`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

AGV

AGV Planet City 8

  • AGV Planet City 8
  • AGV Planet City 8

AGV Planet City 8

Produktbeskrivelse AGV Planet City 8

Anti-scratch polycarbonat visir.De visirer er homologeret i henhold til standarderne i øjeblikket i brug i dit land sikkerhed. Den røg og iridium skjolde ikke opfylder de sikkerhedsstandarder, der er vedtaget på verdensplan. Disse skjolde kan kun bruges til konkurrencer og private racerbaner. AGV benægter enhver og alle forpligtelser, der følger af en sådan anvendelse.


Hos motardinn, kan du se alle egenskaber på AGV Planet City 8. I vores motorcykel butik, har vi mange størrelser i AGV Planet City 8. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre AGV Planet City 8, andre tilbud på andet motorcykel udstyr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Vizier

-

God visir. Lidt mørkt om efterårsaften. Lys godt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk