`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Shad

Shad Set Reflector Red R/L Case SH36 ´14

 • Shad Set Reflector Red R/L Case SH36 ´14
 • Shad Set Reflector Red R/L Case SH36 ´14
 • Shad Set Reflector Red R/L Case SH36 ´14

Shad Set Reflector Red R/L Case SH36 ´14

Produktbeskrivning Shad Set Reflector Red R/L Case SH36 ´14

Ny sida Cases SHAD SH36. Den SH36 utmärker sig för sin innovativa design och funktionell, dess stora kapacitet för en modulär hjälm storlek XXL och låg vikt jämfört med andra packväskor.

Deras innovativa former sätta trender och erbjuder en elegant, sofistikerad och innovativ design, som anmärker den aerodynamiska linje och estetiska detaljer. En av de viktigaste funktionerna i den nya SH36 är den nya sidomonteringssats, 3P System, som kännetecknas av sin integrerade och lätt design.

SIDE CASE SHAD SH36 WINS INTERNATIONELLA Red Dot Design Award:

Juryn av Red Dot Design Award, som i år firar sitt 60-upplaga, var tvungen att analysera nästan 5000 nomineringar från olika branscher från över 50 länder. Endast de produkter som har övertygat sina medlemmar för sin avancerade design och innovationskraft har förtjänat rätten att det åtråvärda Red Dot tätning.

På NAD SL vi är övertygade om att ständiga förbättringar och strävan efter excellens är vägen framåt för att fortsätta skapa unika och högkvalitativa produkter. I denna bestämning har lett oss att vinna Red Dot Award för utformningen av nya sidecases SH36. Vi känner oss mycket stolta och vill tacka och dela detta pris med alla dem som med ditt dagliga hårt arbete har gjort SHAD bli ledande i branschen.

Bland Red Dot Award vinnare i tidigare upplagor, finner vi mycket prestigefyllda produkter inom sina områden, såsom olika modeller av Audi och BMW, Jacob Jensen, Nespresso, LG, HP, monster, Yamaha MT09 ... För mer information om Award och Red Dot Organization, besök www.red dot.de

KAPACITET FÖR ETT MODUL XXL HJÄLM:

Kapaciteten är en av de funktioner som gör den nya sido fall helt annorlunda. Trots sin kompakta design, har vi optimerat volym maximera utrymmet. På så sätt möter vi ett av de mest populära önskemål för våra kunder, vilket möjliggör en modulär hjälm storlek XXL.

Men tillbaka till våra tekniker, skulle de inte låta detta påverka beteendet hos resväskan upp och vid full belastning. Det är därför de har utvecklat en helt ny strukturell ram. Denna ram gör detta fall vattentät. Den innehåller en dubbelprofil och en pyramidgummikantning inom och blir därmed en labyrint för vatten, som är riktad till basen, där rännan dränerar det effektivt. Dessutom ökar den strukturella ramen styvhet, vilket möjliggör optimering av de använda materialen. Som ett resultat, är den SH36 den lättaste av sitt marknadssegment.

NYTT 3P SYSTEM:

En av shads viktigaste innovationer. Den nya 3P systemsidan kit har särskilt skapats för detta tillfälle, och samtidigt utveckla det, inte bara estetik var i åtanke. Den centrala punkten som skall beaktas var säkerhet.

Integrerad design: The 3P kit är mycket bättre integrerad med cykeln. Den typiska rektangulära ramen är reducerad till en enda arm som uppbär de tre punkterna (3p) som behövs för att fixera sidokåpan.

Position: Både volymen av fallet och vinkeln på 3P-systemet har utformats för att flytta bagage vikt så mycket som möjligt mot cyklar tyngdpunkt. Detta ger högre säkerhet och stabilitet vid körning med full last.

Aerodynamisk: Användningen av 3 poäng ger fasthet och flexibilitet samtidigt. Detta återspeglas på en liten svängning av målet, som låter luften strömma lätt runt den, som man undviker den "ankare" effekten av en typisk platt och styvt fall. Återigen resulterar detta i bättre säkerhet och stabilitet i rörelse.

Patentsökt: Det unika och innovation av nya 3P systemet tillät oss att gå vidare med registrering av patent. Detta gör oss till den enda tillverkaren som kan erbjuda denna typ av montering systemet.

Funktioner:

Designad i Barcelona

Kapacitet: 1 Modular hjälm storlek XXL

Maxlast 10kg

3P System Montering integreras bättre och lättare

Mindre vikt än andra packväskor

aerodynamisk

inre brickan

sLAG~~POS=TRUNC

Vattentät

Tillbehörsinnerpåsen

Specifikationer:

Bredd: 49 / Längd: 38 / Djup: 33

Vikt: 9.14kg

Längd: "79,5" cm

Bredd: 51 cm

Höjd: 35 cm


Handla bekvämt från din vardagsrumssoffa från vår motorcykelbutik online. Köp Shad Set Reflector Red R/L Case SH36 ´14 med lägsta prisgaranti. Vänta inte längre utan upptäck andra relaterade motorcykelprodukter i Baggagekategorin som kan komplettera din order, motardinn erbjuder en effektiv leveransservice.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI