up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

AGV

AGV Pista GP/Corsa GT/Veloce

plus
  • Play videoAGV Pista GP/Corsa GT/Veloce
  • AGV Pista GP/Corsa GT/Veloce

AGV Pista GP/Corsa GT/Veloce

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse AGV Pista GP/Corsa GT/Veloce

DET RACING SOUL AF AGV TILPASSET TOURING. DETTE ER GT Veloce. Med det samme skal og hovedtræk som Pista GP og Corsa model, denne nye fuld ansigtsmaske AGV garanterer touring model absolutte resultater med hensyn til sikkerhed, lethed, aerodynamik og ventilation. Udseendet er nu mindre aggressiv på grund af fraværet af den bageste spoiler. De tætheder af de indre foringer er blevet udtænkt for komfortabel pasform, velegnet til sport touring brug. Alt dette gør GT Veloce den perfekte hjelm til motorcykel turister der dækker enhver afstand under alle vejrforhold, som også ønsker en sporty og fængslende Racing stil produkt. GT Veloce er kompatibel med AGVisor *, den innovative visir med LCD-teknologi, der med en simpel "klik" tænder visiret fra lyst til mørkt på mindre end et sekund, for at beskytte rytteren eller passager fra stråler fra solen. AGVisor har også en anti dug funktion.

Funktioner:

SHELL:

Den ydre skal består SSL lag (aramid og kulfiber), og fås i 4 størrelser. De interne EPS fås i 4 størrelser. Hver størrelse har 5 forskellige tætheder, at sikre komfort og lethed for hver størrelse, samtidig med at de sikkerhedsmæssige standarder for AGV Extreme Standard protokol.

VENTILATION:

IVS (Integreret Ventilation System) med brede kanaler udhulet direkte i TheShell, og huller, der dirigerer luftstrømmen til rytterens hoved. Den består af 4 forreste luftindtag (3 på forsiden og 1 på hagen vagt), og 2 bageste udsugningsanlæg. Luftindtagene har en åben / luk mekanisme, og deres position er blevet undersøgt og optimeret ved hjælp af CFD (flow dynamisk simulering) software og vindtunnelforsøg. Det samlede areal af luftindtagene er den samme som for Pista GP og Corsa-modeller.

VISOR:

Visir RACE 2 møder Klasse 1 optiske standarder, er fri for visuel forvrængning, og har en tykkelse på op til 3,3 mm for ekstra ansigtsbeskyttelse Det er ridsefri, det er behandlet for at forhindre tåge (4 lag), og garanterer 100% UV ray beskyttelse. Sidst men ikke mindst, er det rive film klar. Synsfeltet forøges med 15 ° i horisonten, og med 8% tilnærmelsesvis på den samlede synsfelt, når der sammenlignes med de vigtigste konkurrenter. Visir mekanisme er lavet af metal, med roterende åbnebevægelse og dens overflade er den mindste af sin kategori. Det har en quick release system til fjernelse og udskiftning af visiret i sekunder uden brug af værktøj. Det har også en forreste Visor Låsesystem, hvilket reducerer risikoen for uønsket åbning også i tilfælde af uheld, med mulighed for

mikro åbning af visiret. GT Veloce er klar til brug med den nye AGVisor med LCD-teknologi.

Indre beklædninger:

De indre lag er de samme som for Pista GP model, ved hjælp af "Rabbit" fit system for tilpasning. Men både udseendet

og pasformen er optimeret til en mere turist og komfortabel brug gennem en undersøgelse af densiteten af ​​de indvendige foringer og

EPS dækker. Ånde deflektor og vinden halsen beskyttelse kan fjernes. Kronen Puden er fremstillet af et åndbart, mikro perforeret Skin Comfort 3D konkave struktur, der er blevet formet af et enkelt stykke for at passe til formen af ​​hovedet, uden syning på de følsomme områder. Sanitised Shalimar 3D kind puder med forskellige massefylde skum og bygget i nakken protektor for bedre komfort og lydisolering; tilpasning af kinden pad fit er også mulig. Ud over den tilpasning af pasformen, er der også mulighed for at tilpasse nakken område, takket være en aftagelig skumindlæg. Alle interne komponenter kan fjernes og vaskes.

FUNKTIONALITET / SIKKERHED:

Tilbageholdelsen systemet er Double D type. Den nye GT Veloce er klar til AGVisor og Share GT, AGV kommunikationssystem bevidst designet til denne hjelm

Teknologi:

Glasfiber, aramid og kulfiber SSL (Super Super Light) skal i 4 størrelser.

4 EPS shell størrelser

ECE 2205, AS / NZS, JIS, ECE / DOT, NBR, ECE ASIA Homologation

IVS (Integreret Ventilation System) ventilation med store luftkanaler på skallen.

Åndbare mikro perforeret Hud Komfort materiale krone pad og desinficeres 3D Shalimar kind puder med forskellige massefylde skum.

Fuldt aftagelige og vaskbare indvendige foringer

Metal XQRS (Extra Quick Release System) visir mekanisme med roterende åbning bevægelse.

Front lås Visir Lås system (VLS) og visir mikro åbning. Quick release system til værktøj fri fjernelse og udskiftning af

visir i sekunder.

Flad RACE 2 ridsefast og anti dug visir med bredt synsfelt, rive film klar.

D fastholdelse dobbelt system.

Del System klar.

AGVisor klar.

Størrelser: XS S MS ML L XL XXL

Vægt: E2205: 1.300 g * (+ / 50 g)


Udforsk alle Hjelme varer, som du kan finde hos motardinn, det kunne være AGV Pista GP/Corsa GT/Veloce. køb dine nu AGV Pista GP/Corsa GT/Veloce og spar penge på Pinlock produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med AGV, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har AGV Pista GP/Corsa GT/Veloce. Hos motorcykel? Tak til motardinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Hjelme, til alt tænkelig sport.

Funktioner AGV Pista GP/Corsa GT/Veloce

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Daniele

-

Superkvalitets superprodukt

Agv pinlock

-

Meget god pinlock og passer perfekt. Min anbefaling.

Tvivl om pinlock

-

Dette er pinlock til AGV corsa? Er det antifog ?? Klæber det sig til søgeren af AGV-korsa ??

vore eksperters svar

Hej, det er en anti-vahi klæbende pinlock til Corsa, Pista GP og GT Veloce, det forhindrer visiret i at tåge. Tak for dit spørgsmål

Meget godt

-

Meget god, tåger ikke noget

Godt

-

Meget varm, men det er ikke praktisk at bære det, når du har korte ærmer på.

God en

-

God en. Tjener formålet

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up