`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Arai

Arai Tour X4 Mission

  • Arai Tour X4 Mission
  • Arai Tour X4 Mission

Arai Tour X4 Mission

Produktbeskrivelse Arai Tour X4 Mission

Den nye Tour-X 4 skal være et af de mest alsidige hjelme nogensinde: eventyr, grand touring eller off road, uanset ridning betingelser, Tour-X 4 er klar til det. Kan bruges uden visir med briller, uden spids, men med visir, nogen måde, der passer dig.Alsidige muligheder:


Dit valg: bære Tour-X 4 med eller uden spids, med eller uden visir og kombinationer af disse to. Den store visir åbning byder på masser af plads til motocross-stil beskyttelsesbriller, når man kører uden visir.Ventilation:


Nem at rengøre diffusorer skabe en stærk venturi vakuum på bagsiden. Dual indtag for øget luftgennemstrømning en lavere støjniveau. Luftindtag under-peak indsamler da dirigerer kølig luft ind i hjelmen. Aflukkelig hage udluftning styrer luftstrømmen til hagen området. Inner hage vent lukker forhindrer snavs kommer ind i hjelmen i støvede ridning betingelser. Pande ventilation, lavere slidser og hals roll udstødning.Yderstof SFL (Super Fiberlaminat):


Dette er den grundlæggende Arai ydre skal. Super fiber giver mere komfort end andre shell materiale, men er stadig stærk og let.Udskiftelig interiør:


Komplet aftagelige interiør, der kan rengøres med mild sæbe og lunkent vand, skylles godt og lad det tørre for en dag, aldrig i direkte sollys eller i nærheden af ​​et komfur. Forskellige størrelse tykkelser er til rådighed til at passe dem i-mellem størrelser for en custom fit for hver rytter.Facial Contour System:


At tilbyde en endnu bedre pasform og forbedre komfort til underkæben, Facial Contour System (FCS) arbejder med en skum fjeder støtte

kinden pad, der komprimerer og rebounds5mm'' Peel Away'':


5mm tykt aftageligt skumlag på ørekopper / kind puder og tindingpuder. Tilbyder mere plads, hvis det ønskes, uden at det er nødvendigt at købe en valgfri headliner eller nye pads / øre kopper.Nødafhægtningssystem:


Giver lettere adgang til en skadet rytter. Ved at trække i de orange greb integreret i bremseklodserne, kinden puder glide ud. Gøre hjelm fjernelse nemmere for uddannet medicinsk personale og redningsfolk. Minimering af risikoen for yderligere skader.Innovativ peak:


Den Arai peak scavenges og kræfter luft ind i panden lufte porte til køling, mens på samme tid ved hjælp af flere relief-havne for at nedbringe "løft" ved højere hastigheder.Fem gange inspiceres:


Hver Arai hjelm går gennem fem separate kvalitetskontrol afdelinger: efter skallen er foretaget, efter maleri og grafisk færdiggørelse,

efter samling og to i-proces inspektioner.Vaskbar interiør:


Præmien kvalitet indre af Arai hjelm kan let rengøres, på plads, med mild sæbe og lunkent vandHåndlavet:


Det kan tage op til fem år for vores eksperter at optjene ret til at oprette en Arai shell. Hver shell kan tage op til 27 trin, og at bygge en Arai hjelm vil tage omkring 18 mandetimer.Komfort hele dagen:


Komfort hele dagen med Arai interiør pasform og form sammen med de fineste foringsmaterialer og omfattende ventilationssystem. Og takket være den

perfekt balance og vægtfordeling af hjelmen, du næppe mærke, at du er iført en Arai.Penetration testet:


Alle Arai hjelme er penetration testet, men ikke kræves af de europæiske hjelm standarder. Den Arai penetration Testen udføres med en 3 kg

test kegle, der slår fra en højde af 3 m på hjelmen.Double-D-ring enhed:


De flade og D-formede ringe passer glat mod hagen. Ingen bevægelige dele, ingen korrosionsproblemer og bare trække fanen er nok til at løsne

fastgørelsesorganet.Glat form, bedre beskyttelse:


Den glatte yderstof af Arai hjelme er designet til at glide uden unødig modstand. Du ønsker ikke at aftage din hjelm mere

end nødvendigt. Derfor er alle Arai ventilationskanaler og kanalerne er designet til at bryde ud i løbet af en effekt.Hård ydre skal, blødt indre shell:


Arai bruger en meget hård yderskal at sprede stødkræfter og en blød indvendig shell til at absorbere resterende energi. Den multiple-density EPS indre skal er

lavet ved hjælp af en unik teknologi for at kombinere 04:57 tætheder inden for forskellige områder som en enkelt komponent.Organisk form:


Den organiske form som et Arai yderstof giver en mere naturligt udseende, sæler bedre og svarer mere til hovedets naturlige form

for bedre komfort, pasform og for at minimere vind turbulens.5 års garanti:


Alle Arai hjelme er garanteret mod defekter i materialer og forarbejdning, og er brugbar kun for korrekt monteret første bruger i 5 år

fra datoen for den første brug, men ikke mere end 7 år fra produktionsdato.Forskellige ydre skaller:


I modsætning til mange andre producenter Arai giver one size yderstof for hver to-hjelm størrelser for de fleste modeller. Sammen med forskellige formede ydre skaller til forskellige modeller, er det næsten umuligt ikke at finde den pasform du er på udkig efter.Arai In-house test:


Dette Arai hjelm er designet til at opfylde de strenge Arai In-house standardkrav, foruden obligatoriske standarder såsom ECE 22-05 og frivillige standarder såsom SNELL M2010.


Hvis du vil købe de bedste Hjelme fra Arai, har du fundet det bedste sted, motardinn. Hos motardinn, har vi kun de bedste mærker, som Arai, så du kun får de bedste motorcykel, til de bedste priser. Kig selv efter i motorcykel og Tour X4 Mission. Bestil nu og modtag dine Arai Tour X4 Mission, inden for et par dage.

Funktioner Arai Tour X4 Mission

Produkt klasse
Godkendelse
Vægt

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk