up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Alpinestars
360

Alpinestars Tech Aero Backpack

plus
  • 360Alpinestars Tech Aero Backpack
  • Play videoAlpinestars Tech Aero Backpack
  • Alpinestars Tech Aero Backpack

Alpinestars Tech Aero Backpack

Produktbeskrivelse Alpinestars Tech Aero Backpack

The Tech Aero Rygsæk er aerodynamisk profilerede og kommer med et væld af komfort og ydeevne funktioner, der er specielt designet til at forbedre kørekomfort. Indarbejde nye innovationer såsom nye anatomisk skulderstropper og hurtig frigørelse strop-system, denne tekniske rygsæk er yderst belejligt.Funktioner:


Avanceret poly stof (600 denier på vigtigste skallen 1200 denier på base) ydre konstruktion er PU coated for ekstra styrke og vægtbesparelse, samt forbedret holdbarhed og vandtæthed.

Sport silhuet udviklet til høj lasteevne med en lav profil for aerodynamik.

Fuldt udvides fra 16 til 26 liter med indvendig laptop sleeve lomme til at rumme bærbare computere, tablets og smartphone-enheder.

Anatomisk profileret bagpanel inkorporerer skum polstring indsatse og forskud luft mesh for at fremme fremragende luft kanalisering og forbedret komfort, mens ridning. Tilbage polstring hjælper også fordeler vægten jævnt over området tilbage, som er vigtigt for komfort på længere ture.

Innovative nye »S« design skulderstrop system er designet til at anatomisk følge de naturlige konturer af rytterens overkrop og inkorporerer tilpasses brystet tilslutning, som er udstyret med justerbare låse lukninger for en sikker og meget personlig pasform.

Håndtag integreret i skulderen for let, ergonomisk ydeevne.

Livrem stik er yderst justerbar og kan hensigtsmæssigt pakkes væk; nyre bælte lommer kan udvides til at lagre større objekter når det er påkrævet.

Vandtæt, fleece foret top lomme til briller. Pocket inkorporerer termoformet PU top hård skal for at beskytte indholdet.

Intern ærme giver mulighed for integration af Alpinestars 'Bionic Tilbage Protector at rampe op beskyttende evner.

Pocket, smuthul og kanal muliggør integration af vandkraft pakke (som tilbehør opgradering), hvilket betyder, denne pakke er ideel til lange afstande.

Indbygget hjelm luftfartsselskab og fuldt omsluttende regnslag.

TPR og broderet logo detaljer og omfattende reflekterende detaljer.


Alpinestars Tech Aero Backpack har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Alpinestars Tech Aero Backpack, købt hos motardinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online motorcykel butik, hvor du kan finde masser af varer fra Alpinestars, færdiggør din ordrer af motorcykel varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Alpinestars Tech Aero Backpack

Farve
Kapacitet

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ikke for de store bygninger ...

-

Hvis du har store skuldre, på grund af den måde skulderstropperne er monteret på rygsækken, vil den ikke passe dig rigtigt, og skulderremene vil vippe sig så meget over dine skuldre, at rygsækken vil se latterlig ud på dig, som den gør på mig. Det er en meget flot rygsæk, jeg beklager kun købet, da det ikke er bestemt til min kropstype (1,87 m, 100 kg).

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up