`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Schuberth

Schuberth C3 Pro Women

 • Schuberth C3 Pro Women
 • Schuberth C3 Pro Women

Schuberth C3 Pro Women

Produktbeskrivning Schuberth C3 Pro Women

Standard ECE-R 22.05

Schuberth C3 Pro Women? Den mest sportiga flip-up hjälm någonsin

Den nya spoiler som har optimerats i vindtunneln vänder C3 Pro Women in i en riktig sport hjälm som också uppvisar enastående aerodynamiska egenskaper vid höga hastigheter över 160 km / t.

Med sina ytterligare förbättrade aeroakustik på 82 dB (A) vid 100 km / t C3 Pro kvinnor är en av de tystaste hjälmarna i världen. Naturligtvis de nya C3 Pro Women innehåller också två inbyggda antenner för ökad intervall och bättre FM-radiomottagning? förberedda för en helt integrerad kommunikationsenhet SRC-System?.

Suspensionen, tillverkade av noga utvalda material som Coolmax, Interpower och Thermocool, sätter nya riktmärken när det gäller komfort.

SPECIFIKATIONER:

Vikt, standard och storlek:

Vikt:

Endast 1,570 gram (+ /-50g) i storlek M för att skydda nackmusklerna

Standard:

ECE-R 22.05

Denna teststandard garanterar överensstämmelse med fastställda säkerhetsstandarder i fråga om påverkan absorption, penetrationsmotstånd, styvhet i sidled, hållningssystem och synfält.

Godkännandet garanterar att du har tillstånd för alla länder som erkänner ECE-standarden.

GRUNDLIGT

Hjälmen

Ytter:

Det yttre skalet av C3 Pro Women kombinerar en aerodynamiskt optimal form med utmärkt skydd.

Den tillverkas med Schuberths typiska formpressning process och därmed medger stor stabilitet och låg vikt.

- Shell material: STARK fiber

- Hjälmskal teknik från Schuberth tillåter låg vikt

- Glasfibrer, med en speciell harts tillsättes komprimeras i ett vakuum vid högt tryck för att bilda ett hjälmskal, som är utomordentligt robust.

Inre skal:

Hjälmen skal av speciella EPS skum är modulärt uppbyggt för att säkerställa optimal stötdämpning. Denna komplexa segmente garanterar förbättrad kraft absorption och distribution och maximal säkerhet.

- Tillverkad av speciellt optimerad EPS skum

- Komplexa multizon skum tillåter optimal stötdämpning

Innerfoder:

En suspension speciellt utvecklad för och anpassas till den kvinnliga fysionomi som passar formen på ansiktet helst och garanterar att hjälmen sitter bekvämt och idealiskt i alla situationer.

Kombinationen av noggrant utvalda Coolmax och Thermocool material och ytterligare användning av Interpower beläggningar gör också det inre fodrar en mycket effektiv fuktborttagning och kylsystem.

- Coolmax pad-system, helt avtagbara och tvättbara (handtvätt, 30C)

- Speciellt för kvinnor

- Variabel för effektiv ventilation

- Justerbar för sommar / vinter

- Allergenfritt

- Antibakteriell

- Lukt avvisande

- Löstagbar komfort kindkuddar och huvudbandskuddar

Förslutning System:

- Exakt inställning av hakrem längden genom justering på båda sidor.

- Micro-lock spärrlåset

Reflex kuddar:

Den silverfärgade appliqus av reflekterande material som finns i med i nacken zonen i varje Schuberth HJÄLM säkerställa att motorcyklisten syns bättre, speciellt i skymning eller på natten.

- Förbättrad synlighet = Förbättrad säkerhet

- Förbättring av den passiva säkerheten

- Tidig upptäckt av andra trafikanter

Visiret:

Pinlock Visor:

Garanterat kondensfria tack vare tvåglasfönster teknik

- "City läge" för maximal ventilation under resa långsamt

Visor mekanism:

- Visiret Mekanismen EasyChange gör att byta visir extremt snabbt och enkelt.

- Byte av visir utan verktyg

Integrerat solskydd:

Solskyddet möjliggör snabb och individuell justering enligt ljusförhållanden. Det är integrerat i hjälmens skal och kan svängas.

