up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Nexx
360

Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

plus
 • 360Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet
 • Play videoNexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet
 • Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet
 • Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet
 • Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Produktbeskrivning Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Specifikationer:

Fiberglas Kompositskal

ECE / 22 05

Mjukt motsvett och antiallergiskt tyg inre foder

Mikro Metrisk spänne

PC Lexan Shield sol 60%.

* Hjälmar levereras alltid med en transparent skärm. VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt europeiska föreskrifter ECE / ONU R22.05, så den kan endast användas i länder där denna europeiska homologation ECE / ONU R22.05 är godkänd. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation ECE / ONU R22.05, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder. Med detta meddelande är köparen medveten om detta och förbinder sig därför att inte använda hjälmen på något territorium där denna europeiska homologation ECE / ONU R22.05 inte är godkänd, med ansvar för användningen i dessa länder , avstå från att ansöka om ansvar och / eller ersättning till TRADEINN vid eventuella olyckor eller skador av något slag. I synnerhet är denna hjälm inte avsedd att användas i USA eller Kanada för att inte uppfylla kraven i dessa länder.


Ska du köpa Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet? Alla produkter från Nexx är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på motardinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av motorcykelutrustning och unika livsstilsprylar.

Funktioner Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Stängningssystem
Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Kundrecensioner och frågor (14)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Nexx sx 60 hjälm

-

hej paket väl mottagen mycket väl packad hjälmen och oklanderlig har rätt storlek 2xl det och bra för mig och framför allt ett mycket konkurrenskraftigt pris ett stort tack från en senior söndagscyklist med en 125 skugga hjärtligt

Älskar det

-

7 dagar från beställning till leverans. Dubbel kartongförpackning, luftförpackning. inga problem. Lätt nog för att du ska känna dig orolig. Uppackning, försök, ångest försvinner. Mycket nöjd med testkörningen i 1 timme. Det kan vara den mest bekväma hjälmen på 40 år av motorcykellivet. Jag skulle vilja prova det över långa sträckor och i regnet.

Bra produktkvalitet och frakt. nöjd.

-

Detta är den andra upprepningen i olika färger. Strukturen och designen är utmärkt, och det är mycket billigare att köpa än hos en inhemsk återförsäljare. Jag är mycket nöjd med kvaliteten på hjälmarna som tillverkas i Japan av företag S och företag A, som är lika med eller bättre än kvaliteten. Jag är en upprepad kund av den här modellen. Kvaliteten och designen på den här produkten är lika med eller större än de japanska hjälmarna. Levereras utan problem. Väl nöjd.

Rekommenderat köp

-

Leveransen tog 15 dagar, men fortfarande före den föreskrivna tiden. Jag kommer väldigt väl skyddad och enligt bilden. Jag skulle köpa igen! När det gäller funktion kommer lite vind direkt in i ögonen.

Favorit-

-

Nöjdhet över pris

Bästa kostnadsprestanda

-

Jag kunde köpa en väldigt cool produkt som visas på bilden till ett billigt pris. Jag var lite orolig för att leveransstatusen var stillastående på vägen, men den kom säkert på cirka 3 veckor.

Levereras säkert

-

Det tar cirka 10 dagar från beställning till leverans. Vid tidpunkten för leverans kan du se bilder på faktura och fraktformulär, så att du kan vara säker. Jag tror att det är mer än 50% billigare än att köpa samma i Japan, så jag skulle vilja använda den igen när jag har möjlighet. Jag tror att produkten inte har några problem alls, men det är en europeisk specifikation, så jag känner mig lite liten för mig Jag ska. Det kan vara bättre att köpa lite större

Excellent

-

Mycket väl skyddad och levererad trots situationen, färdig som förväntat för att vara ett bra kvalitetsmärke.

Stor hjälm av hög kvalitet

-

Köpte denna hjälm till min 5 år gamla dotter och den passar hennes ganska täta, även om själva hjälmen är enorm på hennes huvud. Bra kvalitet annars älskar utseendet.

Bra relation kvalitet pris

-

Bekväma utmärkt värde för pengarna, jag rekommenderar att du köper.

Nexx hjälmar

-

Tog ett tag att få hjälmar men var värt det, och priset var exceptionellt

Allt ok

-

hej, produkt som motsvarar bilden, pålitlig och effektiv leverans av tjänster rispetttati ... keep it up, stor ....

Allt ok

-

Den stora produkten ... som bilder .... kan du köpa på ett säkert sätt .... allt bra ... bra.

Vision plus nexx hjälm

-

Har Nexx Vision Plus hjälm komma med solglasögon byggt tillsammans med visir? Tack

våra experter svarar

Hej, är tyvärr solglasögon inte. RGDS

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up