up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Arai
360

Arai Fuld Ansigtshjelm Tour X4

Arai Fuld Ansigtshjelm Tour X4

plus
  • 360Arai Fuld Ansigtshjelm Tour X4
  • Play videoArai Fuld Ansigtshjelm Tour X4
  • Arai Fuld Ansigtshjelm Tour X4
  • Arai Fuld Ansigtshjelm Tour X4

Arai Fuld Ansigtshjelm Tour X4

Produktbeskrivelse Arai Fuld Ansigtshjelm Tour X4

Eventyr, grand touring eller off road, uanset de ridning betingelser, Tour X4 er klar til noget. Tour X4 har en komplet ny ydre skal. Redesignet til at være hårdere, stærkere og stivere end nogensinde. Da Tour X4 kan anvendes under ekstreme forhold, har ventilationsanlægget blevet saneret for maksimal effektivitet. Den nye Facial Contour System (FCS) tilbyder mere støtte og komfort til underkæben og skaber en strammere pasform. For en endnu bedre personlig pasform, er der en aftagelig 5 mm overflade skumlag på kinden puder og tempel pad fra hovednavn. Bær Tour X4 med eller uden spids, med eller uden visir og kombinationer af disse to. Den store visir åbning byder på masser af plads til motocross stil beskyttelsesbriller når man kører uden visir.

Skynd dig at købe Arai Fuld Ansigtshjelm Tour X4, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos motardinn kan du også finde Integral, eller Hjelme, vi har det du lige står og mangler. Køb Arai Fuld Ansigtshjelm Tour X4 og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Integral tilbud.

Funktioner Arai Fuld Ansigtshjelm Tour X4

Vægt
Farve
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Arai xd4

-

Dette er min anden Arai, de anvendte materialer, finish og opmærksomhed på detaljer er de bedste tilgængelige. Sammenlignet med andre hjelme på markedet ser og føles denne hjelm så meget bedre ud. Farven og designet skiller sig også ud. Meget tilfreds med mit køb og service, og leveringshastigheden til Australien på kun en uge er fantastisk.

Fantastisk!

-

Hjelmen ankom hurtigt. Leveres med omhu. Super anbefales !!

Arai-tur - x4

-

Enestående hjelm med ekstraordinære funktioner, intern kvalitet og finish i kvalitet. Fremragende kommunikation og tankevækkende leverandørmuligheder som et foto af den mærkede & pakkevare inden forsendelse leveret af MotardInn.

Kunne og er ......

-

Fra Arais højeste kvalitet

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up