`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Shad

Shad Comfort Seat Honda Integra 750

Shad Comfort Seat Honda Integra 750

Shad Comfort Seat Honda Integra 750

 • Shad Comfort Seat Honda Integra 750
 • Shad Comfort Seat Honda Integra 750
 • Shad Comfort Seat Honda Integra 750
 • Shad Comfort Seat Honda Integra 750

Shad Comfort Seat Honda Integra 750

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Shad Comfort Seat Honda Integra 750

Hur många kilometer bra vägar har förstörts av en obekväm sits. Den nya generationen av shad STYLE säten har utformats för att öka komforten för förare och passagerare i medium eller långa resor, både i staden och på vägen för medium eller långa tidsperioder. Ergonomi, hårdhet och utformningen av varje SHAD STYLE säte har studerats av våra ingenjörer och designers. Ingenting tas från det ursprungliga sätet; basen, skum och lock är en del av en helt ny sits.

Nytt värmesystem: komfort och säkerhet i enlighet med Xtreme Villkor:

Ställa in en ny standard i ergonomi när man rider en motorcykel är berörda, har vi skapat en ny serie säten försedda med värme, kan uppnå den önskade temperaturen inom en minut. Värmen fördelas jämnt över ytan och temperaturen kan väljas mellan två positioner (36 och 42 grader Celsius). Du kan ansluta direkt till batteriet eller genom nyckeln till att få total kontroll. Hur som helst, innehåller systemet en kontroll av spänning och stängs av automatiskt när batteriet levererar mindre än 12V hindrar det från att inte kunna starta motorn.

INNOVATION:

Varje del av en SHAD säte har gjorts om och förbättrats från det ursprungliga sätet, med hjälp av nya tekniska koncept och den senaste utvecklingen av material. Den viktigaste nyheten är 3D MESH teknik, en bielastic skum placeras mellan basen och kudden polyuretan för att öka känslan av komfort. Våra platser ANVÄND INTE gel lösningar som är deformerade som tiden går och är känsliga för temperaturförändringar. 3D-nät teknik garanterar timmars resa utan att förlora sin form; det absorberar vibrationer och dämpar återhämtningen, samt erbjuder mer elasticitet och motstånd.

NYSKAPANDE TEKNOLOGI:

Shad säten komfort uppnås genom att använda material av hög kvalitet. En skay, resistent mot kemikalier och ogynnsamma väderförhållanden, med termo tejpade sömmar som erbjuder en 100% vattentät och vattenavvisande sits. En bas som har förbättrats över OEM sätet, med polyuretanmaterial i GMPU, att förse den med en högre motståndskraft mot stötar, men med mindre weight.The stolens inre område har en hög densitet polyuretanskum, den exklusiva 3D MESH teknik och polyester skum som erbjuder en mjuk finish. Dessutom, mellan skummet och basen vi bildat en tryckavlastningstunnel, som tillåter luften att gå ur och rätt tryckfördelningen.

MER KOMFORT:

Ökningen av kontaktytan och tryckavlastningstunneln säkerställa en bättre tryckfördelning, vilket ger en känsla av kuverte ergonomi och komfort. De olika COMFORT tester utförda av SHAD visar att en SHAD STYLE säte innebär en garanti för komfort under cykling. Trycket karta visar skillnaden mellan en SHAD STIL säte och resten av säten som finns på marknaden. Den SHAD STIL sortimentet fördelar trycket bättre hela sätet, vilket minskar kritiska tryckpunkter och eliminera de "hot spots" som vanligtvis orsakar obehag och trötthet.

KVALITET:

Vår kvalitetsavdelning har en nyckelroll i kontrollen och övervakningen av vårt produktsortiment. Alla våra SHAD STYLE platser är föremål för flera tester för att säkerställa att de uppfyller de strängaste. De mest rigorösa kvalitetskontroller tillämpas på hela vårt SHAD STYLE intervall, precis som vi gör med OEM platser vi tillverkar för våra OEM-kunder. Den höga tekniska nivå som uppnåddes under utveckling och tillverkning av våra platser har tillåtit oss att få den mest prestigefyllda kvalitetscertifieringar, bland dem, IS0 9002

100% nya SEAT:

Med SHAD STYLE säten, behöver kunden inte att ge sitt gamla säte, eftersom ingenting återanvänds från den ursprungliga sätet. SHAD stil är 100% nya modeller. Våra platser är gjorda av nya och förbättrade material.

Specifikationer:

Vikt: 5.80kg

Längd: 85 cm

Bredd: 54 cm

Höjd: 45 cm


Alla motorcykel produkter av kategorin Säten har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På motardinn du finna hela Reservdelarproduktskatalogen från märket Shad. Priset på Shad Comfort Seat Honda Integra 750 är 489.95 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner Shad Comfort Seat Honda Integra 750

Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Sittplats

-

Bra kvalitet

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga