up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

AGV
360

AGV Åben Ansigtshjelm K5 Top

AGV Åben Ansigtshjelm K5 Top

plus
  • 360AGV Åben Ansigtshjelm K5 Top
  • Play videoAGV Åben Ansigtshjelm K5 Top
  • AGV Åben Ansigtshjelm K5 Top
  • AGV Åben Ansigtshjelm K5 Top

AGV Åben Ansigtshjelm K5 Top

Produktbeskrivelse AGV Åben Ansigtshjelm K5 Top

K 5 Er The New AGV Glasfiber Og Carbon Fibre Hjelm, et referencepunkt til sportsbrug, men på samme tid Ekstremt Comfortable.It er designet under hensyntagen til de AGV Extreme standarder, til at maksimere ydeevne og comfort.The Glasfiber og kulstof Fibre Shell Garantier Resistance og lethed, mens linjerne er Aerodynamisk og strømlines, Sand AGV Style. Komfort er sikret af The Perfect Fit, og af den let at betjene Inner Visor. Størrelse er Minimeret Tak til Design Studies udført på Racing Hjelme og de integrerede Rear Spoiler giver fremragende stabilitet selv ved høj hastighed.

SHELL: Den ydre skal er lavet af glasfiber og kulfiber. Skallen fås i 2 størrelser. De indre EPS fås i 4 størrelser. Hver størrelse har 4 forskellige tætheder, altid at sikre den bedste sikkerhed lethed forhold, og optimal komfort for hver størrelse.

VENTILATION: Det IVS (Integrated Ventilation System), der er designet ved hjælp af CFD-analyse, funktioner kanaler udhulet i skallen for bedre luftcirkulation inde i hjelmen og bedre aerodynamisk efficiency.The brug af to forreste side luftindtag, sammen med en anden stor central luftindtag, integreret i skallen profilen, sikrer en konsekvent strøm af frisk luft inde i helmet.The tilbage udsugningsanlæg fjerner den varme fugtige luft inde i hjelmen, og er udstyret med en ny ON / OFF-system, som er udviklet i vindtunnel, for optimal ventilation.

VISOR: Afhængig af størrelsen, K 5 tilbyder to typer visirer: GT 2.1 for størrelserne XS, S, MS og GT 2 for størrelser ML, L, XL, XXL. Dette garanterer perfekt vedhæftning med skallen på alle tidspunkter, for at undgå træk og støjgener. Til dette formål, er visirer også udstyret med den nye visir kant, hvilket yderligere forbedrer sæl og insulation.Visors behandles for at undgå ridser og dug, og er også garanteret 100% UV-ray beskyttelse. Der er også en ny patenteret mikro åbningssystem, enkelt at bruge en knap på hagebeskytter. Dette system giver mulighed for at låse visiret i lidt åben stilling, for øget ventilation. Visiret åbning og lukkemekanisme har en XQRS system til hurtig fjernelse uden brug tools.K 5 også kommer med en intern ridsefast, tonet solskærm, der kan fjernes for rengøring og udskiftning uden brug af værktøj.

Indre beklædninger: De indvendige foringer kan fjernes og vaskes og er fremstillet af et desinficeret Dry Comfort stof for at forhindre dannelsen af ​​bakterier og påbegyndelsen af ​​allergier. Dette stof bidrager til den hurtige spredning af fugt fra huden, absorptionen af ​​overskydende sved

og sikrer rytteren holder sig frisk selv over lange perioder.

FUNKTIONALITET / SIKKERHED: Tilbageholdelsen system har en dobbelt D metalring lukkemekanisme inspireret til racing world.K 5 er klar til brug med SHARE, kommunikationssystemet udviklet af AGV.

TEKNISK DATA:

Kompositmateriale fiber (glas kulstof) ekstern shell fås i 2 størrelser, og EPS inderfor fås i 4 størrelser med 4 diffe

leje tætheder.

Shell og EPS dimensioner optimeret bruge systemet FEM (Finite Elements Analysis).

Ventilationssystem: IVS bestående af en hagebeskytter udluftning, 2 front lufthuller og en udsugning med ON / OFF-system, som er udviklet i

vindtunnelen for optimal ventilation og stabilitet.

Centrale forreste luftkanal bygget ind i skallen profil med direkte høj luftstrøm kanal.

Hækspoiler integreret i skallen profil

De interne komponenter, lavet af hygiejniseret 3D Dry Comfort materiale, kan være fuldt fjernes og vaskes.

Aftagelig ånde deflektor og vind hals beskyttelse

GT2 (størrelser ML L XL XXL) og GT2 1 (str XS SMS) visirer i ridsefast og anti tåge polycarbonat med 100% UV-ray pro

telse.

Visir mikro åbning system.

Nye XQRS (ekstra quick release system) GT 2 visir mekanisme, til hurtig fjernelse af visir PATENTERET

Integreret ridsefast solskærm (ISV), aftagelig og udskiftelig uden brug af værktøj.

D fastholdelse dobbelt system.

Asien FIT option

Vægt: E2205: 1.390 g (+ / 50 g)

SHARE SYSTEM klar


Gennemfør din bestilling af AGV Åben Ansigtshjelm K5 Top, med vores Hjelme udvalg og Jet varer. Kig igennem de andre motorcykel kategorier, Hos motardinn, er vi specialister i motorcykel udstyr, du kan også finde Jet udstyr, til de bedste priser hos motardinn!

Funktioner AGV Åben Ansigtshjelm K5 Top

Farve
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

K5 jethjelm

-

Størrelse passer perfekt og god grafik

God hjelm,

-

Meget god hjelm, hurtig levering, god forsegler.

Det var perfekt.

-

Mere end noget andet, er en stor tilfredsstillelse at kunne AGV k5 køb til halv pris. Rundt om hovedet, den faktiske størrelse 59cm jeg nyder den komfortable ridning uden også strammet ved at montere en lang periode i L størrelse.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up