up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Arai

Arai RX-7V Dani 26 2015 Full Face Helmet

plus
  • Play videoArai RX-7V Dani 26 2015 Full Face Helmet
  • Arai RX-7V Dani 26 2015 Full Face Helmet

Arai RX-7V Dani 26 2015 Full Face Helmet

Produktbeskrivelse Arai RX-7V Dani 26 2015 Full Face Helmet

RX 7V repræsenterer topmødet med Arais viden, erfaring og viden inden for hjelmteknologi. Med et helt nyt PB SNC² udvendigt skal, det revolutionerende VAS (“Variable Axis System”) visirsystem og et markant øget glattere område omkring templerne tilbyder RX 7V det nye benchmark i premium hjelm-segmentet. Fra den også nye Eco Pure foring med en endnu slankere ramme til de nye kanaler, forbedret diffusor og de integrerede luftkanaler, viser hver del opmærksomheden på detaljer, der er så typiske for Arai. Arai har løbende forbedret "blik off" -præstationen ved at lære af virkelige scenarier. Takket være den nye stærkere og glattere skal og VAS er RX 7V tættere på den ideelle hjelmform end nogensinde.

PB SNC2
Ny harpiks til forbedring af vedhæftningsevnen mellem hvert fiberlag. Stærkere ydre skal. Cirka 30 g vægtbesparelse.

Standard ECE 22 05

Ventilation
De kombinerede systemer tilbyder fremragende og effektiv ventilation. Den nye topkanal giver 11% mere luftstrøm med større kontakter til ubesværet drift. Luftkanalen fører luft fra øjenportområdet til sidekanalerne. Den nye diffusor er 20 mm længere med forbedret aerodynamik og 19% større indtagsscoop, begge arbejder sammen med Air Wing for at forbedre stabiliteten. Hægedækslet blokerer for luftindtrængning og trækker mere luft fra mundområdet.

Ny form
Det nye design drager fortsat fordel af dette fokus og leverer Arais glateste skalform. Fordelen er at forbedre evnen til at skue ud. VAS sænker visirholderen, og sænker derfor visirmekanismen under testlinjen, hvilket giver mulighed for en jævnere skal og bedre slagegenskaber.

Mere hage værelse
Resultatet af en nyudviklet ydre skal, der er nu næsten 3 mm ekstra ansigt / hage rum.

Nyt skjoldlåsesystem
Lånt fra vores F1-hjelm, fuldstændigt modificeret 3D-bevægende ny skjoldlåsmekanisme sikrer skjoldet som aldrig før, men fungerer glat med en intuitiv væske - en fingerbetjening - selv med handsker.

Nyt skjoldsystem
VAS: Variable Axis System gør det muligt for skjoldet at bevæge sig i en bue, hvilket tillader en lavere og mere kompakt visirmekanisme, ikke kun forbedrer hjelmpræstation til rytterbeskyttelse, men tillader også lettere skifteændringer med mere intuitivt design.

Nyt interiør
Tyndere rammemateriale og redesignede rammeforbindelsespunkter gør den nyeste indvendige komforthovedforing endnu mere behagelig. Spændingsfuger gør det muligt for foringen at bøjes og endda adskilles i nødvendigt for ikke at forstyrre hjelmerne påvirkningsegenskaber / ydeevne for energiledelse.

Ny diffusor
20 mm længere for at øge luftstrømningseffektiviteten samt forbedre aerodynamik med høj hastighed. Større frontindtag med indtagsskodder, der bedre forsegler for en mere aerodynamisk effekt, når de lukkes. Efterfølgende sider af diffusorlegemet strømline luftstrømmen for at forbedre stabilitet, træk og vindstøj.

Fem gange inspiceret
Hver Arai-hjelm gennemgår fem separate kvalitetskontrolafdelinger: efter at skallen er lavet, efter maling og grafisk færdiggørelse, efter samling og to i procesinspektioner.

Vaskbart interiør
Interiøret i premium kvalitet i enhver Arai-hjelm kan let rengøres på plads med mild sæbe og lunkent vand

håndlavet
Det kan tage op til fem år for vores eksperter at tjene retten til at oprette et Arai-skal. Hver skal kan tage op til 27 trin, og at bygge en Arai-hjelm vil tage ca. 18 mandstimer.

Komfort hele dagen
Hele dagen komfort med Arai interiør pasform og form sammen med de fineste foringsmaterialer og det omfattende ventilationssystem. Og takket være hjelmens perfekte balance og vægtfordeling bemærker du næppe, at du har en Arai på.

Penetration testet
Alle Arai-hjelme er gennemtrængningstestet (undtagen Freeway 2, Penta, Astro Light og VX Pro Jr), selvom de ikke kræves af europæiske hjelmstandarder. Arai-penetrationstesten udføres med en 3 kg testkegle, der slår fra en højde på 3 m på hjelmen.

Dobbelt D-ringenhed
De flade og D-formede ringe passer glat mod hagen. Ingen bevægelige dele, ingen korrosionsproblemer og bare at trække i tappen er nok til at løsne fastgørelsesorganet.

Rounder, glattere, stærkere skal
Den ydre skal af Arai-hjelme er designet til at glide uden unødvendig modstand. Du ønsker ikke at decelerere din hjelm mere end nødvendigt. Derfor er alle Arai-ventilationsåbninger og -kanaler designet til at bryde af under en påvirkning.

Stærkere ydre skal, blødere indre skal
Arai bruger en stærkere ydre skal til at sprede slagkrafter og en blødere indre skal til at absorbere resterende energi. EPS's indre shell med flere tætheder er fremstillet ved hjælp af en unik teknologi til at kombinere tre til fem densiteter i forskellige områder som en enkelt komponent.

Organisk form
Den organiske form på en Arai-ydre skal giver et mere naturligt udseende, forsegler bedre og passer mere til hovedets naturlige form for forbedret komfort, pasform og for at minimere vindurbulensen.

5 års begrænset garanti
Alle Arai-hjelme er garanteret mod defekter i materialer og udførelse og kan kun repareres til den korrekt monterede første bruger i 5 år fra datoen for første brug, men højst 7 år fra fremstillingsdatoen.

Forskellige ydre skaller
I modsætning til mange andre producenter leverer Arai en ydre skal af en størrelse til hver to hjelmstørrelser til de fleste modeller. Sammen med forskellige formede ydre skaller til forskellige modeller er det næsten umuligt ikke at finde den pasform, du leder efter.

Arai i hus-test
Denne Arai-hjelm er designet til at imødekomme stringenArai In house standardkrav, derudover overordnede standarder som ECE 22 05.
* Hjelme leveres altid med en gennemsigtig skærm.Arai RX-7V Dani 26 2015 Full Face Helmet findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Arai RX-7V Dani 26 2015 Full Face Helmet fra vores store online motorcykel lager motardinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos motardinn er der pris garanti på alt motorcykel udstyr fra Arai.

Funktioner Arai RX-7V Dani 26 2015 Full Face Helmet

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up