`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-lite

X-lite X 1003 Hi Visibility N Com

X-lite X 1003 Hi Visibility N Com

 • X-lite X 1003 Hi Visibility N Com
 • X-lite X 1003 Hi Visibility N Com
 • X-lite X 1003 Hi Visibility N Com

X-lite X 1003 Hi Visibility N Com

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning X-lite X 1003 Hi Visibility N Com

X 1003 är luckan upp hjälmen av X lite för Touring ryttare: tre yttre skalstorlekar, en innovativ design och de bästa tekniska lösningarna. Den levereras med P / J homo: skydds hakskydd har passerat homologe tester som krävs av FN / ECE-föreskrifter för fullständiga hjälmar. X 1003 är försedd med en Dual Action dubbel säkerhet hakan öppningsgränsbevakningen och ett komplett ventilationssystem (Touring Ventilationssystem / TVS). Den avtagbara och tvättbara komfort stoppning har utformats med de bästa tyger. Dessutom, X 1003 har en ultra bred visir, VPS solskydd med UV 400 skydd, glasögon Adaptive system Microlock2 hållningssystem och ställa upp för kommunikationssystemet N Com X-serien.

Specifikationer:

Vikt: 1480 gr

Teknologi:

COMPOSITE YTTRE FIBER SHELL:

Den är gjord av sofistikerade material såsom kol, Kevlar® och glas som garanterar mycket hög prestanda.

TRIPLE yttre skal:

Trippel yttre skal.

TVS TOURING VENTILATIONSSYSTEM

Vindskydd:

Lätt går att flytta, förhindrar luft infiltration från hakan.

TOURING Performance Comfort:

Avtagbara och tvättbara, paddingis inner komfort tillverkad av hög andningsförmåga, mjuk och fräsch tyger, med antibakteriell behandling som garanterar maximal komfort. Den inre vaddering av alla modeller har utvecklats längs en experimentell schemein MotoGP och Superbike. Det kan lätt tas bort och bytas ut, tack tothe exklusiv snäppmekanism.

EYEWEAR ADAPTIV:

Den nya och exklusiva Glasögon Adaptive (EA) är utformad för bekvämligheten av glasögonbärare. På ett snabbt och enkelt sätt, gör det möjligt för EA oss att skaffa en plats i kindkuddarna för

Dubbelverkande:

Som gör att visiret låset för att förhindra oavsiktlig öppning visir vid höga hastigheter, eller visir avimning (vid låga hastigheter eller stannar med minst visir öppning).

VISION systemet:

Exklusiva solskydd placeras på utsidan eller insidan av visiret. Det kan lätt aktiveras: bara lägre eller lyfta använda eller utesluta. Det är gjuten av SABIC Innovative Plastics (tidigare General Electric Plastics) Lexan OQ och är S / R (reptålig) och F / R (Fog Resistant) behandlas. Användbar i alla möjliga situationer, är det lätt att ta bort när det inte behövs, eller för normala underhålls och rengöringsoperationer.

QUICK RELEASE VISOR:

Verktyg gratis snabbkoppling visir.

Reptålig "ULTRAWIDE" VISOR:

Den stora ytan gör det möjligt att ha ett bredare perspektiv, även i sidled, vilket i hög grad ökar den aktiva säkerheten. Alla visir är reptålig (S / R).

MICROLOCK:

Retention system med mikrometerjustering.

Homologe P / J:

Homologerade Full Face / Open Face

FOG beständigt inner VISOR:

Dimma resistenta visir med silikon tätade profil (FSB? Full silikon Border). Tack vare den exklusiva justeringssystemet adoptedby den Nolangroup kan sträcka av Pinlock® visiret justeras från utsidan, vilket gör bort onödig.

N COM X-serien:

Det är raden av kommunikationssystem avsedda för X Lite N Com hjälmar. De enda telefoner som är fullt integrerade i kompositfiber hjälmar för maximal prestanda, komfort och ljudkvalitet.


Upptäck alla Hjälmarprodukterna du kan hitta på motardinn som X-lite X 1003 Hi Visibility N Com. Köp X-lite X 1003 Hi Visibility N Com nu och spara en massa pengar på Öppningsbaraprodukter. Dessutom, tack vare den höga kvaliten som X-lite erbjuder kommer det att vara det perfekta köpet. Vet du redan att du kan hitta X-lite X 1003 Hi Visibility N Com och andra sporter i vår motorcykelbutik? Tack vare motardinn, kan du nu hitta ett brett utbud av Hjälmarvaror, perfekta för vilka sporter som helst.

Funktioner X-lite X 1003 Hi Visibility N Com

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI