Sigma MySpeedy

Sigma

$ 22.95

Listpris: 35.03

Du sparar 34.49%: $ 12.08

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

Tillgänglig i andra färger

sigma-myspeedy

sigma-myspeedy

sigma-myspeedy

sigma-myspeedy

sigma-myspeedy

sigma-myspeedy

sigma-myspeedy

sigma-myspeedy

lupa

Sigma MySpeedy

close

Sigma MySpeedy

Sigma MySpeedy

play-video

Sigma MySpeedy

Produktbeskrivning

MySpeedy utökar cykeldator marknaden som innebär att ett varierat utbud av smarta, ljusa, anpassningsbara, och coola hastighetsmätare. Det markerar slutet på standardiserade design i världen av cykeldatorer! De nya modellerna har en unik stil, färgglada konsoler, och trådlös överföring. Detta gör MySpeedy den trendigaste utformade objekt på någon styret.
Individualitet och mångfald:
I slutet av standardiserade design i världen av cykeldatorer är här. MySpeedy från SIGMA SPORT expanderar cykeldator marknaden som innebär att ett varierat utbud av smarta, ljusa, anpassningsbara, och coola vägmätare.
Nio olika modell mönster, elva silikonringar för dator huvuden, den praktiska styrfästet med twist justering och den trådlösa överföringen gör MySpeedy den trendigaste stil objekt på några cykel styret.
Visa:
Den stora, runda datorskärm är extremt lätt att läsa. MySpeedy "välkomnar" användare när vakna upp från viloläge innan en tur genom att visa en anpassad "ansikte", som kan väljas från en av tio olika motiv.
Under resan, är en funktion värde som visas hela tiden. Displayen kan ändras genom att trycka på knappen Mode. En periferihastighet index ger permanent information om den aktuella hastigheten, även om displayen ändras under en åktur och resan tid eller distans visas.
Enkel användning:
Enkelhet bäst:
Med bara en enda manöverknapp, är extremt lätt att använda MySpeedy. Detta är placerad på kanten av datorn och är mycket känslig, så det kan även pressas med tummen. Tacho, klocka, och väg ikoner indikerar klart det aktuella visningsläget.
inställningar Enheten konfigureras en gång med hjälp av SET-knappen på baksidan. Navigations objekt på den vänstra kanten av inställningsmenyn ger vägledning och blinkar för att indikera aktuell inställning området.
Plugn CYKEL:
MySpeedy passar på alla styret och kan fästas extremt snabbt. Kisel remmar som håller fast fästet är fastsatta på styret i sekunder. Datorn huvudet vrids därefter in i bracket.The hastighetssensor kan också fästas till cykeln i en fråga om sekunder. Magneten fästs därefter och användaren är redo att gå.
Omedelbar borttagning:
Rusar för att få på bio eller att träffa en vän för kaffe? Datorn frigörs från konsolen med en enda vridning att omintetgöra potentiella tjuvar.
Enkel montering:
Styret fästet fästs med kisel remmar och datorn huvudet helt enkelt vrids på.
Hastighetssensorn är kopplad till framgaffeln på några sekunder med hjälp av bandet tillhandahålls och magneten inriktas sedan på ekrarna.
Olika mönster och individualitet:
MySpeedy finns i nio olika utföranden. Var och en av dessa har sin egen kisel ring och matcha färgade fäste bandet.
Följande mönster finns kamouflage, Sweety, Herbie,
Evil Eye, Stars & Stripes, Dots, Aloha, Pow! och skalle.
En knapp med lätt att känna tryckpunkt:
Med bara en knapp, är MySpeedy lätt och bekväm att använda. Knappen är praktiskt taget placerad på den nedre kanten av datorn. Den trevliga, lätt att känna tryckpunkten gör det möjligt att snabbt navigera genom menyn. Materialet är utformat för att möjliggöra enkel användning av datorn även med handskar.
Fodraldesign skyddar skärmen mot repor:
Datorn har avsiktligt utformats för att vara robust. Den inbäddade displayen utomordentligt och effektivt skydd mot repor med klart utskjutande kanten.
Faces - animeringar:
Med en MySpeedy kan användare bestämma vilken ansikte hälsar dem i början av varje åktur. Vid aktivering, det vill säga när MySpeedy slås på eller du iväg från viloläge, visar cykeldatorn den valda ansiktet. Välj från elva olika ansikten i inställningsmenyn
På att stoppa ridning, är det personliga, animerade "ansikte" visas i fem minuter, sedan under ytterligare fem minuter utan animering. Om cykeln står still i tio minuter stängs displayen.
Rörelsesensor:
MySpeedy är utrustad med en rörelsesensor. Detta aktiverar automatiskt cykeldatorn när den flyttas och sätter den i viloläge om ingen rörelse upptäcks i tio minuter också. Rörelsesensorn sparar energi så att MySpeedy har en batteritid på upp till fyra år, men det också automatiskt register rida data utan att du behöver trycka på start eller stopp.
Hjulstorlek tabell:
Den MySpeedy är extremt lätt att konfigurera. För att exakt mäta hastighet och avstånd, måste du ange din cykel hjul storlek. En lista med tolv vanliga hjuldimensioner som sträcker sig från 12 till 29 inches lagras i inställningsmenyn. Simpy välja den som passar din cykel. Naturligtvis kan du också ställa in hjulstorleken genom att mäta omkretsen av din däck i mm
Hastighetsmätare:
Indikatorn i mitten av den stora, runda display MySpeedy hastighet är lätt att läsa. Den full fart utan decimaler visas upp till 99 km / t, eller mph. En periferihastighet index indikerar också aktuell hastighet och kan ses i alla vyer funktions. Den fullskaliga toppar vid 60 km / t eller mph.
Ride avstånd:
ow långt? Avstånd är noggrant uppmätt och avrundade till närmaste hundradels km / mile. (99.99km / mi)
Sträcka:
Totalt avstånd kan endast ses när du inte rider, och räknas i sin helhet km / miles upp till 9999.
Rida tid:
Hur länge? MySpeedy räknar ren rida tid utlöses av den automatiska start / stoppfunktion. Ta så många pauser som du vill, är rida tid handlar om ritten!
Intuitiv menynavigering för enkla inställningar:
inställningar Enheten konfigureras en gång med hjälp av SET-knappen på baksidan. I menyinställningar navigations objekt på vänster ge vägledning och blixt för att visa den aktuella inställningen området.
ATS, hastighet och trådlös överföring:
MySpeedy registrerar hastigheten med hjälp av analoga överföringssystemet (ATS) sändare som trådlöst överför data till datorn.
Den analoga symbol överförs i krypterat format för att eliminera överhörning, och har en räckvidd på upp till 70 centimeter. Fastsättning via buntband, är en O-ring eller en rem enkel.
Sändaren själv har en mycket flexibel gummibasen, som passar på alla gaffel.
Frakt Läge:
För att spara på batteriet, kommer MySpeedy inom sjöfarten läge. Displayen är avstängd och inte svarar på rörelse eller knappen trycks. Enheten måste väckas från sjöfarten läget innan den tas i bruk. För att göra detta, tryck och håll nere ligger på baksidan i cirka fem sekunder. Inställningsmenyn kommer då att visas.
Transportmedel:
Om sensorn har upptäckt rörelse fem gånger men inte in ett hjul rotation, växlar datorn till transportläge. Denna status är lätt identifierbara genom den animerade bil som visas på displayen. En gång i transportläge måste MySpeedy ställas om till aktivt läge genom att trycka på knappen Mode.
Lång batteritid:
Den MySpeedy batteritid är över fyra år med en genomsnittlig användning av en timme om dagen. Huvudet och sändaren kommer med en konventionell standard CR2032 batteri.
Vattentät:
När allt kommer omkring, är det självklart att, liksom alla andra SIGMA cykeldatorer, är MySpeedy vattentät.

Sigma MySpeedy är tillgängligt i olika val och egenskaper. Välj den produkt som bäst möter dina behov och få den levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i online motorcykelbutiken hitta Sigma MySpeedy relaterade produkter. Vårt utbud av Gps och navigatorer produkter är designat för att ge dig fullt förtroende, oavsett intensitet på ditt träningspass eller din idrottsaktivitet.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Sigma - Elektronik - Gps och navigatorer

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
Sigma BC 16.16 STS Wireless

Sigma

BC 16.16 STS Wireless

$ 59.27 $ 42.25

 
Sigma Activity Tracker

Sigma

Activity Tracker

$ 64.59 $ 42.45

imagen

Sigma MySpeedy

$ 22.95

Listpris: 35.03

Du sparar 34.49%: $ 12.08

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!