`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-lite

X-lite X 1003 Ultra Carbon Dyad

 • X-lite X 1003 Ultra Carbon Dyad
 • X-lite X 1003 Ultra Carbon Dyad
 • X-lite X 1003 Ultra Carbon Dyad

X-lite X 1003 Ultra Carbon Dyad

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning X-lite X 1003 Ultra Carbon Dyad

X 1003 ULTRA CARBON är luckan upp hjälmen av X lite för mer krävande Touring ryttare, som utvecklats med ultralätt kolfiber skal. Tre yttre skalstorlekar och oöverträffad utseende, i samband med en otroligt låg vikt (60/80 g än den modell X 1003). X 1003 ULTRA CARBON kommer med P / J homo: skydds hakskydd har passerat homologe tester som krävs av FN / ECE-föreskrifter för fullständiga hjälmar. Den är försedd med en Dual Action dubbel säkerhet hakan öppningsgränsbevakningen och ett komplett ventilationssystem (Touring Ventilationssystem / TVS). Den nya avtagbara och tvättbara inre stoppning (Carbon Fitting) är gjord av aktiverade kolfibrer. Det aktiva kolet är temperaturreglerande (det uppmuntrar svett avdunstning samtidigt behålla en konstant temperatur), antistatisk (det hjälper till att kontrollera statisk elektricitet), bakteriostatiska (respekterar huden och skyddar den från föroreningar) och 100% naturlig. Dessutom är X 1003 ULTRA CARBON utrustad med en ultra brett visir, VPS solkräm med UV 400 skydd, glasögon Adaptivt system och Microlock2 retentionssystem.

Specifikationer:

Vikt: 1410 gr

Teknologi::

COMPOSITE YTTRE FIBER SHELL:

Den är gjord av sofistikerade material såsom kol, Kevlar® och glas som garanterar mycket hög prestanda.

TRIPLE yttre skal:

Trippel yttre skal

TVS TOURING VENTILATIONSSYSTEM

Vindskydd:

Lätt går att flytta, förhindrar luft infiltration från hakan.

TOURING Performance Comfort:

Avtagbara och tvättbara, paddingis inner komfort tillverkad av hög andningsförmåga, mjuk och fräsch tyger, med antibakteriell behandling som garanterar maximal komfort. Den inre vaddering av alla modeller har utvecklats längs en experimentell schemein MotoGP och Superbike. Det kan lätt tas bort och bytas ut, tack tothe exklusiv snäppmekanism.

EYEWEAR ADAPTIV:

Den nya och exklusiva Glasögon Adaptive (EA) är utformad för bekvämligheten av glasögonbärare. På ett snabbt och enkelt sätt, gör det möjligt för EA oss att skaffa en plats i kindkuddarna för glasögon tempel. Systemet är reversibel, så de cheeck dynor kan återföras till den ursprungliga konfigurationen.

Dubbelverkande:

Som gör att visiret låset för att förhindra oavsiktlig öppning visir vid höga hastigheter, eller visir avimning (vid låga hastigheter eller stannar med minst visir öppning).

VISION systemet:

Exklusiva solskydd placeras på utsidan eller insidan av visiret. Det kan lätt aktiveras: bara lägre eller lyfta använda eller utesluta. Det är gjuten av SABIC Innovative Plastics (tidigare General Electric Plastics) Lexan OQ och är S / R (reptålig) och F / R (Fog Resistant) behandlas. Användbar i alla möjliga situationer, är det lätt att ta bort när det inte behövs, eller för normala underhålls och rengöringsoperationer.

QUICK RELEASE VISOR:

Verktyg gratis snabbkoppling visir.

Reptålig "ULTRAWIDE" VISOR:

Den stora ytan gör det möjligt att ha ett bredare perspektiv, även i sidled, vilket i hög grad ökar den aktiva säkerheten. Alla visir är reptålig (S / R).

Dubbelverkande:

Som gör att visiret låset för att förhindra oavsiktlig öppning visir vid höga hastigheter, eller visir avimning (vid låga hastigheter eller stannar med minst visir öppning).

MICROLOCK:

Retention system med mikrometerjustering.

Homologe P / J:

Homologerade Full Face / Open Face

FOG beständigt inner VISOR:

Dimma resistenta visir med silikon tätade profil (FSB? Full silikon Border). Tack vare den exklusiva justeringssystemet adoptedby den Nolangroup kan sträcka av Pinlock® visiret justeras från utsidan, vilket gör bort onödig.


Älskar du motorcykel? Få din X-lite X 1003 Ultra Carbon Dyad och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som X-lite ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Kroppsskydd för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva motorcykelmodellerna som möjligt, har de flesta av våra Hjälmarvaror designats i samarbete med proffsen!

Funktioner X-lite X 1003 Ultra Carbon Dyad

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga