up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Arai
360

Arai Åben Ansigtshjelm Freeway 2

Arai Åben Ansigtshjelm Freeway 2

plus
  • 360Arai Åben Ansigtshjelm Freeway 2
  • Play videoArai Åben Ansigtshjelm Freeway 2
  • Arai Åben Ansigtshjelm Freeway 2
  • Arai Åben Ansigtshjelm Freeway 2

Arai Åben Ansigtshjelm Freeway 2

Produktbeskrivelse Arai Åben Ansigtshjelm Freeway 2

COOL RETRO-DESIGN MED dagens præstationsstandarder

Freeway 2 udfører de grundlæggende funktioner i en motorcykelhjelm for dem, der kan lide at tage det roligt og opleve verden omkring dem fuldt ud.


VIGTIG NOTE

Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske forskrifter ECE / ONU R22.05, så den kan kun bruges i lande, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 er godkendt. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er omfattet af denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05, og fraråder brugen af denne i disse lande. Ved hjælp af denne meddelelse er køberen opmærksom på denne kendsgerning og forpligter sig derfor til ikke at bruge hjelmen på et område, hvor denne europæiske homologation ECE / ONU R22.05 ikke er godkendt og påtager sig ansvaret for dens anvendelse i disse lande , afstår fra at kræve ansvar og / eller erstatning til TRADEINN i tilfælde af ulykke eller skade af nogen art. Især er denne hjelm ikke beregnet til brug i USA eller Canada for ikke at opfylde kravene i disse lande.Hos motardinn har vi kun høj kvalitets motorcykel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Arai Åben Ansigtshjelm Freeway 2? Er heldet med dig! Vi har motardinn i vores online Hjelme katalog og Jet, vi tilbyder motorcykel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Arai Åben Ansigtshjelm Freeway 2

Farve
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up