical ingenjörer och testas av några av de snabbaste cykel och motorcykel åkare i världen.

Helt ny chassidesign tillverkad av glasfiberarmerad polyamid

Ny hjälm fälg slående plattform för ökad huvud och hjälm rörelsefrihet

5 sätt justerbarhet

Skjut främre och bakre SureFit juste att säkerställa optimal passform

4 vinkel bak bröstkorg justeringar strut passar fler kroppsformer

Justerbar över skulderhöjd för optimering rörelsefrihet för olika halslängder och hjälm fälgprofiler

Skulpterat, split front för bättre komfort och passform

Nya och förbättrade, CoreFlex delade bakre thorax strut är bekvämare och utformad för att fungera med kroppen? S naturliga rörelser

Thoracic bakre fjäderben är konstruerad för att knäppa av innan att trycka för hårt på baksidan

Ny och förbättrad låg profil öppna / stäng-systemet innehåller en fjäderbelastad tryckknapp

Lätt att använda nödöppnaren mekanism för skadade cyklister

Konstruerad nyckelben utklipp för att hålla din hjälm och spänna ifrån dina mest sköra ben

Injicerad skumvaddering på övre ytan är mer hållbart, lättare att rengöra och utformad för att rymma beställnings- klistermärke kit

Luftflödes revben i stoppningen säkerställa optimal ventilation

Folding bakre thorax fjäderben för enklare packning

Gratis, frivillig, klar bröstrem ingår

Två vuxna och ett junior storlek

Ytterligare Information:

Nyckelben skära ut avsnitt

Engineered snap off thorasic fjäderben

Byggt i Leatt skydd som Leatt patenterade ALPT

Bio mekanisk justerbarhet för individuell ergonomi

Reservdelar tillgängliga


Om du letar efter Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior, så har du tur. I vår motorcykelbutik online, har du de bästa priserna tillgängliga med förtroendet som butiken motardinn ger dig. Du behöver inte vänta längre utan beställ dina Kroppsskyddprodukter redan nu. motardinn erbjuder ett exklusivt utbud av Kroppsskydd för olika sorters aktiviteter. Vår Kroppsskydd är designad för att passa dina behov och ge dig fullständig kontroll, oavsett väder.

Funktioner Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Färg
Skydd

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga