up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Alpinestars
360

Alpinestars Motorcykel Støvler Tech 7

plus
  • 360Alpinestars Motorcykel Støvler Tech 7
  • Play videoAlpinestars Motorcykel Støvler Tech 7
  • Alpinestars Motorcykel Støvler Tech 7

Alpinestars Motorcykel Støvler Tech 7

Produktbeskrivelse Alpinestars Motorcykel Støvler Tech 7

Tech 7 Enduro støvle har en specielt udviklet, sammensatte sål for at give Enduro ryttere overlegen holdbarhed, greb, føler og niveauer af strukturel stivhed. Denne CE-certificeret støvle fremmer core stabilitet og flex via en biomekanisk pivot samtidig med fremragende ankel beskyttelse.


Støvlen chassis er designet til at give fuldstændige følelse og optimeret samspil med cykel kontrol, mens det innovative spænde system tillader nem og præcis lukning.Funktioner:


Upper konstrueret af innovative microfiber materiale, der er fleksibelt og slidstærkt. Øvre materiale er forstærket med PU for høje niveauer af modstand og holdbarhed vand og forbedret vægtbesparelse ydeevne.

Specielt designet sammensatte sål giver ATV og Enduro kørere overlegen holdbarhed, greb, føler og en høj grad af strukturel stivhed. Sålen og footpeg insert kan udskiftes.

Alpinestars udviklede TPU shin plade og mediale beskyttelse er konstrueret af et enkelt del for større strukturel integritet og stabilitet. Den anatomisk profilerede skinnebenet plade er udstyret med en dobbelt lukkesystem med en intern microfiber klap fastgjort med velcro for en præcis pasform lukning, mens robust og holdbar skinnebenet plade fastgjort forsvarligt med en præcision justerbart spænde.

Bred indgang blænde for bekvemmelighed og giver bred spænder kalv fit tilpasning og støtte.

Den TPU mediale sidepanel indeholder et avanceret honeycomb gummi indsætte og er designet til fremragende greb mod cyklen og beskytter samtidig mod stød.

Innovativ spænde lukning Systemet omfatter stor effekt aluminium bro lukninger, med memory indstillinger og en quick release / låsning systemet med self justering design for nem, præcis lukning og forbedret ride ydeevne. Alle spænder er udskiftelige.

Formet kalv protektor plade injiceres med højt modul polymer til slagstyrke og inkorporerer Alpinestars 'udviklet klinge flex system for større præcision kontrol og bevægelse, ekstra beskyttelse til hæl og akillessene og hjælper med at forhindre hyperflexion.

Nyt beskyttelsessystem TPU ankel indbygget biomekanisk sammenhæng mellem de midterste og nederste dele af boot medvirke til at forebygge skader på benet ved at give progressiv kraft lettelse for torsionskræfter.

Redesignet vrist og Achilles harmonika flex-zoner konstruktion for overlegen komfort, kontrol og støtte.

Omfattende en innovativ ét stykke injiceres dobbelt sammensatte fod skal med co injiceret hårdt tå beskytter og integreret stål skaft. Skallen er meget modstandsdygtig over for slid og virkning, tilføjer til boot overordnede holdbarhed og forbedrer skoens strømlining.

Udvidet microfiber gamache med til at forhindre overdreven vand og snavs indrejse.

Intern 3D foring omfatter anti slide mikrofiber ruskind på hælen for at hjælpe med at holde foden på plads.

Blødt skum forstærkning på ankler og krave for langvarig komfort og stødabsorbering.

Ny, dual forbindelse, aftagelig anatomisk sål indeholder EVA og Lycra toppen for komfort og støtte sikrer jævn vægtfordeling og forstærket hæl.

Tech 7 boot er CE-certificeret.


Er du interesseret i Alpinestars Motorcykel Støvler Tech 7? Så skynd dig ind til motardinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Alpinestars Motorcykel Støvler Tech 7. Alpinestars er det bedste indenfor motorcykel. Eksklusive Damesko, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Alpinestars Motorcykel Støvler Tech 7

Farve
Produkttype
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Rigtig gode støvler.

-

Jeg deltog i enduroløbet, så snart jeg ankom, men det var meget mobilt og greb selv på glatte veje.

Elsker det!

-

Elsker dem thx dig!

Godt

-

God. Størrelsen på 10 er perfekt. For mig. Du behøver ikke bekymre dig om størrelsen, selv forskellige modeller.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up