`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Scorpion

Scorpion Exo 3000 Air Solid

Scorpion Exo 3000 Air Solid

 • Scorpion Exo 3000 Air Solid
 • Scorpion Exo 3000 Air Solid
 • Scorpion Exo 3000 Air Solid

Scorpion Exo 3000 Air Solid

Produktbeskrivning Scorpion Exo 3000 Air Solid

Funktioner:

Airfit Koncept: pumpsystemet gör det möjligt för föraren att anpassa när som helst ändring av sina hjälm tack vare kindkuddarna utrustade med justerbar luftficka, för komfort gjord mätning.

På grund av sin flip upp koncept EXO 3000 har sidoluftficka, men också för första gången halsluftficka. Fördelarna med denna teknik fortsatt trippel: god ljudisolering, perfekt passform till varje morfologi och garanti för en perfekt passform genom åren. Scorpion Exo modeller AIR: det gjorde mätningen bygga för att hålla!

Pinlock Maxvision: Montering perfekt i den speciellt försänkt område av ansiktsmask, skapar Pinlock kontinuerlig lufttrycket genom kompressionskraften, vilket i sin tur stoppar kondensation? och därmed imbildning? från att uppträda även när temperaturskillnaden mellan utsidan och insidan av hjälm ökar.

Kwikwick3 Liner: Mycket effektivt, allergivänliga, avtagbar, tvättas i maskin och mycket mjuk och behaglig att ta, är KwikWick3 slemhinnan i nya ScorpionExo 2015 intervall en riktig skräddarsydd tofflor för ditt huvud.

Speedview: Den infällbar solskydd (godkänd UV400 och anti dimma beläggning Everclear) skyddar omedelbart ögonen genom att erbjuda högre skydd utan att ändra ansiktsskärm.

Ventilationssystem: 3 indexerad luftintag justerbara oberoende (1 på samma nivå som hakan, 1 på toppen, 1 på baksidan), skapa en depression och optimera luftflödet genom hjälmen.

Nose vakt: förbättrar prestanda anti dimma beläggning av skölden.

Chin spänne med mikrometerinställning för en perfekt och tillförlitlig justering i tiden.

Skötsel:

Skötsel och rengöring av ScorpionExo Hjälm

Som med alla kvalitetsprodukt, kommer väl hand förbättra och förlänga nyttan av din hjälm och skydda din investering. Din hjälm är konstruerad och monteras med toppmodern teknik, inklusive exklusiva patent och patentskyddade varumärkes funktioner.

Rengöra Utanför Helmet

Använd aldrig lösningsmedel eller slipande rengöringsmedel för att rengöra din hjälm !! För optimal prestanda, skölj din hjälm i varmt vatten med en mild tvål. Om utsidan är smutsig med torkad smuts och buggar, föreslår vi att du placerar en våt handduk över hjälmen under minst en minut innan du torkar den ren. Detta mjukar upp främmande föremål innan avlägsnande Minska risken för repor. De multipla beläggningar på ansiktsskydd är resistenta mot ljus repor, kan dock tungt, kränkande repor bryta igenom beläggningarna och orsaka synliga märken. Ta bort smuts och insekter med goda rengöringsmetoder och hålla din hjälm i en RaceCase kommer i hög grad att bidra till att förlänga livslängden på din hjälm och visir.

Rengöra insidan av Helmet

Den avtagbara, tvättbara liner i alla våra hjälmar gör det lätt att rengöra. Även en man kan göra det. Ta bort kindkuddarna först genom att knäppa loss de 3 (vanligtvis) knapp snaps på var och en. Var noga med att inte? Tår? dynan ut, men försiktigt un kick varje knapp. Den? Crownliner? kan vara unsnapped (2) från baksidan av huvudet, och den dras bort från hjälmen i pannan området. Notera inriktnings pilar för re installerar crownliner. Kasta dessa tre stycken i tvättmaskinen om möjligt i en tvättpåse så att plastdetaljer inte kan brytas eller skada textil- och låt lufttorka innan du installera.

Rengöring Face Shield

Den ScorpionExo ansiktsskydd för 400s och 700s har olika rengöringsmetoder för insidan och utsidan. Utsidan är belagd med en anti scratch beläggning som hindrar mindre repor, men kan inte motstå tung avtorkning och rengöring utan föregående uppmjukning av smuts, sot och buggar först. Notera fuktig handduk metod för att mjuka upp torkat buggar och smuts ovan. Plast polerar fungerar bra att rengöra utsidan av skölden så länge smuts och grime har mjukats upp och tas bort först. Den inre Everclear inga dimma belagd ansiktsskydd kräver särskild behandling för rengöring. Vi föreslår att du använder en varmt vatten och mild tvål kombination följt av? Pat torkning? med en torr handduk. ? Torka? kan orsaka för tidig förslitning och repor på Everclear innercoating.

Kemikalier

Vissa kemikalier vanliga hushålls reagerar negativt med polykarbonater, glasfiber eller beläggningar av hjälmen. Undvik kontakt med aceton (nagellacksborttagare), lut (ammoniakbaserade rengöringsmedel), hårsprayer innehåller methyene, klor från simbassänger eller lim.


Välkommen till vårt Scorpion Exo 3000 Air Solid specialerbjudande. På motardinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras motorcykelutrustning, men också expertinformation på motorcykelprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Hjälmar.

Funktioner Scorpion Exo 3000 Air Solid

Stängningssystem
Vikt
Godkännande
Rekommenderad Användning
Färg
Storlek
Ålder
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga