Shad Comfort Seat Honda NC700s NC750S without Logo

Shad

$ 279.95

Storlek och modell

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

Tillgänglig i andra färger

shad-comfort-seat-honda-nc700s-nc750s-without-logo

shad-comfort-seat-honda-nc700s-nc750s-without-logo

lupa

Shad Comfort Seat Honda NC700s NC750S without Logo

close

Shad Comfort Seat Honda NC700s NC750S without Logo

Shad Comfort Seat Honda NC700s NC750S without Logo

play-video

Shad Comfort Seat Honda NC700s NC750S without Logo

Produktbeskrivning

En ny generation av komfortstolar. SHAD har utvecklat SHAD STIL, en avancerad utbud av komfortstolar som skapats av ingenjörer som specialiserat sig på ergonomi, som innehåller toppmodern komfort teknik för att göra din resa så bekväm som möjligt.
Hur många kilometer bra vägar har förstörts av en obekväm sits. Den nya generationen av shad STYLE säten har utformats för att öka komforten för förare och passagerare i medium eller långa resor, både i staden och på vägen för medium eller långa tidsperioder. Ergonomi, hårdhet och utformningen av varje SHAD STYLE säte har studerats av våra ingenjörer och designers. Ingenting tas från det ursprungliga sätet; basen, skum och lock är en del av en helt ny sits.
INNOVATION:
Varje del av en SHAD säte har gjorts om och förbättrats från det ursprungliga sätet, med hjälp av nya tekniska koncept och den senaste utvecklingen av material. Den viktigaste nyheten är 3D MESH teknik, en bielastic skum placeras mellan basen och kudden polyuretan för att öka känslan av komfort. Våra platser ANVÄND INTE gel lösningar som är deformerade som tiden går och är känsliga för temperaturförändringar. 3D-nät teknik garanterar timmars resa utan att förlora sin form; det absorberar vibrationer och dämpar återhämtningen, samt erbjuder mer elasticitet och motstånd.
NYSKAPANDE TEKNOLOGI:
Shad säten komfort uppnås genom att använda material av hög kvalitet. En skay, resistent mot kemikalier och ogynnsamma väderförhållanden, med termo tejpade sömmar som erbjuder en 100% vattentät och vattenavvisande sits. En bas som har förbättrats över OEM sätet, med polyuretanmaterial i GMPU, att förse den med en högre motståndskraft mot stötar, men med mindre weight.The stolens inre område har en hög densitet polyuretanskum, den exklusiva 3D MESH teknik och polyester skum som erbjuder en mjuk finish. Dessutom, mellan skummet och basen vi bildat en tryckavlastningstunnel, som tillåter luften att gå ur och rätt tryckfördelningen.
MER KOMFORT:
Ökningen av kontaktytan och tryckavlastningstunneln säkerställa en bättre tryckfördelning, vilket ger en känsla av kuverte ergonomi och komfort. De olika COMFORT tester utförda av SHAD visar att en SHAD STYLE säte innebär en garanti för komfort under cykling. Trycket karta visar skillnaden mellan en SHAD STIL säte och resten av säten som finns på marknaden. Den SHAD STIL sortimentet fördelar trycket bättre hela sätet, vilket minskar kritiska tryckpunkter och eliminera de "hot spots" som vanligtvis orsakar obehag och trötthet.
KVALITET:
Vår kvalitetsavdelning har en nyckelroll i kontrollen och övervakningen av vårt produktsortiment. Alla våra SHAD STYLE platser är föremål för flera tester för att säkerställa att de uppfyller de strängaste. De mest rigorösa kvalitetskontroller tillämpas på hela vårt SHAD STYLE intervall, precis som vi gör med OEM platser vi tillverkar för våra OEM-kunder. Den höga tekniska nivå som uppnåddes under utveckling och tillverkning av våra platser har tillåtit oss att få den mest prestigefyllda kvalitetscertifieringar, bland dem, IS0 9002
100% nya SEAT:
Med SHAD STYLE säten, behöver kunden inte att ge sitt gamla säte, eftersom ingenting återanvänds från den ursprungliga sätet. SHAD stil är 100% nya modeller. Våra platser är gjorda av nya och förbättrade material. Detta gör att vi kan erbjuda omedelbar leverans, utan att vänta, eftersom vi har tillgängliga lager av alla de modeller vi lanserar. Det sparar tid, eftersom sätet anländer till kunden i 24 / 48h.
Made in Europe:
Shad är ledande i Europa inom säte tillverkning för de viktigaste varumärkena. SHAD är en egenskap hos NADSL Group, ett företag som grundades mer än 40 år sedan, vars huvudsakliga verksamhet är utveckling och tillverkning av OEM-säten och bagage för motorcyklar. NADSL är ledande i Europa inom sätes tillverkning och utrustar de viktigaste europeiska varumärken: BMW, Triumph, KTM, Honda, Yamaha Suzuki, Peugeot, MBK. Från vårt huvudkontor i Barcelona, ​​erbjuder vi våra kunder en heltäckande service som omfattar design, utveckling och tillverkning av hela skalan av säten. Alla OEM-projekt är exklusivt utvecklade för varje varumärke beroende på kraven i varje enskilt projekt.

Välkommen till vårt Shad Comfort Seat Honda NC700s NC750S without Logo specialerbjudande. På motardinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras motorcykelutrustning, men också expertinformation på motorcykelprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Säten.

Funktioner

Färg:

Se fler produkter som hör ihop med:

Shad - Reservdelar - Säten Färg: svart

. Reservdelar

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

imagen

Shad Comfort Seat Honda NC700s NC750S without Logo

$ 279.95

Storlek och modell

Vi garanterar marknadens lägsta pris!