up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Nexx
360

Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

plus
 • 360Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet
 • Play videoNexx X.70 Groovy Open Face Helmet
 • Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet
 • Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet
 • Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Produktbeskrivning Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Specifikationer:

TRI COMPOSITE Shell (Fiberglas, Carbon and Aramidic) ECE / 22 05 CoolMax Inre foder Mjukt stoppning antisvett och antiallergiskt tyg Justerbart stoppning och avtagbart foder Tvättbart foder PC Lexan Visor-skärm Integrerad Sunvisor med enkel öppen mekanism Inner Sunvisor 80% Micro Metric spänne.

* Hjälmar levereras alltid med en transparent skärm.

VIKTIG NOTERING.

Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna ECE / ONU R22.05, så den kan endast användas i länder där denna europeiska homologation ECE / ONU R22.05 är godkänd.

TRADEINN ansvarar inte för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation ECE / ONU R22.05, vilket avskräcker användningen av detta i dessa länder.

Genom detta meddelande är köparen medveten om detta faktum och förbinder sig därför att inte använda hjälmen i något territorium där denna europeiska homologation ECE / ONU R22.05 inte är godkänd, med ansvar för dess användning, i dessa länder , avstår från att kräva ansvar och / eller ersättning till TRADEINN i händelse av olyckor eller skador av något slag.

Särskilt är denna hjälm inte avsedd att användas i USA eller Kanada för att inte uppfylla kraven i dessa länder ..
Om du är intresserad av Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet, upptäck då också andra motorcykelprodukter relaterade till Nexx i Hjälmaravdelningen och kika in i Jetkatalogen. Dessutom, när du handlar på motardinn, din motorcykelbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Stängningssystem
Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Kundrecensioner och frågor (4)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Perfekt!

-

Hej, först om produkten: felfritt utförande, känns underbart bekvämt på huvudet. Jag mätte 57 cm huvudomkrets och det passar exakt med storlek 57, snyggt och tätt! Allt bra. Och till butiken: Respekt, jag var skeptisk om hjälmen skulle komma i tid, för det var min tur strax före min födelsedag, men beställde lördag kväll, leverans onsdag (och det från Spanien!) Bra!

Det är en bra hjälm

-

Det är bra gjort för priset. Jag är glad att jag köpte den. Storleken verkar ha samma storlek som Arai och Shoei.

Hjälmgranskning

-

Min nya NEXX Groovy hjälm har nu testats i mycket kraftigt regn - och fungerade bra med bara några droppar som kommer genom visiret. Jag är imponerad av dess låga ljudnivå - mycket bättre än min tidigare Nolan-hjälm

Känsla av storlek

-

Jag köpte en hjälm för första gången europeiska tillverkare. Eftersom det erhölls vid information om att en mängd olika "västerländska människor och bättre som köpt en storlek än vanligt eftersom det finns en annan form av huvudet i den japanska.", Brukar men S, har vi tillåtelse att köpa M det var. Det finns en liten bit tuff läkare. Bara lite. Det är inte så att det inte kan användas, jag tycker inte om smärta. Bäst är om en två-size kana .... I vägen för Japan vet inte om de människor som köper hjälm denna tillverkare är bara närvarande antingen en, men jag tror att om referensen. Efter naturligtvis produkt som kom utan problem, förväntade ankomst var också perfekt. Också vi vill använda. (I själva verket köpte jag den andra andra hjälmen i .L storlek.)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up