up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Arai
360

Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V

Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V

Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V

Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V

Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V

plus
  • 360Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V
  • Play videoArai Fuld Ansigtshjelm RX-7V
  • Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V
  • Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V
  • Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V
  • Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V
  • Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V

Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V

Produktbeskrivelse Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V

RX 7V repræsenterer toppen af ​​Arai viden, erfaring og know how inden hjelm teknologi. Med en helt ny PB SNC² ydre skal, den revolutionære VAS ("Variabel Axis System") visir-system og en betydelig øget glattere område omkring templerne, RX 7V tilbyder den nye benchmark i premium hjelm segmentet. Fra også nye Eco Pure liner med en endnu slankere ramme, til de nye kanaler, forbedrede diffusor og de integrerede luftkanaler, hver del viser opmærksomhed for detaljer, der er så typisk for Arai. Arai har løbende forbedret "kigger ud" præstation ved at lære fra virkelige scenarier. Takket være den nye stærkere og glattere skal og VAS, RX 7V er tættere på den ideelle hjelm form end nogensinde.


PB SNC2

Ny harpiks for at forbedre klæbeevnen mellem hvert lag af fibre. Stærkere ydre skal. Ca. 30g vægtbesparelse.


Standard ECE 22 05


Ventilation

De kombinerede systemer tilbyder fremragende og effektiv ventilation. Den nye top kanal giver 11% mere luftgennemstrømning, med større afbrydere til ubesværet drift. Luftkanalen leder luft fra øjet port område til sidekanaler. Den nye diffuser er 20 mm længere med bedre aerodynamik, og 19% større indtag scoops, både arbejde sammen med Air Wing at forbedre stabiliteten. Hagen cover blokerer luft indtrængen og trækker mere luft fra munden området.


Ny formular

Det nye design er fortsat at drage fordel af at fokus og leverer Arai s glatteste shell form. Fordelen er at forbedre glancing off evne. VAS sænker visir holder, og derfor sænker visir mekanisme under testen linje, der giver mulighed for en glattere skal og bedre indflydelse på ydeevnen.


Mere hage værelse

Resultatet af en nyligt designe ydre skal, er der nu næsten 3mm af ekstra ansigt / hage værelse.


Ny Shield Lock System

Lånt fra vores F1 hjelm, helt modificeret 3D flytter nye skjold låsemekanisme sikrer skjoldet som aldrig før, men fungerer problemfrit med en intuitiv væske - en finger betjening - selv med handsker.


Ny Shield System

VAS: Variabel Axis System tillader skjoldet at rejse i en bue, så en lavere og mere kompakt visir mekanisme, forbedrer ikke kun hjelm ydeevne til rytter beskyttelse, men også giver mulighed for lettere skjold ændringer med mere intuitivt design.


Nyt interiør

Tyndere frame materialer og nydesignede ramme forbindelsespunkter gør den nyeste indvendig komfort hoved liner endnu mere komfortabel. Stress samlinger tillader foringen at bøje og endda adskilt i nødvendig for at ikke forstyrre energistyring egenskaber hjelm impact / ydelse.


Ny diffuser

20mm længere tid at øge luftstrømmen effektivitet samt forbedre høj hastighed aerodynamik. Større forreste indtag med indtagelse skodder, bedre tætning til en mere aerodynamisk effekt, når lukket. Efterstillede sider af diffuseren kroppens strømline luftstrømmen til at forbedre stabiliteten, træk og vindstøj.


Fem gange inspiceret

Hver Arai hjelm går gennem fem separate kvalitetskontrol afdelinger: efter skal er lavet, efter maleri og grafisk færdiggørelse, efter samling og to i processen inspektioner.


Vaskbart interiør

Præmien kvalitet indre af Arai hjelm kan let rengøres, på plads, med mild sæbe og lunkent vand


Håndlavet

Det kan tage op til fem år for vores eksperter til at optjene ret til at oprette en Arai shell. Hver skal kan tage op til 27 trin og at bygge en Arai hjelm vil tage omkring 18 mandetimer.


Hele dagen komfort

Hele dagen komfort med Arai interiør passer og forme sammen med de fineste liner materialer og omfattende ventilationsanlæg. Og takket være den perfekte balance og vægtfordeling af hjelmen, du næppe mærke, at du er iført en Arai.


Penetration testet

Alle Arai hjelme er penetration testet, (med undtagelse af Freeway 2, Penta, Astro Lys og VX Pro Jr), selv om der ikke kræves af de europæiske hjelm standarder. Den Arai penetration Testen udføres med en 3 kg test kegle, der slår fra en højde af 3 m på hjelmen.


Dobbelt D-ring-enhed

De flade og D formede ringe passer glat mod hagen. Ingen bevægelige dele, ingen korrosionsproblemer og bare trække tappen er nok til at løsne befæstelser.


Rundere, blødere, stærkere shell

Den ydre skal af Arai hjelme er designet til at glide uden unødig modstand. Du ønsker ikke at aftage din hjelm mere end nødvendigt. Det er derfor, alle Arai vents og kanalerne er designet til at bryde ud i løbet af en effekt.


Stærkere ydre skal, blødere indre skal

Arai bruger en stærkere ydre skal til at sprede stødkræfter og en blødere indre skal til at absorbere resterende energi. Den multiple tæthed EPS indre skal er lavet ved hjælp af en unik teknologi for at kombinere tre til fem tætheder på forskellige områder som en enkelt komponent.


Organisk form

Den organiske form som et Arai ydre skal giver et mere naturligt udseende, sæler bedre og overholder mere til hovedet naturlige form for forbedret komfort, pasform og for at minimere vind turbulens.


5 år begrænset garanti

Alle Arai hjelme er garanteret mod defekter i materialer og udførelse, og er brugbar kun for korrekt monteret første bruger i 5 år fra datoen for den første anvendelse, men ikke mere end 7 år fra produktionsdato.


Forskellige ydre skaller

I modsætning til mange andre producenter Arai giver én størrelse yderstof for hver to hjelm størrelser for de fleste modeller. Sammen med forskellige formede ydre skaller til forskellige modeller er det næsten umuligt ikke at finde den pasform du er på udkig efter.


Arai I hus test

Dette Arai hjelm er designet til at imødekomme stringenArai i hus standardkrav, foruden tmandatory standarder såsom ECE 22 05.


Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V har officiel fabriksgaranti fra Arai. Som en official Arai forhandler, alle motorcykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos motardinn, vælger vi kun kvalitets Hjelme produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Integral der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Arai Fuld Ansigtshjelm RX-7V

Vægt
Farve
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Arai rx7

-

Vi fik din højre, perfekt hjelm

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up