TEKNISKA DATA

Aerodynamik:

Högpresterande aerodynamik:

De C3 Pro kvinnor har utformats speciellt för ridning hållning på normala och sportiga utflykter och förblir stabil i luftflödet i hög hastighet (> 160 km / t) också. Den speciella formen på hjälmskalet med en integrerad spoiler plus en aerodynamiskt optimerad rak ändkant säkerställa påtagligt förbättrad downforce. Även vid högre hastigheter C3 Pro Women utvecklas praktiskt taget ingen uppåtlyft. De C3 Pro Women erbjuder också minskad luftmotstånd och optimerad riktningsstabilitet. Med slutna maskiner, är buffeting också betydligt minimeras.

- Fulländad aerodynamik för högre hastigheter

- Uppåt hiss = 0!

- Rikt stabil

- Nej oscillerande tendens

- Nej buffeting

- Spoiler integreras i hjälmskalet

Akustik:

Aeroakustik för C3 Pro Women:

En tyst hjälm betyder aktiv säkerhet för motorcyklister: detta tillåter föraren att koncentrera sig på att rida? särskilt vid högre hastigheter.

Många timmar i Schuberth akustik vindtunnel har sett till att C3 Pro Women är tyst. Den omfattande akustik paket med optimerad hjälmskal, vindavvisare och ergonomisk form av halsen stoppning gör C3 Pro Women? på 82 dBA? en av de tystaste hjälmar för alla.

- Akustik paket gör hjälmen tyst

- Installation av en vindavvisare gör att aeroakustik och därmed ljudnivån att förbättras ytterligare.

- Endast 82dB (A) vid 100 km i timmen (med nakna cyklar)

Grundläggande:

Ljudintensiteten är ett fenomen som kan förklaras logaritmiskt / matematiskt. En 10 dB (A) hopp i ljudnivån uppfattas av det mänskliga örat som en fördubbling av ljudnivån. Omvänt en droppe av 10 dB (A) upplevs som en halvering av ljudnivån. Fysiskt dessa förändringar i den upplevda bullernivån redan förekommer vid en ökning eller minskning med 6 dB (A). Detta innebär att den ökning / minskning av den fysiska belastningen är högre än ett uppfattas.

Optimering:

Aeroacoustics påverkas av:

- Läget för hjälmen i luftströmmen, beroende på förare storlek och ridning hållning och motorcyklar spackling

- Montera av hjälmen: skillnader i anatomi bärarens huvud, nacke och skulderområden

Tips:

- Byta plats på vindrutan

- Överbrygga klyftan i botten av hjälmen, t.ex. med en scarf

Ventilation:

Innovativt ventilationssystem:

De C3 Pro Women är utrustad med en vidareutveckling av den beprövade C3 ventilationssystemet. Tack vare den nya utformningen av ventilationselement, är tillförseln av friskluft ökas med upp till 60%. Kombinationen av flervägskanaler i EPS skum skal och huvud / haka / mun ventilation så att frisk luft fördelas effektivt över hela huvudet området. De luftkanalerna i det inre skalet rikta luften som inträder genom pannan ventilation väl över baksidan av huvudet till den bakre delen av hjälmen. Det låga tryck som råder på baksidan av hjälmen ser till att den interna luften ständigt utvinns genom luftuttag och den speciella nät i nacken stoppning.

- Chef ventilation ingång (justerbar i flera steg)

- Ventilerat hakparti för riktad distribution av den inkommande luften i hjälmen

- Upp till 9 liter frisk luft vid 100 km / t

Effekt:

Den mycket effektivt ventilationssystem av C3 Pro Kvinnor

- Chin vent

- Variabel pad system

- Visir vent

- Justerbar ventilation huvud

- Aktiv 2-vägs luftutsugningssystem

- EPS skal med ventilationssegment

O2 ventilation:

- I kallt väder ofta inträffar det att med slutna lufttillförsel för motorcyklister halsområdet blir avspärrad med huvor, sjalar eller halsdukar.

- En koncentration av koldioxid inuti hjälmen är en nyckelsäkerhetskriterium för att förhindra symptom på trötthet och gallring av andningsbar luft.

- Inga negativa effekter på hälsan behöver befara så länge som CO2-koncentrationen är lägre än 3,5%.

- Den högsta nivån av CO2-koncentration på arbetsplatsen är 0,5%

- Även när nacken zonen tätas av med huvor, sjalar eller halsdukar, garanterar den här hjälmen att CO2-koncentrationen ligger under gränsen på 0,5% från och med en hastighet på ca. 30 km / t.

- I de fall där hjälmen är helt slutna av med huvor, sjalar eller halsdukar, visiret borde öppnas (stad-resa position) av säkerhetsskäl vid tomgång, till exempel vid trafikljus, eller reser långsamt.

SRC-System?-Klar:

De C3 Pro Women är som standard utrustad för att rymma Schuberth SRC-System? C3 Pro Women. För att garantera en perfekt radiomottagning för dig, är det C3 Pro Women redan utrustad med två inbyggda antenner för att förbättra mottagningen och en Bluetooth-anslutning

- Optimal mottagning i alla lägen

- Bluetooth-antenn för trådlös mobil, GPS och intercom anslutningar till andra SRC-System? ägare.

- FM-och Bluetooth-antenner integrerade i hjälmen för bästa mottagning

SÄKERHET

Anti-Roll-Off-system:

AROS:

Anti-Roll-Off System (AROS) speciellt utvecklat av Schuberth tillhandahålls som en säkerhetsåtgärd i varje Schuberth hjälm. Den ser till att förutsättning hakbandet är stängd och rätt justerad:

- Hjälmen kan inte svänga av huvudet bakifrån

- Risken för kontakt mellan hakan delen av hjälmen och hakan eller halsen av ryttaren är minimerad på grund av den lilla vinkeln för lutning och

- Följderna av hjälmen kommer i kontakt med bröstet som resultatet av en olycka reduceras.

Hjälmen har även Reflex områden som förbättrar sikten i mörker och på så sätt bidrar till din säkerhet.

UTMÄRKELSER

Vi arbetar ständigt med passion och engagemang att göra våra hjälmar ännu säkrare, tystare, lättare och bekvämare. Vår belöning? Ditt förtroende.

Alpentourer:

"En av de bästa flip-up hjälmar på marknaden."

Tourenfahrer upplagan juni 2013:

"Den Schuberth C3 Pro är den enda hjälmen att också klara provet på en påtvingad slag på hakan. Den står också ut på grund av dess högsta kvalitet inredning och utmärkt utförande."

Motorrad Nyheter utgåva 6/2013:

"Den tyska locket är utmärkt utformade och väger in på under 1,5 k är lättare än de flesta av sina konkurrenter. C3 Pro nådde också mycket goda resultat i krockprovning, för vilket bidraget beviljas ett välförtjänt nyhetstips.?

MOTORRAD:

"Hur låter som enkel modell vård skulle betraktas av de flesta andra leverantörer som en fullständig omarbetning. Och inte helt utan motivering, eftersom en rad innovationer har lagts till de hjälmar innerskal, ventilation, aerodynamik och akustik. Och dessa är inte enbart teoretiskt, utan kan också upplevas i praktiken. "


Är du intresserad av Schuberth C3 Pro Women? Produkten finns just nu i lager hos oss på motardinn, din motorcykelbutik online. På motardinn kan du hitta fler motorcykel produkter från märket Schuberth. Vänta inte längre, utan njut av Schuberth C3 Pro Women inom bara några klick. Upptäck motardinns breda urval av motorcykelprylar nu.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Schuberth C3 Pro Women

Stängningssystem
Vikt
Godkännande
Rekommenderad Användning
Färg
Storlek
Ålder
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Mycket glad kund!

-

Har precis fått min schuberth kvinnors c3 pro hjälm och kunde inte vara lyckligare med motardinn! Väldigt enkel transaktion från början till slut! Snabbt, svar på alla mina e-postmeddelanden och ett bra pris på en väldigt dyr hjälm. Även med kostnaden för tull och frakt, sparade jag fortfarande cirka 250 jämfört med vad jag skulle ha betalat i Kanada. I att läsa recensioner om motardinn väntade jag mig att vänta minst några veckor för min hjälm men inte alls. Jag beställde den 23 juni och det levererades den 29 juni !!!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga