`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Nutrisport

Nutrisport Carbo Energy 1kg

 • Nutrisport Carbo Energy 1kg
 • Nutrisport Carbo Energy 1kg

Nutrisport Carbo Energy 1kg

Produktbeskrivning Nutrisport Carbo Energy 1kg

Kolhydrater är den grundläggande energiomsättning, så det kommer att bli en grundläggande del av en idrottare diet. Kolhydrater fungerar som "bränsle" under träning, så att de är viktiga i prestationsförmågan.

Dessa hydrater lagras i kroppen som muskler och lever "glykogen", så att i en verksamhet som innebär efterfrågan på energiomsättning använder dem för att göra det. I stort sett kan man urskilja två typer av kolhydrater:

Enkla (monosackarider och disackarider):

Dess kemiska struktur gör dem till en källa till snabb energi. De passerade mycket snabbt i blodet och orsaka socker spikar och oönskade insulin.

Komplex (oligosackarider och polysackarider):

Genom sin kemiska struktur metaboliseras långsammare, vilket leder till en sekventiell energiintag och förhindrar oönskade toppar i blodsocker.

CARBO ENERGY kommer från hydrolys kolhydrater av olika spannmål, vilken metod gör det möjligt för oss att skaffa kolhydrater av olika längd.

Tack vare sin kemiska struktur dessa kolhydrater halv längd (kedja 3 till 10 monosackarider) och lång (kedja av mer än 10 monosackarider) ger energi till kroppen i följd.

Detta gör det möjligt för kroppen att tillgodogöra sig denna energi gradvis undvika blodsockerpiggar som är kontraproduktivt att idrottaren prestanda.

CARBO energi gör en dubbel funktion:

Långvarig energi:

Före och under träning är en källa med hög kvalitet energi för idrottare. Energi sekventiell assimilering fördröja muskeltrötthet.

Återvinning av energireserver:

Taget efter träning, underlättar återhämtning av muskelglykogennivåer som har tömts under träning.

CARBO ENERGY är en idealisk energikälla för alla idrottare du vill träna intensivt fördröja muskeltrötthet.

Presentation :

Boat of 2000 g och 1000 g pulver.

Hur man använder :

Gör före och / eller under träning.

rekommendation:

Blanda en CARBO ENERGY dispenser med dispenser Iso Whey noll noll eller StressNutril att förbereda den perfekta efter träningen skaka.


Med Nutrisport Carbo Energy 1kg, garanteras den bästa motorcykelutrustningen. Dessutom, på motardinn kan du hitta bästa kvalitet till bästa pris. Välj oss som din motorcykelbutik och fokusera bara på att njuta av den komfort de bästa märkena kan erbjuda dig, som Nutrisport. Vårt team motorcykelexperter delar sina ärliga produktomdömen så att du kan göra det bästa valet. Allt detta för att alltid försäkra dig om de bästa Hälsa och näringerbjudandena.

Funktioner Nutrisport Carbo Energy 1kg

Format
Sporttillskot
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga