`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Shad

Shad Side Case SH36 Set 2 Units

Shad Side Case SH36 Set 2 Units

Shad Side Case SH36 Set 2 Units

Shad Side Case SH36 Set 2 Units

Shad Side Case SH36 Set 2 Units

 • Shad Side Case SH36 Set 2 Units
 • Shad Side Case SH36 Set 2 Units
 • Shad Side Case SH36 Set 2 Units
 • Shad Side Case SH36 Set 2 Units
 • Shad Side Case SH36 Set 2 Units
 • Shad Side Case SH36 Set 2 Units
 • Shad Side Case SH36 Set 2 Units

Shad Side Case SH36 Set 2 Units

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Shad Side Case SH36 Set 2 Units

Ny sida Fall SH36 av SHAD. Deras innovativa samt funktionell design, sin höga kapacitet och användningen av den nya 3P System gör dem sticker ut från mängden

Sofistikerad design, elegant och avant garde, i samma linje som tidigare införts av SH39 och SH48, som bara några månader efter att lanseras, har blivit en referens för skoter och touring marknader respektive. Dessa nya modeller visar SHAD? S starka engagemang med design.

SIDE CASE SHAD SH36 WINS INTERNATIONELLA Red Dot Design Award 2015

Juryn av Red Dot Design Award, som i år firar sitt 60-upplagan, var tvungen att analysera nästan 5.000 nomineringar från olika branscher från över 50 länder. Endast de produkter som har övertygat sina medlemmar för sin avancerade design och innovationskraft har förtjänat rätten till det åtråvärda Red Dot tätning.

På NAD SL vi är övertygade om att ständiga förbättringar och strävan efter excellens är vägen framåt för att fortsätta skapa unika och högkvalitativa produkter. År 2015 har denna beslutsamhet ledde oss att vinna Red Dot Award för utformningen av nya sidecases SH36. Vi känner oss mycket stolta och vill tacka och dela denna utmärkelse med alla dem som med ditt dagliga hårt arbete har gjort SHAD bli ledande i branschen.

Bland Red Dot Award vinnare i tidigare upplagor, finner vi mycket prestigefyllda produkter inom sina områden, såsom olika modeller av Audi och BMW, Jacob Jensen, Nespresso, LG, HP, Monster, Yamaha MT09 ... För mer information om Award och Red Dot Organization, besök www.red dot.de

Upptäck den nya SH36 BY SHAD

Konstruerad för Riding

Från den tidiga fasen av produktdesign och utformning, har ingenjörer och designers på SHAD försökt kombinera prestanda och funktionalitet. Med detta i åtanke har vi utvecklat en helt ny och annorlunda sida fallet.

KOMPATIBLA MOTO MODELLER:

BMW

F800R (09 14)

HONDA

CBF500 (06 11)

CB500F (13 15)

CB500X (13 15)

CBR500R (13 15)

CBF600 (04 11)

CB650F (14 15)

CBR650F (14 15)

NC700 X / S (12 13)

NC750 X / S (14 15)

Integra 700 (12 13)

Integra 750 (14 15)

CTX 700 (14 15)

VFR 800 (02 13)

VFR800 (14 15)

KAWASAKI

Versys 650 (10 14)

Versys 650 (2015)

ER6 N / F (12 14)

SUZUKI

BANDIT 650/1250-talet ABS (05 14)

V STROM 650 (04 11)

V STROM 1000 (2014)

TRIUMF

TIGER 800 (11 15)

YAMAHA

DIVERSION XJ6 N / S / F ABS (09 15)

FAZER FZ8 (10 15)

MT 07 (14 15)

MT 09 (13 15)

MT 09 TRACER (2015)

KAPACITET FÖR MODULAR XXL HJÄLM

Unik i sin kategori

Kapaciteten är en av de funktioner som gör denna nya sida fall helt annorlunda. Trots sin kompakta design, har vi optimerat volymen maximera utrymmet. På så sätt möter vi ett av de mest populära önskemål för våra kunder, vilket möjliggör en modulär hjälm storlek XXL.

Men tillbaka till våra ingenjörer, skulle de inte låta detta påverka beteendet hos resväska upp och vid full belastning. Det är därför de har utvecklat en helt ny strukturell ram. Denna ram gör detta fall vattentät. Den innehåller en dubbel profil och en pyramidgummikant i, blir därmed en labyrint av vatten, som är riktad till basen, där rännan dränerar den effektivt. Dessutom ökar den strukturella ramen styvhet, vilket möjliggör optimering av de använda materialen. Som ett resultat är det SH36 den lättaste av sitt marknadssegment.

NYTT 3P SYSTEM

En av SHAD? S viktigaste innovationer. Den nya 3P systemsidan kit har särskilt skapats för detta tillfälle, och samtidigt utveckla det, inte bara estetik var i åtanke. Den centrala punkten som skall beaktas var säkerhet.

Integrerad design: Den 3P kit är mycket bättre integrerade med cykeln. Den typiska rektangulära ramen är reducerad till en enda arm som stöder de tre punkterna (3p) som behövs för att fixera sidokåpan.

Position: Både volymen av fallet och vinkeln på 3P-systemet har utformats för att flytta bagage s vikt så mycket som möjligt mot cykeln tyngdpunkt?. Detta ger högre säkerhet och stabilitet vid körning med full last.

Aerodynamisk: Användningen av 3 poäng ger fasthet och flexibilitet samtidigt. Detta återspeglas på en liten svängning av fallet, som låter luften strömma lätt runt det, undvika? Ankare? effekten av en typisk platt och styvt fall. Återigen resulterar detta i bättre säkerhet och stabilitet i rörelse.

Patentsökt: Det unika och innovation av nya 3P systemet tillät oss att gå vidare med patentregistrering. Detta gör oss till den enda tillverkaren som kan erbjuda den här typen av anpassningssystemet.

DESIGN

Utformades av experter

Exklusiv patentsökt Fitting System

SH36 visar en anmärkningsvärd aerodynamisk form, vilket ökar cykeln? S säkerhet och stabilitet. Den har också exklusiva detaljer som den nya reflektorn, motståndskraftig mot damm, fukt och tid, tack vare användningen av nya material.

Olika färger och ytbehandlingar

Att passa med både cykel och Rider

SH36 har olika färger och utföranden? Vit, svart, nya titan, mörkgrå och den nya kolfiber look till perfekt passform med både cykel och ryttare. Dessutom, som extra tillbehör, reflektorn kan ändras genom en röd, inte missa någon detalj.

Innerpåsen MED SPECIFIK DESIGN

Den perfekta matchen för en högre bekvämlighet

För denna lansering, har en ny särskild innerpåse utformats. Den passar perfekt i SH36 och två påsar kan fästas för enkel transport. Använd dem för en högre komfort, eftersom det gör det lättare att förbereda bagage eller bär det utan att behöva ta fallet ur monteringssats.

TEKNISKA DETALJER

Maximal belastning: 10 kg

Kapacitet: 1 Modular hjälm storlek XXL

3P System: Montering integreras bättre och lättare

Mindre vikt än andra packväskor

Inre fack

Vattentät Tätningssystem

Valfri innerpåse som tillbehör

Mått: Bredd: 49 / Längd: 38 / Djup: 33


Köp dina favorit Baggagemodeller och njut av motorcykel. Du har rätt att returnera varan inom 30 dagar om du inte är nöjd med ditt köp av Shad Side Case SH36 Set 2 Units. Om du har några frågor angående ditt köp av Shad Side Case SH36 Set 2 Units, kontakta vårt professionella motorcykelteam via telefon eller email.

Funktioner Shad Side Case SH36 Set 2 Units

Färg

kundens omdömen och frågor (9)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Allvarlig

-

Great! Produkt kompatibel och utmärkt spårning av ordern, att rekommendera.

Bra kvalitet

-

god kvalitet och bra pris.Jag nöjda.

Bra

-

Perfekt, enkel att montera och välgjord

Låsbar?

-

God dag Är dessa fall mot öppna resväskor låsbara? Tack Gruss Senthuyan Kamalakaran

våra experter svarar

Hej! det kommer med ett nyckellås. Tack!

Färg

-

Hej, jag undrar vad är den färg som kommer från toppen? är kol? tack

våra experter svarar

Hej! ja, det är kol. Tack!

P0449896457

-

moi.honda blackbird xx vm-07 är en bakre väska + Shad Shad monter. packväskor + fästen vad skulle? priset?

våra experter svarar

Hej, produkten Shad Side Case SH36, två resväskor att sätta sidan av hjulet. De behöver inte extra bifogad fil, de passar in i hjulet. Hälsningar.

Infästningar

-

ramarna för påsarna ingår inte, eftersom jag har skulle kosta Crossrunner 2016.

våra experter svarar

Hej! detta är fäst kit du behöver (H0CR85IF tillverkare av referens): https://www.motardinn.com/motorcycle-equipment/shad-side-master-3p-system-for-honda-vfr800/136082090/p Tack!

Sh36 påsar

-

Erbjudandet gäller för 2 påsar, men det kommer med beslag för att fästa påsarna på cykel? Jag använder CB650F.

våra experter svarar

Hallå! nej, beslag inte. Tack!

Shad sido fallet sh36 september 2u.

-

God kväll. Uppsättningen kommer med påsar ingår fastställande? Om inte från vilken modell för Honda Integra 700 2012?

våra experter svarar

God natt, är infästningar inte. hälsningar

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga