up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

AGV
360

AGV Åben Ansigtshjelm K5 Solid

AGV Åben Ansigtshjelm K5 Solid

plus
  • 360AGV Åben Ansigtshjelm K5 Solid
  • Play videoAGV Åben Ansigtshjelm K5 Solid
  • AGV Åben Ansigtshjelm K5 Solid
  • AGV Åben Ansigtshjelm K5 Solid

AGV Åben Ansigtshjelm K5 Solid

Produktbeskrivelse AGV Åben Ansigtshjelm K5 Solid

K 5 Er The New AGV Glasfiber Og Carbon Fibre Hjelm, et referencepunkt til sportsbrug, men på samme tid Ekstremt Comfortable.It er designet under hensyntagen til AGV Extreme standarder, til at maksimere ydeevne og comfort.The Glasfiber Og Carbon Fibre Shell Garantier Resistance og lethed, mens linjerne er Aerodynamisk og strømlines, Sand AGV Style. Komfort er sikret af The Perfect Fit og ved let Operated Inner Visor. Størrelse Er Minimeret Tak Til Design Undersøgelser udført på Racing Hjelme og den integrerede Hækspoiler giver fremragende stabilitet selv ved høj hastighed.

SHELL: Den ydre skal er lavet af glasfiber og kulfiber. Skallen fås i 2 størrelser. De indre EPS fås i 4 størrelser. Hver størrelse har 4 forskellige tætheder, at altid garanterer den bedste sikkerhed lethed ratio, og optimal komfort for hver størrelse.

VENTILATION: Det IVS (Integrated Ventilation System), der er designet ved hjælp af CFD-analyse, har kanalerne udhulet i skallen for bedre luftcirkulation inde i hjelmen og bedre aerodynamisk efficiency.The brug af to forreste side luftindtag, sammen med en anden stor central luftindtag, integreret i skallen profil, sikrer en ensartet strøm af frisk luft inde i helmet.The tilbage udsugningsanlæg fjerner den varme fugtige luft inde i hjelmen, og er udstyret med en ny ON / OFF-system, som er udviklet i vindtunnel, for optimal ventilation.

VISOR: Afhængig af størrelsen, K 5 tilbyder to typer visirer: GT 2.1 for størrelserne XS, S, MS og GT 2 for størrelserne ML, L, XL, XXL. Dette garanterer perfekt adhæsion med skallen på alle tidspunkter, for at undgå træk og støjgener. Til dette formål, er visirer også udstyret med den nye visir kant, hvilket yderligere forbedrer sæl og insulation.Visors behandles for at undgå ridser og dug, og 100% UV ray beskyttelse er også garanteret. Der er også en ny patenteret mikro åbning system er enkelt at bruge en knap på hagebeskytter. Dette system giver mulighed for låsning visiret i lidt åben stilling, for øget ventilation. Den visir åbning og lukkemekanisme har en XQRS system til hurtig fjernelse uden brug tools.K 5 også leveres med en intern ridsefast, tonet solskærm, der kan fjernes for rengøring og udskiftning uden brug af værktøj.

Indre beklædninger: De indvendige foringer kan tages af og vaskes og er fremstillet af et desinficeret Dry Comfort stof for at forhindre dannelsen af ​​bakterier og påbegyndelsen af ​​allergier. Dette stof bidrager til den hurtige spredning af fugt fra huden, absorptionen af ​​overskydende sved

og sikrer rytteren holder sig frisk selv over lange perioder.

FUNKTIONALITET / SIKKERHED: Tilbageholdelsen system har en dobbelt D metalring lukkemekanisme inspireret til racing world.K 5 er klar til brug med SHARE, kommunikationssystemet udviklet af AGV.

TEKNISK DATA:

Composite materiale fiber (glas kulstof) ekstern shell fås i 2 størrelser, og EPS inderfor fås i 4 størrelser med 4 diffe

leje tætheder.

Shell og EPS dimensioner optimeres ved hjælp af FEM (Finite Elements Analysis) system.

Ventilationssystem: IVS bestående af en hagebeskytter udluftning, 2 front lufthuller, og en udsugning med ON / OFF-system, der er udviklet i

vindtunnel for optimal ventilation og stabilitet.

Central forreste luftkanal indbygget i skallen profil med direkte høj luftstrøm kanal.

Hækspoiler integreret i skallen profil

De interne komponenter, lavet af hygiejniseret 3D Dry Comfort materiale, kan være fuldt fjernes og vaskes.

Aftagelig ånde deflector og vind hals beskyttelse

GT2 (størrelser ML L XL XXL) og GT2 1 (størrelse XS SMS) visirer i ridsefast og anti tåge polycarbonat med 100% UV ray pro

beskyttelse.

Visir mikro åbning system.

Nye XQRS (ekstra quick release system) GT 2 visir mekanisme, til hurtig fjernelse af visir PATENTERET

Integreret ridsefast solskærm (ISV), aftagelig og udskiftelig uden brug af værktøj.

Dobbelt D retentionssystem.

Asien FIT option

Vægt: E2205: 1.390 g (+ / 50 g)

SHARE SYSTEM klar


Er du helt vild med motorcykel? Få din AGV Åben Ansigtshjelm K5 Solid og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med AGV. Glem ikke vores store udvalg i Hjelme, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive motorcykel er de fleste af vores Jet varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner AGV Åben Ansigtshjelm K5 Solid

Lukkesystem
Farve
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Første agv

-

Jeg købte Vespa, så jeg valgte AGV til at gøre hjelmen til en italiensk producent. Jeg har hidtil kun brugt en jethjelm til 2980 yen, så jeg købte K-5 JET, fordi jeg ville prøve, hvordan en rigtig hjelm ser ud. Hovedets faktiske størrelse er omkring 59 cm. Hoved og ansigt er større. Vælg L-størrelse. Det er perfekt. Jeg synes, det er bedre at passe så meget i starten, da det vil gå ned fra nu af. Hvis du leder efter en behagelig pasform, synes jeg, at LL er fint. Jeg var imponeret over, at anvendeligheden var så forskellig fra den billige hjelm på 2980 yen. Pasformen er helt anderledes. Det holder godt fast på dit hoved. Følelsen af stabilitet er forbløffende, som om den blev en del af kroppen. Der er gummi mellem visiret og hjelmen, så det slet ikke kommer ind under kørslen. Og du kan mærke luftstrømmen klæbe til ydersiden af hjelmen og flyde baglæns. Det er en enorm følelse af stabilitet. Takket være det er vindtrykket helt anderledes under kørsel. Det er meget let. Det var min første gang at bruge et solskærm, og jeg følte slet ikke behovet, men når jeg først havde brugt det, kunne jeg ikke forlade det. Det er virkelig let at se, når det ikke kun bruges i den blændende aften, men også om morgenen og dagen. Let på øjnene. Og selve hjelmen er ekstremt let. Det føles lettere under kørsel, sandsynligvis på grund af lufttrykets virkning. Det er en rigtig god hjelm.

Superhjelm

-

Meget god hjelm, behagelig og smuk. Mange visirer at vælge imellem. En pinlock kunne have været forsynet med hjelmen i betragtning af prisen ... Hos Scorpion er hjelme billigere, og pinlocks leveres oprindeligt. Og for K5-Jet er de meget svære at finde. Jeg gjorde hele nettet ...

Nice hjelm

-

Nice hjelm. Jeg elsker det.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up