`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Schuberth

Schuberth SRC System for Helmet S2

Schuberth SRC System for Helmet S2

Schuberth SRC System for Helmet S2

 • Schuberth SRC System for Helmet S2
 • Schuberth SRC System for Helmet S2
 • Schuberth SRC System for Helmet S2
 • Schuberth SRC System for Helmet S2
 • Schuberth SRC System for Helmet S2

Schuberth SRC System for Helmet S2

Produktbeskrivning Schuberth SRC System for Helmet S2

Funktioner:

Perfekt kommunikation:

Hela kommunikationssystem återfinns i en separat hjälm krage, som kan installeras på S2 Sport i ingen tid alls. Med endast ett fåtal handgrepp, är enheten redo att gå. Navigationssystem, MP3-spelare och mobil kan anslutas via Bluetooth och / eller USB. Och ger dig iväg:

navigering, musik, telefon och cykel till cykel konversation

intercom:

Konferenssamtal med upp till tre ryttare, som kan kommunicera med varandra samtidigt. Utbudet är, under optimala förhållanden, upp till 700 meter. SRC System ™ för S2 Sport kan manövreras bekvämt via röststyrning. Klicka för att Link®: Om andra SRC System ™ användare finns i närheten, kan dessa åtgärdas. Bör avståndet vara större eller terrängen mer krävande, är kommunikation överbryggas av mobil mottagning. Således är kommunikation inte bryts ens när avståndet är större.

Röststyrning (VOX):

VOX (Voice Operated eXchange) tekniken gör det möjligt att röststyrning huvudfunktioner som att ta och ringa samtal. Känsligheten hos reaktionen kan ställas in individuellt.

Telefon + GPS:

Anslutningen mellan Bluetooth mobil, Bluetooth navigationssystem och SRC System ™ är lika enkelt som kan vara. Föraren kan höra röstkommandon från navigationssystemet eller den som ringer bekvämt genom båda hörlurar. Telefonkonferens mellan ryttare, baktill och ringer är möjliga. De föredragna telefonnummer kan sparas i en snabbvalsmeny. Detta gör det möjligt att ha snabba kontakter när som helst. Alla funktioner kan vara bekväm styrs via röstkommandon (VOX).

Lyssna på musik:

De flesta av de vanliga mp3-spelare kan anslutas till SRC System ™ med hjälp av multifunktionella USB-gränssnittet. Om MP3-spelaren stöder Bluetooth A2DP-teknik, är inte nödvändigt en kabel. Kontrollen är helt enkelt genom knapparna på SRC System ™

Automatisk volymkontroll:

Tekniken automatisk volymkontroll (AGC) kontrollerar aktivt och permanent optimal volym enligt hastighet och miljö buller och därför aktivt gynnar din säkerhet när du kör. Känsligheten kan justeras individuellt med hjälp av den medföljande programvaran.

PROGRAMUPPDATERING:

Bli en del av Cardo Community® och vara bekvämt informeras om programuppdateringar för SRC-system via e-post. Programuppdateringar hittar du direkt hos tillverkaren

TILLBEHÖR & TEKNISKA DETALJER

Dubbla ultratunna högtalare för snäva hjälmar.

Upp till 10 timmars samtalstid eller en vecka stand by (i beredskapsläge)


Schuberth SRC System for Helmet S2 är den perfekta produkten för att nå dina motorcykelmål. Komplettera din order med andra relaterade Intercomsprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Elektronikprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på motardinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Schuberth som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI