`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Scorpion

Scorpion Exo 2000 Evo Air Track

Scorpion Exo 2000 Evo Air Track

 • Scorpion Exo 2000 Evo Air Track
 • Scorpion Exo 2000 Evo Air Track
 • Scorpion Exo 2000 Evo Air Track

Scorpion Exo 2000 Evo Air Track

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Scorpion Exo 2000 Evo Air Track

Funktioner:

2-dimensionell ansatsskärm utrustad med Tear off-stift och Maxvision redo

Emergency cheekpads släpps för att underlätta hjälpen att ta bort hjälmen i händelse av krasch

Skyddslåssystem: en 3-lägeshandtag gör det möjligt att låsa skölden i stängt eller något öppet läge.

Ventilationssystem: Justerbara, indexerade främre och bakre ventilationsventiler med luftfjädringsspolare reducerar hissen, skapar vakuum och maximerar luftflödet genom hjälmen.

Andnings deflektor: Förbättrad dimmafri prestanda.

Chin cover: bidrar till brusreducering.

Avslutande chinstrap med titan dubbel D-ring.

AIRFIT BEGREPP: Luftfit? gör det möjligt för en ryttare att anpassa hjälmpassningen genom luftjusterbara kindkuddar med extra ljudreducering. Bara av SCORPION EXO!

Pinlock® MAXVISION: Passar perfekt in i det speciellt nedtryckta området på ansiktsskyddet, vilket skapar kontinuerligt lufttryck genom kompressionskraften, vilket i sin tur hindrar kondens? och därmed dimma? från att inträffa även när temperaturskillnaden mellan utsidan och hjälmens höjd ökar.

KWIKWICK3® LINER: Mycket effektiv, hypoallergen, avtagbar, maskin tvättbar och mycket mjuk och behaglig för beröringen.

TCT® termodynamisk kompositteknik: Extremt lätt, den nya TCT®-strukturen ger en skyddsnivå som ännu inte är synlig i hjälmvärlden. Det här smarta skalet kan gradvis smula på slag, vilket gör det möjligt att absorbera det mesta av den energi som orsakas av chocken, samtidigt som man behåller en av de starkaste strukturerna.

NYT ELLIP TEC® FACESHIELD SYSTEM: ELLIP TEC®-fäste-mekanismen, som lanserades på den nya Scorpion Racing Exo 2000 Air-enheten, förbättrar ytterligare smidig och smidigare ansiktsskydd ändras så unikt för Scorpion. Denna operation kan göras verktyg mindre inom 10 sekunder, med skärmen öppen. Vindtunnel konstruerad för att minimera vindbrus vid hög hastighet, försedd med ännu kraftfullare fjädrar för att säkerställa optimal skärmskydd mot tätningen genom kompressionskraften, helt förseglad och tystare. ELLIP TEC är också starkare för att hålla skyddet på plats i fall av fall.

Vård:

Skötsel och rengöring av din ScorpionExo Hjälm: Liksom med vilken kvalitetsprodukt som helst, kommer lämplig vård att förbättra och förlänga användbarheten av din hjälm och skydda din investering. Din hjälm är konstruerad och monterad med toppmodern teknik inklusive exklusiva patent och proprietära varumärkesvaror.

Rengöring av hjälmen: Använd aldrig lösningsmedel eller slipmedel för att rengöra hjälmen! För optimal prestanda, skölj hjälmen i varmt vatten med en mild tvål. Om utsidan är smutsig med torkad smuts och buggar, föreslår vi att du lägger en våthandduk över hjälmen i minst en minut innan du torkar den ren. Detta mjukar ut de främmande föremålen innan avlägsnande minskar risken för repor. De flera ytbeläggningarna på ansiktsskölden är resistenta mot ljusskrapa, men tung, missbrukande repor kan bryta igenom beläggningarna och orsaka synliga märken. Avlägsnar smuts och buggar med bra rengöringsmetoder och håller din hjälm i ett RaceCase? kommer avsevärt att bidra till att förlänga livslängden på din hjälm och ansiktssköld.

Rengöring av hjälmen: Det avtagbara, tvättbara fodret i alla våra hjälmar gör det enkelt att rengöra. Även en man kan göra det. Ta bort kindens kuddar först genom att omsläppa knapparna 3 (vanligtvis) på varje sida. Var försiktig så att du inte riva? kudden ut, men försiktigt unta varje knapp. The? Crownliner? kan vara oanvänd (2) från baksidan av huvudområdet och dras bort från hjälmen i pannan. Notera justeringspilen för att installera kronbladet igen. Kasta dessa tre stycken i tvättmaskinen om möjligt i en tvättväska så att plastdelarna inte kan brytas eller skada textilen och låt lufttorka innan du installerar den igen.

Rengör ansiktsskölden: ScorpionExo ansiktsskärmar i 400 och 700-talet har olika rengöringsprocedurer för både in och ut. Utsidan är belagd med en anti-repskikt som förhindrar mindre repor, men kan inte motstå tungtorkning och rengöring utan att förorena smuts, smuts och buggar först. Observera den fuktiga handdukmetoden för att mjukna torkade buggar och smuts ovanför. Plastpussar fungerar bra för att rengöra utsidan av skärmen så länge smuts och smuts har mjukats och tagits bort först. Den inre Everclear? Inga dimmabelagda ansiktsskärmar kräver särskild behandling för rengöring. Vi föreslår att du använder ett varmt vatten och mild tvål kombination följt av? Pat torkning? med en torr handduk. ? Torka? kan orsaka för tidigt slitage och repor på Everclear? innercoating.

Kemikalier: Vissa vanliga hushållskemikalier kommer att reagera negativt med polykarbonaten, glasfiberen eller beläggningarna på hjälmen. Undvik kontakt med aceton (nagellackfjernare), kaustiska lösningar (ammoniakbaserade rengöringsmedel), hårsprayer innehållande metylen, klor från simbassänger eller lim.


Funderar du på att köpa Scorpion Exo 2000 Evo Air Track? Detta är en av stjärnprodukterna på motardinn, din motorcykelbutik online. Priset är 361.45 $, under begränsad tid! På motardinn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från Scorpion till bästa pris. Alla våra motorcykelprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Funktioner Scorpion Exo 2000 Evo Air Track

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI